KARMA AŞI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turan_44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turan_44

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
turan onaran
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
DEĞERLİ GÜVERCİN DOSTLARI,karma aşı temin etmek isteyen arkadaşlar:kuscuhalit.com,dan temin edebilirler,ben temin ettim ,sağolsun halit şentürk arkadaşımız güvenli bir şekilde ulaştırdı.ben hiçbir sorun yaşamadım.ilgilenen arkadaşlara duyurulur.

SAYGILAR SELAMLAR
TURAN ONARAN

aşıya ihtiyacım var ama ben o siteden bişi anlamadım kardeş ya

OLVAC A+B+G 4 LÜ AŞI 1000 DOZLUK
RAF ömrü 2 yıl
1- Newcasle
2-Enfeksiyöz bronsitis
3-EDS (Egg Grop Sendromu)
4-Enfeksiöz koriza
Kullanıp buzdolabında saklıyorsun ilacaçla uğraşıp hüsrana uğramaktansa aşı en iyisi.

Re: KARMA AŞI

Mesajgönderen MERTSOMA » 08 Mayıs 2012 06:32
OLVAC A+B+G 4 LÜ AŞI 1000 DOZLUK
RAF ömrü 2 yıl
1- Newcasle
2-Enfeksiyöz bronsitis
3-EDS (Egg Grop Sendromu)
4-Enfeksiöz koriza
Kullanıp buzdolabında saklıyorsun ilacaçla uğraşıp hüsrana uğramaktansa aşı en iyisi.

Yukarıdaki yazıyı güzelce okuyalım lütfen.Hiç kimsenin de reklamının gazına gelmeyelim.Biz güvercin besliyenlerin Tavuk çiftliklerindeki sayı kadar kümeslerimizde güvercinmi varki 1000 dozluk aşı satmaya kalkıyorlar. bu gibi kişilere itimat etmeyin.Tavuk ilaçlarını güvercin besliyen arkadaşlarımıza pazarlamaya kalkıyorlar. itimat duymadığınız kişilere güvenmeyiniz ve veteriner hekimlere danışınız.yada bildiğiniz eski kuşçulardan bizzat yardım alınız.

ÖNCELİKLE BURADAN TURAN BEY E ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM BEN KUSCU HALİT ŞENTÜRK... KARMA AŞI ARKADAŞIMA SESLENİYORUM SİZ BENİMLE ALIŞ VERİŞ YAPTINIZMI DA BENİ KÖTÜLER ŞEKİLDE HİTAP EDİYORSUNUZ... İTİMAT EDMEYİN TAVUK AŞISINI GÜVERCİN AŞISI DİYE SATIYOR DİYORSUNUZ SİZİN ÖNERDİĞİNİZ AŞI TAVUK AŞISI VE GÜVERCİNLERDE GÖRÜLMEYEN EDS HASTALIĞI VE KORZA HASTALIĞI AŞISINI ÖNERİYORSUNUZ AŞI HASTALIK YAPMA ÖZELLİĞİ ZAYIFLATILMIŞ MİKROPDUR NEDEN GEREKSİZ MİKROBU YÜKLÜYORSUNUZ KUŞLARA YAN ETKİLERİ NELER OLAÇAK BİLİYORMUSUNUZ KUŞLARDA GÖRÜLMEYEN KORZA VE EDS HASTALIĞININ MİKROBUNU BOŞU BOŞUNA YÜKLİCEKSINIZ KUŞLARA BELKİ KISIRLIK YAPAÇAK BEN 3 YILDIR COLOMBOVAC 3 LÜ KARMA AŞI (VEBA+BRONŞİT+ÇİÇEK) AŞISINI KULLANIYORUM ÇOKDA MEMNUNUM...

METKOR 1961 RUMUZLU ARKADAŞ A HITABEN YAZDIM YUKARDA YAZDIKLARIMI KARMA AŞI ARKADAŞIM DIYE YANLIŞ YAZMIŞIM

arkadaş satmış olduğunuz kanatlı hayvanlara ait ilacın tarım bakanlığından ithalat izin belgesi varmı. ilacın kutusunun resimlerini burada yayınlarmısınız. aşağıdaki linki bir kontrol edermisiniz. ilgili ilaç tavuklar içinmi, güvercin içinmi.
http://www.gunesliasi.com.tr/tr/urunler ... a_b_hg.asp

kuscuhalit' Alıntı:
ÖNCELİKLE BURADAN TURAN BEY E ÇOK TEŞEKÜR EDİYORUM BEN KUSCU HALİT ŞENTÜRK... KARMA AŞI ARKADAŞIMA SESLENİYORUM SİZ BENİMLE ALIŞ VERİŞ YAPTINIZMI DA BENİ KÖTÜLER ŞEKİLDE HİTAP EDİYORSUNUZ... İTİMAT EDMEYİN TAVUK AŞISINI GÜVERCİN AŞISI DİYE SATIYOR DİYORSUNUZ SİZİN ÖNERDİĞİNİZ AŞI TAVUK AŞISI VE GÜVERCİNLERDE GÖRÜLMEYEN EDS HASTALIĞI VE KORZA HASTALIĞI AŞISINI ÖNERİYORSUNUZ AŞI HASTALIK YAPMA ÖZELLİĞİ ZAYIFLATILMIŞ MİKROPDUR NEDEN GEREKSİZ MİKROBU YÜKLÜYORSUNUZ KUŞLARA YAN ETKİLERİ NELER OLAÇAK BİLİYORMUSUNUZ KUŞLARDA GÖRÜLMEYEN KORZA VE EDS HASTALIĞININ MİKROBUNU BOŞU BOŞUNA YÜKLİCEKSINIZ KUŞLARA BELKİ KISIRLIK YAPAÇAK BEN 3 YILDIR COLOMBOVAC 3 LÜ KARMA AŞI (VEBA+BRONŞİT+ÇİÇEK) AŞISINI KULLANIYORUM ÇOKDA MEMNUNUM...

ben kuşlarıma hiç aşı vurmadım. hiç kimseyede aşı önermedim.belirttiğim yazıyı lütfen güzelce okuyun. Burada arkadaşların önerdiği aşıyı Ankara Ulus ta veteriner ilaçları satılan dükkana gittiğimde veteriner hekimin söylediği şu sözler beni aşıdan uzaklaştırdı. Aşı mutlaka soğuk zincir ile taşınması gereklidir. soğuk zincir kırıldığında aşının hiç bir faydası olmadığı gibi vurulan kuşda hasar bırakır dedi.bende sizin bu aşıları getirtip burada satma ve vurma imkanınız var dediğimde ben taşıma halkasına güvenmiyorum dedi. Şimdi Ankara nın göbeğinde herkesin uğradığı Ulus gibi bir yerde dükkanı, işletmesi olanlar neden para kazanmasınlar. demekki kişilerin korktukları veya çekimser kaldıkları büyük sorun var. o sorunda taşıma halkasındaki soğuk zincir.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri