Karışık yeme alışmış kuşlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet1994
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mehmet1994

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet sümer
Meslek
yok
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Herkese merhaba arkadaşlar kuşlarıma karışı yem veriyordum fakat karışık yem masraflı olmaya başladı kilosu 1.5 tl bugday aldım bugün 35 kilo 35 kilo bugday yerine karısık yem alsaydım ancak 20 kilo filan yetiyordu.Kuşlar bugdayı biraz isteksiz yediler bugdayada alısırlar degilmi?Aç kalınca mecbur yerlermi.

mehmet1994' Alıntı:
Herkese merhaba arkadaşlar kuşlarıma karışı yem veriyordum fakat karışık yem masraflı olmaya başladı kilosu 1.5 tl bugday aldım bugün 35 kilo 35 kilo bugday yerine karısık yem alsaydım ancak 20 kilo filan yetiyordu.Kuşlar bugdayı biraz isteksiz yediler bugdayada alısırlar degilmi?Aç kalınca mecbur yerlermi.

Aynen Mehmedim. Alışırlar ..

Soner avci kardesime katiliyorum ama bir sey belirtmek isterim

Benim kuslar en son yem olarak bugday yerler eger bugday varsa cogu dokunmaz,nazlanir
Bende karisik yem veriyorum onlarinda icinde bugday var.
Sana tavsiyem sen yinede sadece bugday verme mevsim misir mevsimi misirda ilave ede bilirsin.
Benim tahil gillerle pek aram iyi degil cogunun isimlerini bilmiyorum ama sunu söyleyim kuslari tek yemle besleyip vitaminsiz gücsüz birakma.
baska ucuz buldugun yemlerden bulursan onuda ver mesala bulgur bilmiyorum ben vermedim ama ucuz bulduktan sonra ne varsa ver ama sakin bayat eskilerini verme.hic degilse mevsimlik yenmelik olsun.

Aldıgım yem toptancı yem işi yapıyor günde dünya çuval yem satıyor bayat olacagını sanmıyorum karışık yem tabii veririm ama ara sıra sırf karısık yem vermekte masraflı oluyor 35 kilo bugdayı 35 tl ye aldım karısık yemden 20 25 kilo ancak alırdım:)

tek kuşlarınızı buğdayla besliyebilirsiniz zaten yazın karışık verilmesi pek dogru degildir kışında buğday agırlıklı arpa mısırflnda versen daha iyi olur

Bakalım bugdayı inş severek yemeye başlarlar.

mehmet1994' Alıntı:
Bakalım bugdayı inş severek yemeye başlarlar.
Kuşların nekadar bilmiyorum kardeşde örnek vermek gerekirse 1 haftada bir yemliklerine karışık yem vermeni öneririm

karışık yem e alışan kuş birden buğday a geçince isteksiz yer ama sonra sonra yavaştan alışır merak etme.

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler.Kuşlarımın sayısı 40.

GÜVERCİN BESLEYENLERİN EN ÖNEMLİ SORUNLARINDAN BİRİ DE ''İLAÇLI YEM '' PİYASADA SATILMASIDIR..!!!!

Geri