Karar almamda yardım edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
Merhaba sevgili arkadaşlarım ve abilerim kuşçuluğa yeni baslamıs biri olarak kusculuk denirse 3 tane kusumdan 1 kaçtı iki tane kuşum kaldı ama ayrıca burası beslenecek bir yerde değil babam iş yerinde besliyor kusları 20-25 tane kus var babam kuşları istedi ama ben vermedim az da olsalar insana zevk veriyor ama kuslar derslerimide etkiliyor ama şöle bir şey va eğer kusar babama verirsem babam hafta sonu cumartesi günleri beni götürecek ve orada aksama adar kuslarla vakit geçiricem sizce hangisi daha iyi aslında kusları verirsem hayvanlarda rahat edecek. Siz olsaydınız ne yapardınız.

NOT:sultangazi civarında siyah beyaz renklerde kelebek iri yarı bir sey ve erkek dir çitf gözdür(bir gözü siyah dır) bulan veya gören ve yakalayan arkadaslar bana ulassınlar Şimdiden Teşekkür ederim

Saygılarımla...

ben verirdim derslerimi etkiliyorsa heleki hem toplu uçurmanın zevki bir başkadır verin derim.

:slm: Bence babanın yanına götür. hafta sonraları gidersin görürsün 2 ay bi süre zaman kaldı okulunu bitir yazın rahat rahat evdede bakabilirsin babanın yanındada bakabilirsin. (: (:

Bencede Babana ver hem 2 kuş güzel uçmaz babamdaki kuşlarla kendi kuşlarını sökersin hemde o kuşlar daha rahat alışır okadar kuşların arasında

BEN VERMEZDİM..DERSİMİ DE ÇALIŞIR ARADA ONLARI DA SEYREDERDİM.

Yerin kuşlar için kötüyse vermelisin yerin iyiyse derslerinlede kuşlarda ilgilen eğer ben olsaydım vermezdim güvercin beslemek başka bişi ya :) ama dedigim gibi hayvanlar rahat deilse vermelisn eziyet etme

Bencede önce dersler sonra kuşlarla ilgilenirsin.Babanın iş yerinde bakman daha mantıklı zaten evde bakmak uygun olsaydı bir şekilde baban evde bakardı kuşlarına herşey gönlünce olsun.

DERSLERİNDEN DE SEVDANDANDA VAZGEÇME -

Geri