Kartal Küçük Çocuga Saldırdı..(video)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pinkturka17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Arkadaşlar İzleyince dehşete düştüm..Bu hayvanlar, bir keçiyi ya da bir ceylanı kaldırıp goturebiliyor. Çocuğu birakmasinin başka bir sebebi olmalı. Istese gotururdu. Ağırlığı yüzünden falan kaldiramadi, goturemedi hikaye...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P3NmCxcN0KA[/youtube]

Allah muhafaza Mehmet Bey,
Evet kartalın çocuğu bırakmasındaki asıl sebep ağırlık değil.
Yanında birilerinin olması ve kartalın dikkatini dağıtmaları çocuğun hayatının kurtulmasına vesile olmuş gibi görünüyor.
Atmacanın kuşu havada tutup ıslık çalınca veya karga kovalayınca bırakması gibi bir olay gerçekleşmiş burada.
Çocuğa ve ailesine büyük geçmiş olsun.
Kamerayla çekim yapan vatandaş da kuşçu değilmiş şayet bir kuş meraklısı olsaydı kartal dönüp kapattığı anda ıslığa başlardı (:

dogru :D Bu video Geçen günlerde Kanada da çekilmşi sanırım ..

Bir kartalın bu kadar cürretkar olacağı hiç aklıma gelmemişti. Hayrete düştüm gerçekdende. Alıp götürebilirdi isteseydi. Bişeyden ürkmüş olabilir. Yada pençesiyle iyi kavrıyamamış olabilir. Çok ilginç bir görüntü olmuş. Teşekkürler paylaşım için.

Saygılar..

Benim düşüncem burada çocuğu yada insanı alma düşüncesinde olduğunda değildir.Çocuğu büyük ihtimalle tavşan v.s sanıp almaya çalışmış.Fakat bakmış her zamanki tatlı avından değil bu (: veya etraftakilerden ürkmüp bırakmışta alabilir. (:

Sahte habermiş :)
Ama güzel çekmişler.

Evet arkadaşlar ömer beyin söylediği gibi bir grup ünüversiteli öğrenliğin yaptığı bir sahte videoymuş.Fakat gerçekten çok güzel bi şekilde yapmışlar.Burada kendilerini tebrik etmekten başka yapıcak birşey yok (:

bende duydum sahte olduğunuda
vallahi adam lar güzel yapmış bravo

bu yurt dısında bilgisayar okuyan çocuklar ödevi için yapmış :D

SAHTE HABER

Geri