karma aşı nasıl yapılır ve nerden bulabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metsz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K

metsz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
berk tarlacı
Meslek
işci
İlgi Alanı
Kediler
Önçelikle yardımcı olan olmayan herkeze teşekur ederim idminişuan hatırlamıyorum ama karma aşı olması lazım güvercinlerime ondan vurmak istiyorum onu hasta olayan veya hasta olan güvercine vurdum mu hasta iyileşirmi veya sağlam kuşa koruyucu bir etkisi olurmu yavrularımda var onlara kaç günlükken vurmalıyım.nerden bulabilirim eczanelerde varsada ismi nedir.herkezin eline emeğine saglık yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekur ederim...

veteriner demişsin arkadaşım ama çok pahalı oluyor hepsine vurdurmaya kalkınca ben kendim yapamam mı nerden temin ederim...yardımların için saol

Veteriner ilaçları satan ecza depolarından.aşının kargoyla gelmesi zor cünkü aşının +2 ve +7 derece arasında muhafaza edilmesi gerekir.Bu aşılar yaklaşık 1000 dozdur, fiyatta öle pahalı değil.

aşılar şubat sonu gibi gelecek;

http://www.refarm.com.tr/urun_ve_hizmet ... silar.html

slm arkadaşlar karma aşı ismi colombowak bunu vurdukdan 15 gün sonrada proxi aşısı vurulur istanbuldan bulabilirsiniz ankarada yok ha bu arada eke kuşlara 2cc yavrulara 1cc insülin şırıngası ile boyundan yapılır bu aşı 50 ve 100 kuşluktur 50 kuşluk olanın fiatı 90 100 kuşluk olanın ise 150tl dir aşı her altı ayda bir yapılır ölüm oranı ise %2 lere kadar düşer aşı vurulmazisemi ? % 40 %50ye çıkar 25 senedir güvercin beslemenin vermiş olduğu bi tecrübemden aktardım hepinize sağlıklı güvercin beslemeler saygılar

s.a. murat bey bu aşıları istanbuldan nerden bulabiliriz irtibatı sağlayabileceğimiz bitelefon numarası veya adres varsa verebilirmisiniz.

muratca' Alıntı:
slm arkadaşlar karma aşı ismi colombowak bunu vurdukdan 15 gün sonrada proxi aşısı vurulur istanbuldan bulabilirsiniz ankarada yok ha bu arada eke kuşlara 2cc yavrulara 1cc insülin şırıngası ile boyundan yapılır bu aşı 50 ve 100 kuşluktur 50 kuşluk olanın fiatı 90 100 kuşluk olanın ise 150tl dir aşı her altı ayda bir yapılır ölüm oranı ise %2 lere kadar düşer aşı vurulmazisemi ? % 40 %50ye çıkar 25 senedir güvercin beslemenin vermiş olduğu bi tecrübemden aktardım hepinize sağlıklı güvercin beslemeler saygılar

Söylediklerinize katılıyorum fakat bu bahsettiğiniz aşılar yurtdışından geliyor ve ruhsatsız satılan yerleri bastılar şu an bu aşı piyasada yok ,bulan varsa banada cevap yazsın.

Bak kardeşim ilk önce sana şunu söyleyim hasta olan kuşa fayda olmaz zaten hasta kuşa aşı yapılmaz.senin'de kolay yapabileceğin bir aşı şöyleyecem Newcastle Hastalık virusunun attenüe edilmiş LaSota suşu’ndan hazırlanmıştır.Newcastle nedir dersen eğer bir virüs hastalığıdır kuşlardaki denge kaybı,istahsızlık solunum yetmezliği vs.bu aşının fiyatı çok uygun hemde yapması gayet basit bu aşının 3 yolu var
sana en basitini söyleyim sularına katma yöntemi her güvercine 1 ml düşer kaç adet güvercinin varsa ona göre hesap et yanlız kuşların önünden sularını al 4-5 saat su vermeyeceksin 2 gr yağsız süt tozu ilave edeceksin böylece virus aktivitesi uzun süre korunmuş olur. Aşı ilave edilmiş suyun 2 saat içerisinde tüketildiğinden emin ol Hava şartlarına bağlı olarak aşıyla beraber katılmış suyu vereceksin aşıyı yapacağın zaman aşı şişesini açacaksın unutma?Diğer zamanlarda yapacağın aşılar farklı ayrıca aklına takılan birşeyt olursa LASOTA yazdığın zaman nette kolay bulabilirsin.tekrar geçmiş olsun sağlıcakla kalın

SİVRİHİSARLI' Alıntı:
s.a. murat bey bu aşıları istanbuldan nerden bulabiliriz irtibatı sağlayabileceğimiz bitelefon numarası veya adres varsa verebilirmisiniz.
a.s kardeşim bu aşıdan şaşmayın dünyada güvercin üzerine icat edilmiş tek aşı vardır oda ( colombowaktır) diğerleri kanatlı hayvanlar için yani kaz ördek hindi tavuk horoz vs. bunlar hem ot obur hemde et obur hayvanlardır güvercinlerimiz et obur değildir dolayısı ilede colombowak aşıda sadece güvercin için üretilmiş diğer kanatlı hayvanlarda uygulanamaz bu aşı iatanbul edirnekapı kuş pazarında salih abi dediğimiz güvercin ekipmanları satan kişide ve istanbul balatda muammer türk bu abiden temin edebilirsin . buda onun adresleri : Bangom
[email protected] Bu e-Posta adresi istenmeyen postalardan korunmaktadır, görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
+90 212 533 75 98
+90 535 943 05 47
http://www.bangom.com
saygılar

arkadaşlar şunuda belirteyim süt aşı dedikleri ve suya katılan aşı vs. bunlar çok düşük kaliteli aşılardır aşının su yolu ile verilmesi zaten mantıkende uygun değildir ve ucuz etin yahnisi zaten olmaz (herşeyin pahalısı ucuzdur) :) veya doğan fiyatına mercedese binmeye çalışmak :) bu mümkünse ucuz aşıdanda medet beklenir ozaman hepinize saygılar buradaki bütün arkadaşlara tavsiyem avrupa ilaçlardan şaşmayın ! gerisi tefarruat.

herkeze teşekür ederim elinize emeğinize sağlık çok teşekur ederim arkadaşlar...

Geri