Kararsızım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ysnknk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ysnknk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yasin KONAK
Meslek
Servis Danışmanı
İlgi Alanı
Arkadaşlar 3 bölümden oluşan bir kümese sahibim 7 posta 6 tip 6 baska 8 tane kelebeğim var. Ne yavru alıyorlar nede eş tipleri bir yere alıyorum postalar kalıyo postayı alıyorum baska kalıyor. Kümesi uçurmalık ve damızlık olarak ayırabilirmiyim? Fikri önerisi olan varmıdır. Desteğiniz için teşekkürler

Kümesi tabiki bölebilirsiniz. Hatta yazdığınız gibi uçucular ve damızlıklar olarak iki kısma ayırmak mantıklı gibi duruyor. Ancak birşeyi farkettim çok fazla ırk var elinizde ? Bunun bir sebebi varmı sonuçta kuşlar uçarken birbirlerini yavaşlatacaklar veya uyum sağlamayacaklardır.

İşte sıkıntı da o aslında sadece posta tip üretmek istiyorum ama hani hobi olsun çat kalksın pat insin diyede kelebek baska var kıyamıyorum. Düşünüyorum düşünüyorum yol bulamıyorum

Hocam en azindan soyle yapin o zaman. Bir bolumde görsel kuslar ve damizliklar. Diğer bölümdeyse uçucu kuşlar olsun.

anladım çok teşekkür ederim

Canım kardeşim sayın veb masterımız yazmış ama nacizane kümesin durumunu güneş ve rüzgar korunak şeklini havalandırma durumlarını görsel ve yazı ile birlikte yazarsan yardımcı olabilirim selamlar.

Yarın resimlerini çekip paylaşayım detayınıda yazarım teşekkürler

POSTA VE TİP ÜRETMEK İSTİYORSUN ..o halde diğerleri hepsi BAKICI GURUBUNA GİRER..AL SANA 3 GURUP ;)

Geri