KARŞI ÇATI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sadoq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

sadoq

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sadettin
Meslek
erkul
İlgi Alanı
Kediler
1 aydır kuş besliyorum yedi tane kuşum war hepsini uçuruyorum çatı da kuş beslıyorum çatı oldugu gibi açık rahatlıkla konulabilecek bi çatı . karşı da bi çatı war kuşlarım günde 5.6 saat orda geçiriyorlar çatının etrafında bi türlü tur attıramıyorum ne yapmam gerek sürekli oraya gidip geliyorlar aç ucursamda oraya konuyorlar 5 dk sonra ınıyorlar tekrar ucuruyorum tekrar oraya gıdıyorlar :S ne yapmalıyım?

3 baska. 1 kelebek.3 tane de mardin besliyorum ...

devamkı ac ucurmaya devam et geldiklerinde sadece bi kaç yem ver bende eskiden böyle sorunlar yaşardım bir abimiz kenan geh derim gelir git derim gider nasıl olucak abi acele etmeden devamlı ac bırakıcaksın akşamlarıda sadece yiyecekleri kadar koyucaksın ilk başta kısa zamanda sıkıldım bi kaç gün olmadı tabi olmuyor abi dedim ne kadar denedin 3 gün olmaz devam et kıvama gelirler bende tekrar denedim tabi ilerki zamanlarda yavaş yavaş damdan kesilmeye başladılar birde metal bir yem kabı ses yapan kaldırıyorum bi calkalıyorum hepsi yerde 2 yem atıyorum üst üsteler bidaha kaldırıyorum felan bu böyle günlerce devam etti tabi ayı bulmadan ben galip geldim kaldırıyorum yemi bi calkalıyorum hepsi yerde yani sabretceksin akşam koydugun yemden kesinlikle sabah için yemlikte kalmayacak kalırsa başaramazsın. birde mineral taş al arada bir ver ayni zamanda ögle sıcagındada ucurma sonra başkasına gitmesin zorladıgında.

Geri