Kargalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İbrahim09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

İbrahim09

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İBRAHİM KARAMANLIOĞLU
Meslek
ÖĞRETMEN
İlgi Alanı
Seçiniz
bizim buralarda cok fazla karga var bi eve kondular mı en az 50 tane oluyorlar, ben güvercin yetistirmeye baslıcam da acaba 10 tane guvercıne kargalar saldırır mı? :sinirli:

Çok fazla zarar verdiği görülmez yani buyuk bir risk teşkil etmez. ama korkar güvercinler hem boylelikle ucmus olurlar.

Selamlar.Kargaların işine akıl sır ermez.Çok zeki hayvanlar.Önümüz kış.Aç kaldıklarında neler yapabileceklerine inanamazsınız.Gerekli tedbirleri aldığınızda bi sorun teşkil etmeyeceklerine inanıyorum.Saygılar...

aç kaldımı yavru larımı götürüyolar benim ben tel çektim kümese yavru var ken açık bırakmıyorum teli çekiyorum
biraz dikkatle bişi yapamazlar bide kümeste yakalayınca bi sopaile döv ders olsun 1 ay yaklaşamazlar

yaa bırakın su kargalara guvenmeyı ıkı gunonce 4 tane guvercınımın kafasını koparttı...terasta beslıyorum dıerlrı kacıp kurtulanlarda hala yuvaya donmedıler korkudan..
bundan ıkı ay once karsı komsumun 10 taneden fazla gguvercınıne aynı seyı yaptılar :(

ne yetıskınlerın de mı kafasını kopardılar

ammanbe42' Alıntı:
yaa bırakın su kargalara guvenmeyı ıkı gunonce 4 tane guvercınımın kafasını koparttı...terasta beslıyorum dıerlrı kacıp kurtulanlarda hala yuvaya donmedıler korkudan..
bundan ıkı ay once karsı komsumun 10 taneden fazla gguvercınıne aynı seyı yaptılar :(

Karganın kafa koparması biraz zor.. Onu yapan karga olduğuna eminmisiniz.. Atmaca felan olmasın o sakın..

Geri