karanfilden devam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan karanfil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

karanfil

Üye
Siteyi ziyaret et
kelebeklerim

arkadaşlar kelebeklerimin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum uşakn selamlar

Ekli dosyalar

• DSC01804.webp
    DSC01804.webp
    1.7 MB · Görüntüleme: 1,342
devam

Ekli dosyalar

• DSC01807.webp
    DSC01807.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,271
  • DSC01809.webp
    DSC01809.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,323
  • DSC01811.webp
    DSC01811.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,336
devam fotolar

Ekli dosyalar

• DSC01827.webp
    DSC01827.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,243
  • DSC01827.webp
    DSC01827.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,334
  • DSC01829.webp
    DSC01829.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,312
devam

Ekli dosyalar

• DSC01812.webp
    DSC01812.webp
    1.5 MB · Görüntüleme: 1,320
  • DSC01818.JPG
    DSC01818.JPG
    2.2 MB · Görüntüleme: 1,332
  • DSC01825.webp
    DSC01825.webp
    1.4 MB · Görüntüleme: 1,350
bozalılarının ve açıklarının gagaları siyah olmasa daha güzel görünürlerdi.arananda beyaz gaga yanlış hatırlamıyorsam.yamalılar tanımadığım bir tür.açıklarda bi kafa bi kuyruk bozalılarda kırlangıç göğüsleri makbul damızlıklarda ama uçanda oynaklık ve damar.güle güle besle bol yavrular.kuşların yapı olarak güzel

muygun arkadaşım yorumların icin teşekkür yalnız ucan kuşlardır mavileri damızlıga cekersen güneş göstermessen gagalar beyazlaşır cogu yetiştiriciler kuşları dışarı cıkarmıyor ondan fark ediyor kuşucmassa neye yarar selamlar

Maşallah kuşlarınız güzeller allah tüyleri kadar ömür versin saygılarımla "SrKnbNcK

selam arkadaşım biz senle aynı kafadanız kuş uçucak alıpta sadece salamada besliyceksem tavuk beslerim en azından yumurtasını yerim kuşlarınında maşallahı var kırmızı enseler oyunları iyidir umarım hayırlı uçurmalar

yusuf arkadaşım tşkl kuşlarımın hepsi oyunludur ben salmada kuş bakma taraftarı dehilim kuşlarımın hepsi özgürdür ama bakanlarıda kınamıyorum herkesin tercihi ama ucan kuş herzaman beni mutlu eder selamlar

saya dedinmi ucacak oynuyacak hakkini vericen kusun...harbiden guzel kuslar bilader gule gule besle sahinsiz havalar dilerim

karanfil' Alıntı:
yusuf arkadaşım tşkl kuşlarımın hepsi oyunludur ben salmada kuş bakma taraftarı dehilim kuşlarımın hepsi özgürdür ama bakanlarıda kınamıyorum herkesin tercihi ama ucan kuş herzaman beni mutlu eder selamlar

Selamlar,

Salmada kuş bakma taraftarı değilim, kuşlarım özgürdür derken 24 saat güvercinlerinizin özgür mü? dolaştığını söylemek istediniz. Bu yazdıklarınızdan ben böyle bir kanıya vardım. Yanılıyorsam lütfen düzeltirmisiniz beni.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Maaşallah çok güzel kuşlar güle güle besleyin...
.....Kuş her zaman için havada güzel....

..............SİNAN ÖZTEKİN..................

ben kostümde aranan özellikleri bildiğim kadarıyla söylemiştim arkadaşım.uçan ve oynayan saya bencede makbuldür. AT KOŞAR KUŞ UÇAR saygılar

Tel kuyruklarınız güzel gözüküyorlar güle güle besleyın

Geri