KARGALAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Osman YAZGAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 751
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Osman YAZGAN
Meslek
DANIŞMANLIK
İlgi Alanı
Diğer
Kuşları uçurduğum zaman kargalar aynen atmaca gibi kovalıyor.
iki yeni uçan yavruyu parçaladılar balkonda belediğim için kümese gelemiyorlar...
ama havada çatıda saldırıyorlar... 50- 60 lik küe halindeler..
ne yapmam lazım.. havalı tüfek al dediler... saçma geldi..
bir aydır uçurmuyorum unutsunlar diye.
ustalardan öneri bekliyorumm..
şimdiden teşekkürler..

şayet kargaların yuvalandığı, dinlendiği, vakit geçirdikleri bir alandaysan, maalesef onların ürkütüp son kargayıda kaçırana kadar yapabileceğin bir şey yok. Yani ürkütme derken 1-2 günlük değil onların orayı unutmasını sağlayacak kadar ürkütmek.. Korkuluk mu dikersin, saat başı torpil mi patlatırsın bunu oradaki yaşamsal duruma göre sen çözeceksin.

mesut abiye katılıyorum torpil patlat derim ben.yada yanlış bilmiyorsam tarlalarda kargaların gelmesini önlemek için adam heykeli gibi bişiler yaparlar öyle bişiler yap derim

Kargalar güvercinlere kolay kolay saldırmazlar fakat eğer kuşların onların sahiplendiğe alana giriyorsa dedikleri gibi onları bir daha oraya bir daha gelmeyecekleri kadar ürkütmen lazım.Ama bunu yaparken dikkatli olmanda fayda var.Kargalar çok kindar hayvanlardır.Güçlerini ve çirkefliklerini çokluklarından alırlar , insanlarada saldırmışlıklarıda vardır.Hatta bir gazetenin haberine ve bir tv kanalının haberine göre bir adam karga yavrusu buluyor , onu çatısına koyuyor uçması için , diğer kargalarda bunu görüyorlar ve o çatıda karga yavrusu uçamayıp ölüyor.Kargalar adamı her gördükleri yerde saldırıyorlar.Bu açıdan dikkatli olmakta fayda var...

Geri