Kardeş kuşları eşleştirme ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uniTS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

uniTS

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erhan EMİRAL
Meslek
İşletme son sınıf ögrencisi
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar aynı anadan babadan 1. batım yavruyla, 2. batım yavruları eşleştirsek bir sorun olurmu ?

Hayır bir sorun olmaz, kanı koruman açısından daha iyi olur hatta . damızlıkları yeterli görüyorsun yavruları birbirleri ile eşleyebilirsin .

kardeşim bence eşleştirme
sakat yavru çıkabiliyo arasıra
ben aile den olan kuşları birbirleriyle eşleştirmem (kardeşi kardeşe -anayı oğula-babayı kıza)
sonra yerde dönen çözülemeyen kuşlar cıkabiliyo
veya seferde taklayı üst üste bindiren kısa seferli bo perdahlı yavrular cıkabiliyo
tabi bunlar benim görüşlerim (her soy aynı çıkmayabilir yada ben yanlış biliyor olabilirim)
saygılar

2 çift güvercin var bende 1 takım güzel kırma deil her yönden iyi kuşlar, diger çiftin yavruları kırma şimdi kırma kuşla , kaliteli kuşu birbirinle eşleştirmek içimden geçmiyor açıkcası bu yüzden sordum soruyu arkadaşlar, ama söylediklerinizide dikkate alacagım kesinlikle...

kırma dediğin ne anlamadım toprağım
taklacıyla başka bi çinsten cıkmamı
böyleyse eğer eşleme sakın

Taklacıyla erkek le, sarı kafa miski dişi henüz yeni başladım için mecburen bunlarda eş oldular , diger çiftim taklacı sabuni ...

aynı batım olmadıktan sonra pek sorun yaşamazsın ama aynı batım yuva kardeşleri ( dönek ) eşleyen arkadaşımda yavrularda göz çukuru vardı ama gözleri olmayan yavrular gördüm aynı akraba evliliğine benziyor dikkat et

Geri