karşıdaki kuşçu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ekyn33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ekyn33

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ekin coşku
Meslek
arkeolog
İlgi Alanı
Kediler
arkadaslar ben yeni kapıldım bu hevese , babam eskidende güvercin ve bıldırcın beslemiş o yuzden butun eşyalarımıs var yerimisde hazır ama karşıda bi kuşcu var en az 50 kusu war ama o satın almamıs kendileri gelmiş kuslar yani o yusden sayısı belli olmuo

asıl sorun şu eğer aldığım kuşlar o catıya kacarsa babam dediki nerde cok kus warsa ora giderlermiş
bu konu için ne yapmalıyım

Sen kuşlarını eğer gerçekten çok rahat ettirirsen karşındaki kuşçu isterse 200 kuş beslesin gitmes ona. Yeter ki sen rahat ettir. Birde uçururken dikkat et o kaldırırsa sen hemen indir. İlk zamanlar kuş kaçırabilirsin ona dikkat et yeter. Benimde 4-5 çatı ilerde birisi besliyor 100 tane falan kuşu var adamın benim ilk zamanlar 4-5 tane kuşum vardı. Hiç o kaldırdığında kuşlarımı kaldırmadım... KUşlarımı gerçekten rahat ettirdim şimdi onun 100-150 kuşu var benim 40 kuşum var çok nadiren birbirimizin kuşu birbirimize gidiyor onuda anlaştık benim kuşum giderse o veriyo, onun kuşu gelirse ben götürüp veriyorum kuşu...
Kolay gelsin...

SİNAN ÖZTEKİN

saol bn foto cekcem koycam yerin sande bna eksiklerimi sole olurmu

ekyn33' Alıntı:
saol bn foto cekcem koycam yerin sande bna eksiklerimi sole olurmu

Sen fotoyu koy... Bildiğimiz kadarıyla yardım ederiz, hem sadece ben değil bu sitede birsürü kişi sana yardım eder...
Tekrardan kolay gelsin...

SİNAN ÖZTEKİN

ya ama hiç bi şey yog içeride neler kocamı bilmiorum

ekyn33' Alıntı:
ya ama hiç bi şey yog içeride neler kocamı bilmiorum

Kümesinin bir duvarını seç ve o duvarı tamamen limon kasası veya plastik kasaları koy(kuşların içine girmesi yumurtlaması için, tabi illede bir duvarı tamamen doldurmak zorunda değilsin istediğin gibi düzenle), yemlik al, suluk al, yerlere taban ızgarası yaparsan iyi olur ama sen bilirsin... Birde kuşların konabilmeleri için duvarlara tünekler yap.... Heralde unuttuğum başka bişey kalmadı..

SİNAN ÖZTEKİN

peki ne kadar bu tumu

ekyn33' Alıntı:
peki ne kadar bu tumu

Valla fiyatlar her yerde değişik olur ama ben bizim Esenlere göre cevap veriyim...
Yemlik: 4 lira
suluk: 3 lira
taban ızgarası: metre karesi 10-15 tl arası
limon veya plastik kasa pazarcılardan beleş :hhh: :heyo:

SİNAN ÖZTEKİN

korkmana gerek yok benim 2 ev ilerde kuscu var beraber uçuruos gitlmio kuslar. alıstırtıktan sonra kovsanda gitmes;A

slm.a cekeninmene gerek yok.. senin kuslara verdigin ilgi alaka ozveri ve onlara sagklayacagin rahatlik onlarin kacmamasini saglar.. zamanla oturtursun.. yeterki fazla sıkıstırma kuslari...

Geri