karni delindi yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melee121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

melee121

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
oguzhan yılmaz
Meslek
Lise
İlgi Alanı
Kediler
Bir kuscu abimiz sinirlenip kusa sopa firlatmis ve karni cok ufak delinmis kan var ama akmiyor .. Vede snirsam ayagida kirik topalliyor yrdim edin acil (kusu ayirdim)

Canım kardeşim kuşun karnında hiçbir organa ziyan verecek organlar göğüs kafesinin içinde yer alır onun için pek bir şey olmaz karın dediğin gursak ise iş değişir ( bildiğimiz iğne iplikle dikmen lazım) karın bölgesine teremasin sürmeni tavsiye edicem ayağı için iki adet yemek kürdanını ayak oynak yeri boyutunda kır iki tarafa koy eczaneden sargı bantıyla sar ama bir arkadaşın dan yardım iste veya ekmek hamurunu al bir kürdanı ikiye kır kırık ayağın ikitarafına koy hamurla kapla eczaneden aldığın sargı bezinle ince bir şekilde sar bantla birkaç kere dolaştır fazla sıkma 5-7 gün içinde geçer

Ayagi kirilmamis sadece incilmis.. Delik olan yer afferersiniz makat inin biraz alti gursak dill yani ..travasol yara kremini surup sargi beziyle sardim ve bantladim dogrumu ypmisim abi

Canım kardeşi travasol ne işe yarar bilmiyorum ben teremisin yazmıştım incilmeye de aynı merhemi sürebilirsin geçmiş olsun selamlar.

Geri