kardeş kuş eş olur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan silik dumanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kubilay aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar uzun bir aradan sonra kuş beslemeye tekrar başladım.kuşları damızlık olarak besliyecem.size bir sorum olacak,ben bi dişi bir de erkek kuş aldım bunların anne baba aynı fakat yuva kardeşi değiller.biri ilk yavru diğeri bundan bi sonraki yavru bunlar eş olmuşlar 1 haftadır yuva kızdırıyorlar bir kaç çöp çekmişler sürekli yuvaya beraber yatıp erkek kuş ötüyor.sormak istediğim bu kuşların eş olmasında sakınca var mı?bide ikisininde ilk yumurtası olacak ne zaman yumurtlarlar??

ilk yumurtalarını at baktırma zaten.eş olmalarındada bir sakınca yok..biz yıllardır soyun devamı ıcın zaten kardeşleri birbirine eşleriz..daha bir zararını görmedim..

niçin ilk yumurtaları atmalıyım iyi bakmazlar mı?

ilk yumurtayı at demenizin sebebini bende merak ettim. yumurtalar tutmaz boş çıkar diye düşünüyorsanız boş çıkma ihtimali eke kuşlarla aynıdır. bakamazlar diye düşünüyorsanız ilk yumurtaları atarsanız ikinci yumurtalarıda onlar için ilk olacaktır kuşlar allahın onlara emrettiği gibi yavrularına bakacaktır. şayet ilk yavrularına bakamazlarsa zamanla yavru baka baka tecrübe kazanacaklardır

GENELDE İLK YUMURTALAR KÜÇÜK OLACAGINDAN HEM KUSLARIN ACEMİLİGİ HEMDE YAVRULARIN ÇOK KÜÇÜK OLACAGINI DÜŞÜNEREK GENELDE ÇOGU KUSCULAR İLK YUMURTAYA PEK ÖNEM VERMEZLER TABİ ÇIKAR BÜYÜYEBİLİR O BASKA AMA GENEL DÜŞÜNCE BU YÖNDE ARKADASLAR

Geri