Karışık Renk Eşleşme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Çağrı Kum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 908
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Çağrı Kum
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
Öncelikle Selamlar.
Arkadaşlar kelebek ( saya ) kara kafa lekesiz bir erkek ile kırmızı kafa lekesiz dişi 2 side çok güsel lekesiz 2 sininde oyunu çok güsel.Bu kuşlar eşleştiler kümeste onlara göre erkek , dişi yoktu kuş yumurtladı.Yaklaşık 10 gün oluyor.Sizce Nasıl yawrular gelir ?

Fazla yer kaplamamak için 2. sorumuda burda sorıyım.
Kuşlarım yawruya çok iyi bakıyorlardı.Üstüne yatışlarında sorun yoktu fakat dikkatimden kaçmış olmalı.Yawrunun üstüne artık nasıl yatmışlarsa yawrunun birisinin ayağının birisi yamulmuş.Kuş tüylerini tamamlamaya başladı ileriye doğru düzelir mi yoksa düzelmez mi bir çaresi varmı çok sevdiğim bir çift kuşumun yawrusu lütfen yardım edermisiniz.

Bursadan Çağrı Saygılarımla...

Yavrular siyah ve kırmızının tonlarında olurlar büyük ihtimal. Erkek gibi tam siyah yada anne gibi tam kırmızı zorda olsa arada olması muhtemeldir.
Yamuk ayak dediğin bilekten itibaren parmaklardaysa genelde altlıklarının az olmasından kaynaklanan bir bozulmadır. Ben genelde süpürge çöpü kullanıyorum, az geldiği zaman ana baba yatarken yavru parmaklarıyla tutunamadığı için bu sorun oluşabiliyor. Bahsettiğim sorunsa geçmiş olsun düzelmesi zor.

Öncelikle teşekkülerler Birol abi.Dirseği yamuk , senin anlattığın değil inş bu basit bir sorundur.

karışık renkleri eşleştirmekten mümkün olduğunca kaçınmak gerekir. bu ırkların bozulmasına sebep olur. özellikle kırmızıda renk bozulması çok olur. kendi renklerinde eş bulana kadar dursa bile sonra muhakkak ayırın.

Yavru nasıl olur soruları sormak sitede yasaktır.
Sordugunuz soruların ıkısıde daha once cok kez sorulmus yamuk ayak sorusuda.
Lütfen arastırın biraz siteyi.

Bu tarz sorular için sitede soru cevap konusu var bu tarz soruları orda sorunuz lütfen.

Konu kilitli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri