KARGALARIM :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan amasyalıcuneyt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cüneyt EROL
Meslek
ESNAF
İlgi Alanı
Kediler
17153131022386942110453.jpg

17153131022390942210453.jpg

21953129029905131310453.jpg

21953129029909131410453.jpg

17153131022378941910453.jpg

21953129029893131010453.jpg

Maşallah nazar değmesin.atmacasız hastalıksız günler dilerim,yawrular ben oynarım gibi duruyor :) bolu'dan saygılar sevgıler.görüşmek üzere...

bunlar karkaysa bağzı arkadaşlarınkiler yarasa olur heralde güzel kuşlar nazar değmesin

S.A Cüneyt.

Emegine saglik maasallah hepsi bir birinden güzel ve saglikli kuslar,gönlünce beslemen dileklerimle.

BOZOGLU

maşallah ne güzel yavrular :tamam: hepsi sağlıklı ve uçuma hazırlar inşallah oyunlarıda sizi mesteder :slm:

Maaşallah çok güzel, gelecek vaad eden yavrular.. güle güle besleyin, uçurun...

...........SİNAN ÖZTEKİN...........

Maşallah yavrular çok güzel.şunların birde kartlarının resimlerinide görmek isterdim.

tşkr ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için.... ama anaç kuşlarımın resimlerini paylaşmıyorum prensip meselesi... SAYGILAR

Cüneyt EROL

Emegine saglik maasallah hepsi bir birinden güzel ve saglikli kuslar,gönlünce beslemen dileklerimle.

Emir

Abi kuşların çok temiz ve güzeller Kuşlar kendini anlatıyorlar zaten MAŞALLAH

Hiçte karga gibi bir halleri yok Maşallah; çok tatlı yavrularınız var .. Keyifle bakın .. selamlarŞEREF

Kesinlikle karga :) işin makarası guzel ve saglıklı yavrular zıpkın gıbı duruyorlar massallah
söküldüklerinde videolarını eklersenız gercek karga olduguna ozaman karar verılır güle güle besleyın

Cüneyt EROL' Alıntı:
tşkr ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için.... ama anaç kuşlarımın resimlerini paylaşmıyorum prensip meselesi... SAYGILAR

Cüneyt EROL

Prensip meselesi... :hmm:

Selamun aleyküm Maşallah çook güzel yavrular Allahım hayırlısıyla uçurmayı nasip etsin MaşallahSelametle.

çok güzel yavrular maşallah bunları bu kadar güzel yapmanın sırrı anne babamı yoksa yedirdiğin içirdiğin şeylermi biz ne kadar üstüne düşsekte bu şekilde şekil olarak yavru alamıyoruz maşallah seninkiler süt gibi yavrular tabiiki prensibine aykırı değilse açıklarmısın

kanka benim bir şey demem gerek yok kuşları biliyorumö zaaten sağlıklı üretimler bol antremanlar.
her şey gönlünce olsun. :heyo:

Mustafa ATAY bey Sadece Şunu Demek İsterim.... ( EMEK SEVGİYİ, SEVGİ EMEĞİ ARTTIRIYOR...) Şuda var bazı arkadaşlarımda soruyor... ne veriyorsun ne yediriyorsun verdiğim sadece buyday, mısır, ve zaman zaman akdarı, fiğ, pirinç gibi şeyler... ama sularına 3 günde bir koruyucu olarak çokda abartmıycak şeklde günlük içeçekleri kadar neo terramiycn + vitamin veriyorum

sende saolasın ahmet abi güzel dileklerin için, ve ayrıca tüm arkadaşlarıma tşkr ederim sizlerin daha güzel kuşları olur ihş.

selamun aleyküm maşallah yavruların hepsi birbirinden güzel güle güle besle allah kaza bela vermesin .emeğine sağlık .m.saim akyol

Geri