Karanfil, Mavibaş Kelebeklerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan beyzade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

beyzade

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Engin ÇAVUŞ
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
benim sayalar

Ekli dosyalar

• DSC00773.webp
    DSC00773.webp
    210.7 KB · Görüntüleme: 2,161
  • DSC00905.webp
    DSC00905.webp
    43.7 KB · Görüntüleme: 2,308
  • DSC00907.webp
    DSC00907.webp
    40.9 KB · Görüntüleme: 2,293
Re: mavi

Konu başlıklarını anlamlı kullanmanız gerekmektedir.
Mavi diye bir sürü kuş var. :)

Re: mavi

masallah mavı bas cok guzel ama baslık mavı mardıncıler oraya yonelır sonrra dıkkat edelım bu hususlara

GERÇEKTEN MAVİ BAŞ GÜZELMİŞ.
BENDEDE İZMİRDEN GELME BİR ÇİFT VARDI ŞÖYLE BAKIYORUM SANIRIM BUNLARIN ÇOĞU TEK KANDAN ÇOĞALMIŞ HERHALDE...

Kelebekler maşallah güzeller,mavibaşta bir başka güzel, hastalıksız kümesler.

Bu hafta pazarda fotoğrafını cektiğim 1 çift mavibaş.

Bende dikkat ettim ona pazarda mezatlarda karabaşların bozulmuş gözü paçası bozuk kuşlara çok rastlıyorum ama mavibaşların çoğu telek sayısı göz paça bakımından orüjinal herhalde çok talep olmadığından.

genelde izmirin bu renk kuslari herzaman guzel olmustur bunlarda cok guzel

maaşallah kuşlar güzelmiş.Peki uçuruyormusunuz?Mavi başlar iyi oyun yapıyo mu???

Arkadaşlar kuşu koyunca nazarmı değdi noldu eveli gün kuşu kerkenez kaptı dişisiyle bereber uçurunca seyretmeye kıyamazdım hep dedim kendi kendime hava kapalı uçurmasammı bile ama arkadaşlara göstercem diye uçurdum uçurmaz olaydım kümesten on kuş gitseydide bu gitmeseydi.

beyzade' Alıntı:
Arkadaşlar kuşu koyunca nazarmı değdi noldu eveli gün kuşu kerkenez kaptı dişisiyle bereber uçurunca seyretmeye kıyamazdım hep dedim kendi kendime hava kapalı uçurmasammı bile ama arkadaşlara göstercem diye uçurdum uçurmaz olaydım kümesten on kuş gitseydide bu gitmeseydi.

üzüldüm kardeş valla geçmiş olsun.Sanki kötü bişey olacağı içimize doğmuş gibi oluyo yha..
Bende bir kere öyle tereddütde kaldım sonra dayanamadım açtım kümesi bir baskam gitti...
Tekrardan geçmiş olsun...

Valla acısı içime oturdu kerkenezede kızamıyon hayvan demez ki bu oynuyo rengi güzel ellemeyeyim ama öğrenmiş oldum kapalı havada bidaha uçurmıcamı.

Geri