karın ağrısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Osman YAZGAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Osman YAZGAN
Meslek
DANIŞMANLIK
İlgi Alanı
Diğer
kuşlarımın çoğu tek ayak içeri çekip şişiyorlar...
özellikle yeni uçan yavrular...
yüğe girip çıktılar... acaba pislikle karışık yem yemelerimi karın ağrısı yapar...
yoksa farklı bir sorunmu var...
birde yavrulara ne tür bir vitamin kullanmalıyım..
teşekkürler...

Yem yedikten sonra tek ayak üstünde durup kabarmaları normal bence sonuçta uyku moduna geçiyorlar ve havalarda artık yavaş yavaş soğumaya başladı onun için kendilerini kaabrtıyorlar ve ayaklarını içlerine çekiyorlar.Vİtamin olarak doğal vitaminler vermende fayda var abi benim yaptıklarımı söylüyüm gerisi sana kalmış.

1-Minarel taşı sürekli önlerinde olur
2-Şeker ve tuz dökerim bazen bi köşeye
3-sularına bal ve limon dökerim az miktarda bazen balı ve limonu ayrı ayrı koyuyorum bazende 2sini bir yapıyorum
4-bazen ıhlamur kaynatır dökerim sularına
5-Güneşli havalarda bazen çıkarırım güneşlendiririm
6-Sularına balık yağı dökebilirsin eczanelerde satılıyor ben kapsüll halinde aldım 2 3 haftada bir agızlarına atıyorum

Sayacaklarım bu kadar şimdi bazıları çıkıp diyebilir kuşları deneme tahtası yapmıssın hepsini aynı gün yapmıyorum tabii belirli günler ve her seferinde 1 tanesini yaparım hepsini karıştırmam:)Ayrıca çok şükür kuşlarım zımba gibiler.

teşekkürler abicim
ama hepsinde olmuyor özellikle yeni yeme düşen yavrularda bu var..
ölecek diye endişe ediyorum.. ama yeme iniyor uçuyor.. sonra bir kşeye geçip kaparıyor...

1 er diş sarımsak ve balık yağı ver ayrıca forumda aratarak çeşitli vitamin isimleri ve ne işe yaradıkları ile bilgi alabilirsin. Mehmet kardeşimiz de gayet faydalı bilgiler vermiş. Aklıma gelmişken sularını mutlaka sık sık değiştir ve elma sirkesi ve iki diş sarımsak at.

Abi kuşları eline al ve kontrol et kuruma vs varmı kilo kaybetmişlermi eger yoksa bence yem yedikten sonra kabarmaları normal ben hava kararmasına yakın yemlerim yemleri yerler sularını içerler biraz kum yerler hepsi dolaplarına girip kabarırlar..

çok sağoun
bu sitede bir sürü vitamin ismi vermişlerde..
normal eczanelerde varmı bunlar nereden alacağız

Abi sen vitaminleri boşver yukarıda dediklerimi yap bak kusları nasıl saglıklı olacak yalnız eczaneden "balya" isimli vitaminden al zayıf olan kuşun olursa haftada 1 kere at ben denedim kuruma olan kuşuma kilo aldırdı.

Geri