Karga yumurtaları yemiş...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
arkadaşlar geçen gün kuşları uçurduktan sonra yarım saat kadar kümesi açık bıraktım eve indim geriye bi çıktım ki çikolata çiftimin yumurtalarının biri blkonda kırılmış yarısı kalmış diğer yarısı yok bide diğer yumurta yok...:( :hungur:
Büyük ihtimalle karga almış.ÇÜnkü balkonda kafeste civcivler duruyo.. kesin onların sesine geldi yumurtaları fark etti...:( :hungur:
Ama tek tesellim diğer yumurtaları görmemiş olması.. Ama yinede çok üzülüyorum çünkü tahminlerime göre en güzel yavrularım olacaktı.. ne güzel kırmızı kırmızı...
Ama napalım o da Allah'dan ...... :( :hungur:

Dikkat edeceksin. Yavrularınıda alabilirdi. Karga,martı,fare,şahin,atmaca,... bunlar başlıca tehlikeler.

geçmiş olsun demek ki oda onun kısmetiymis kuşların vadesi o kadarmış hayırlısı olsun gene alırsın üzme kendini..

Merhaba geçmiş olsun.Dikkat etmek lazım 1 kere alıştırdınmı fırsat kollar karga hiç dayanamaz yumurtaya kollamak lazım geçmiş olsun tekrar.

McCarthy' Alıntı:
Dikkat edeceksin. Yavrularınıda alabilirdi. Karga,martı,fare,şahin,atmaca,... bunlar başlıca tehlikeler.

Dikkat ediyodum ama ne biliyim yinede bişey olmaz falan diyodum kendi kendime salak gibi..
Ama neyse hayırlısı..

krmpl' Alıntı:
geçmiş olsun demek ki oda onun kısmetiymis kuşların vadesi o kadarmış hayırlısı olsun gene alırsın üzme kendini..

teşekkür ederim... Kendimi üzmek istemiyorum ama ne biliyim aklıma geldikçe de suçlu olduğumu hatırlıyorum işte..

fatih Eroğlu' Alıntı:
Merhaba geçmiş olsun.Dikkat etmek lazım 1 kere alıştırdınmı fırsat kollar karga hiç dayanamaz yumurtaya kollamak lazım geçmiş olsun tekrar.

teşekkür ederim abicim... Aslında yeni korkum o ya alışırda dewamlı gelirse.:((

fatih Eroğlu' Alıntı:

bu en güzel kısa ve öz cevap ben başımdan geçeni anlatayım bir arkadaşla beraber besliyoruz. her yavru ya yedi günlük civarı kayboluyor yada kayboluyor yumurtalarda keza tabi ortak besliyoruz beslediğim arkadaşa güven sonsuz onunda bana ondan ben kırıldı attı diye düşünüyorum yavrularda ölmüş atmıştır diye bu 1 ay kadar sürdü sonunda sordum demez mi kenan bende seni atıyor sanıyordum dedim sen atmıyorsun ben atmıyorum nasıl oluyor bu iş alal tabi pusuya yattım içeri girdik kümesi kesiyoruz kargada bizim gitmemizi kesiyormuş öyle bir dadanmış ki en ufak fırsatta alıp gidiyormuş meğer . tabi zaman kısıtlı dışarda kalanlar girsin diye kümesi az aralıklı bırakıyorduk ondan sonra bu olayı kestik sorunda bitti ama gelmesi uzun zaman bitmedi fırsat yinede kolladı karga cok akıllı ve görsel hafızası cok kuvvetli bir hayvandır alıştıgında ordan ümidi kesene kadar yoklar.

Geri