karda kuş salma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Faruk Yapar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tuncer Çetin
Meslek
Makine Tekniker
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar karda kuş salmak tehlikelimidir bazı arkadaşlar karda kuş uçurmak çok zevkli oluo dio sizce napıım yrmlarınızı bekliorum helede uçuranlardan

daha yeni geldim kuslardan diz boyu kar temizleye temizleye anca kumese vardim hemen kumesin onunu temizledim ucurdum bir problem olmadi hatta daha uzun ucuyorlar ucmayan bile ucuyor koncak yer kar olunca direk kumesin icine kadar iniyorlar ama ilk seferinde inmekte zorluk oldu taniyamadilar ayarsiz gibi zar zor indirdim kuslari...birde yirticilar heryerde oluyor hertarafi kar kaplayinca hic olmadik alcaklikta daliyorlar kuslara

karda kuş uçurmak çok zevklidir ama tedbir almak gerekir. kümesin önünü ve üstünü temizlediktem sonra en güvendiğiniz kuşlardan 2-3 tanesini salın. bir kaç defa uçurup indirin.onlar alışınca diğerlerinide salın. karda kuş kaçıranda çok olur,kuş tutanda çok olur.

yani sec begen riskli ama biz mecburuz ucurmaya yani mecburiyet ten bu risikoya giriyoruz bu senenin yavrulari yeni yeni oyuna girdi o yuzden yoksa ben sahsen ucurmam zevkli olsada risikosu daha fazla ona gore yani zahiyat olursa yirticiya hava sartlarina suc bulma...;)))

bence çok zevkli olur bembeyaz karla güvercinleri buluşturmak keşke bizim buralarada yağsada şu mikroplar bi vefat etse :D

yrmlarınız için saolun en iyisi damarları uçurmak tabi her halikarda yabancı güvercin yakalamak

Valla bende aslında uçurmayı istiyorum..hep hava koşullarından kuşları yatırdım kuşlar kapandı :(
düzen denen bişe kalmadı..1 hafta uçuruyorum yağmur yağıyo uçuramıyorum ..Şimdi kış da geldi,kar geldi hiç uçuramıycaz..Hadi eke kuşlar tamam da yavrular var onlar yatarsa çok uğraştırır bizi daha sonra .s

karda uçurması gerçekten zevkli oluyo kuşlar olabildiğince yükseliyo.kalplaşmış kuşlar da sökülüyo bu sayede.ama terası çatıyı kürümek lazım

arkadaşlar bende çıkardım bugün kuşları ankara ilk karı gördü ve her yer bembeyaz kuşları salmadım tehlikeye atmamak için ama özellikle karda yem yesinler diye çıkardım biraz garibime gitti ama kardanda baya bi yediler umarım bu vücut dirençlerini arttırır..

arkadaşlar sanki karda kuşun kafası bulanır gibime geliyor bütün evin çatıları bembeyaz hayvan çok şaşırır ama bügün 1çift uçurdum mardinlerimden fazla sorun olmadı karını tok saldım 4saat felen kaldı dışarda

Vandan selamlar :slm: bende bu konuyu düşünüyordum.Bugün ilkkez kar yagdı ve 1 tane yavru yüksek uçucu kusu tek saldım.karda yagıyordu ucmaz sanıyordum ama inadına daha fazla ve daha guzel uctu.ve bende onu izlerken dondum :evet: Sizede tavsiye ederim

Geri