Karanfilli Saya Resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

ksk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cemal safi
Meslek
emlakcı
İlgi Alanı
Kuşlar
kendı yetıstırdıgım yavrular.

Ekli dosyalar

• Görüntü053.webp
    Görüntü053.webp
    176.2 KB · Görüntüleme: 3,255
Re: guvercın resımlerı

foruma hoş geldin.güzel kuşlar.paylaşımının devamını beklemekteyiz.eğer çekebilir isen kuşa eziyet etmeden bu arap alaların havada ve kanatları açık resmini çekebilirmisin.kal sağlıcakla,

.

Ekli dosyalar

• Görüntü054.webp
    Görüntü054.webp
    205.3 KB · Görüntüleme: 3,178

kuşların cinsini tam olarak bilmediğim için panda olarak düşündüğüm için buraya taşıdım konuyu.
konunun sahibi lütfen biraz daha dikkatli olalım.
konulara daha açıklayıcı başlıklar koyalım,konuları ilgili bölümlere açalım,her bir resim için ayrı konu açmak yerine bütün resimlerinizi aynı konuya koyunuz.
sizin reimlerinizi düzenlemekle geçiyor bütün zamanım.
O yüzden daha güzel çalışmalar yapmaya zamanım kalmıyor.

Re: Panda Güvercini Resimleri

selam değerli dostlarım ....maşallah güzel kuşlar ..ama panda değil bunlar..pandaların paça altları etek leri yani son paçalar beyaz olur,bel üzerinde beyaz nokta olur,kafa kara olmaz tepede ve yanakta renk olur sadece,gözler çakır olmaz,bunlar sadece bir kaç özellik olarak yazabilirim..
şimdi bu kuşlar ne dir bilemiyorum ama panda değiller ..ama çok güzeller..saygılarımla..

Re: bu kuşun cinsi nedir arkadaşlar bilen varmı

pandaların en büyük başlıca özellikleri ön tepeli olmalarıdır.ama bunlar panda değiller.kuşu besleyen arkadaş azda olsa elindeki mevcut güvercinin adını ve özelliklerini bilmesi gerekiyor.foruma yeni üye olmuş.hoş gelmiş.ilk edapda hatalar olacaktır ama bilemediği konularda admin yada yöneticilere yeni konu açarak yardım isteyebilir yada özel msj atabilir.ömer bey in dediği gibi tek ırk ve aynı renk bir kuş için farklı konular açılmamalı.saygılar.

bu kuşlar her yörede değişik isimlerde tabir edilir istanbulda karanfil deriz ama değişik illerde bozalıda denir bu kuşlar karanfil saya kelebek cinsi kuşlardır selamlar

Selamlar,

Bu güvercinde sanırım paça var. Bu görüntülerine göre benim fikrim saya (kelebek) karanfıllı yada kapalıbozalı diye adlandırılan cinslerden sanırım.

Saygılarımla,

Aykut KARABULUT

kesinlikle kelbek. ister karaboza deyin ister karanfil, ama bu kuş kelebektir,ve çok ta güzel oyunluları vardır,süpremiş, renk tonu ve lekesiz oluşuyla. bir numara

konunun basliginda belirtildigi gibi bunlar karanfilli sayadir.konu ortasinda panda nasil ortaya cikti sasirdim, heralde ben birseyler kacirmis olmaliyim... ama kuslar sayadir kelebektir...

Bu kuşlardan pek anlamadığım için konu da yanlış yere açıldığı için panda bölümüne taşımıştım sizlerin ve hüseyin kardeşimin yardımıyla kuşların gerçek cinsini öğrendim ve hatalarımı düzeltip konuyu doğru yere taşıdım.olay bundan ibarettir.

güzel kuşlar Allah bol yavru nasip etsin

allah razı olsun

maşallah Cemal bey ;
Paylaşımınız için sağolun, bu kuşlar daha cok izmir manisa bölgesinde beslenir,kelebek saya cinsidir, bozalı olarak adlandırılır, kelebeğin pandasını duymadım.
Kırmızı bozalı

bu kirmizida manisali hocanin kuslarindan yanilmiyorsam...

youtubeden kopyeledim, olabilir benim değil:) Zabun hoçamda yok yok zaten, bir bangoya el atamadı.

evet bu kırmızı zabun hocnın kuslarından

gökay' Alıntı:
maşallah Cemal bey ;
Paylaşımınız için sağolun, bu kuşlar daha cok izmir manisa bölgesinde beslenir,kelebek saya cinsidir, bozalı olarak adlandırılır, kelebeğin pandasını duymadım.
Kırmızı bozalı
abi doğru demişinde o abi bozalı deil bu krmızı komple oo kara komplelerde çok güsel
KUBİLAY saygılarımla.......

SATILIK MI

kuşların ırkı kelebek izmir dolaylarında kara bozalı diye adlandırılır

Geri