karışık ve değişik malatyalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler

malatyada çok bunlar amcamdan getirecem allah nasip ederse

tşk ederim inşallah getirirde bol paçalıları çoğaltırsın

maşallah çok güzel kuşlar allahım bü güzellikleri iyiki yaratmış.

şahsen 10 yıldır malatya güvercini beslememe rağmen böyle malatya görmedim

[No message]

Ekli dosyalar

• Malatya03[1].webp
    Malatya03[1].webp
    46.1 KB · Görüntüleme: 1,440
resimlerin mükemmel tam bir kalite sürüsüne bereket maşallah.çooooooook güzeller.sen sedece malatya'yı malatya ile eş tuttuğun için sendekiler orjinal aslında olması gerekende o ama malatya'yı demkeş ile yada farklı bir bol paça ile eş tuttuğunda bu harikalar ortaya çıkıyor.yarın yeni konuda göreceğin malatya'lar seni şaşırtmasın ismi yeni nesil malatya'lar olacak.tşk ederim.

arkadaşlar bir hata oluştu yapmış olduğum araştırmaya göre malatya taklacılarına çok benzeyen bu kuşların asıl adı çayka'dır.kısa zamanda foruma kaliteli ve bolca resimlerini koyacağım.neyseki çabuk öğrendik,kusuruma bakmayın hatalar insanlar içindir önemli olan tekrarlamamak.tşk ederim.bol yavrular.

peki malatyayı demkeşle yada başka bir bol paçayla eşledinmi oyunları nasıl oluyor

tabiki çok kötü sonuçta demkeşin taklacılıkla uzaktan yakından alakası yok.

arkadaşlar en üsteki resimler alıntmı acaba?

ben malatya kusu beslıyorum ve malatya kusunu tanıtma işinede onculuk eden bırıyım.malatya kusu diye demkes veya diğer kuslara benzeyen kusları kalkıp malatya diye lütfen yayınlamayın.yavru alacaksanızda damarlarının bozulmaması ıcın aynı ırk ıle yavru alın demkes dediği süs kusudur ve sadece yerde bakılır bizim malatya kusları ise hem yerde hemde havada kendılerını gosterırler.ucucu ve taklacılardır ucmayan bır kus ıle ucan bır kusu bırbırıne cifleyip alınan yavrudan ne kadar verım bekleyebılırız oyle değilmi arkadaslar benım sahsen 300 e yakın anac güvercınım var hepsıde malatya malatya kuslarına benzeyen bır cok kus var hatta bazılarını ayırt bıle edemeyecek sekılde ama alınan yavrularda hiç beklenen ozellık olmuyor.rus kusu dediğimiz suriye kusları iran kuslarında vs benzeyen kuslar var vede bu kuslar bır cok ırkı elıme gectı bızımkılerlen yavru aldım bır kac tane baktım bızım kusların ozellığını bozuyor ve aldığım nesıllerı yok ettım.saf ırk ıstıyorum bır güvercin besleyıcı olarak.sizlerinde bu hassasiyete ozen gostermenızı reca ederim.arkadas amcam da var dedi ben malatya piyasasında bu ısı yapıyorum.kesınlıkle arkadasın koymus olduğu malatyada yoktur bilmiyorsanız lütfen oğrenın arkadaslar bilmemek ayıp değil yeterkı arastırın vereceğiniz ilandakı resımlerı sonradan ilan verın lütfen

Geri