Kartalın Kurtla Boğuşması (Video)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mkeskin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

Mkeskin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mümin Keskin
Meslek
Esnaf
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bu kadar da olur mu demeyin.Hayrete düşeceksiniz..

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zMkp4GpnG9A[/youtube]

GORDUGUM KADARIYLA COL TILKISI SANIRSAM YANI KURTA NAZARAN DAHA KUCUK KURTU ALAMAZ ZATEN.. PAYLASIM ICIN TESEKKURLER

o Hayvan kurt değil :) tilki. Kurtu zaptedemez kolay kolay.

İlginç;
Dağdaki keçiye vurup ,dağdan aşağıya düşürmesi ve avına bu şekilde yakalaması,cok akılcı bir hareket.

Yüce Rabbin neler yaratmış , herşey nasıl bir düzenle ilerliyor, İlahi düzen yok başka açıklaması

paylasım için tesekürler

Re: slm

rica etsem bu videoyu indirebilecegim bi link gonderebilirmisiniz simdiden tesekkurler

Sevgili arkadaşlar.
Sitedeki videoların büyük bir çoğunluğu youtube.com sitesinden yayınlanmaktadır. Ülkemizden youtube.com sitesine girişlerin mahkeme kararı ile engellenmesinden sonra videolar sitede izlenememektedir. Videoların site üzerinden sorunsuz bir şekilde izlenmesi için
adresindeki programı bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir. Programın kurulumu çok basittir. Programı bilgisayarınıza kurduktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekmektedir. Programın kurulumu ve bilgisayarınızın yeniden başlatılmasından sonra sitemiz üzerindeki videoları ve direk olarak youtube.com sitesindeki videoları sorunsuz bir şekilde her defaya mahsus izleyebilirsiniz.

İyi seyirler dilerim.
Saygılarımla.
Ömer ÖZKURT

Paylaşım için teşekkürler dağ keçisine kadar herşey normal diyorum.Diğerleri katliam sanırım en sondaki kurt bence...Artı amcam tamamıyla ticaret için yapıyor bu işi bence...

ya o keçiyi nasıl kaldırıyo ölee.nerden baksan 100 kg o keçii....hayrete düştümm..

gecko' Alıntı:
ya o keçiyi nasıl kaldırıyo ölee.nerden baksan 100 kg o keçii....hayrete düştümm..

Nerden baksak 100 kilomu. :heyo: O bir keçi değil daha yavru yani oğlak... Maximum ağırlığıda yaklaşık 35 kg. dır. Ama yinede kaldırıyor. :tamam:

Bır belgeselde ızlemıştım kartallara aynı sekılde kurt avı yaptırılmaklta ıdı. kartal kurtu avluyordu. o bolde kurt avlayan tek kartalmış. kanat uzunlugu bır tarafı 1.5 metre ımış.
bu vıdıodakıler kurt degıl.

alkan' Alıntı:
Bır belgeselde ızlemıştım kartallara aynı sekılde kurt avı yaptırılmaklta ıdı. kartal kurtu avluyordu. o bolde kurt avlayan tek kartalmış. kanat uzunlugu bır tarafı 1.5 metre ımış.
bu vıdıodakıler kurt degıl.

Videoda bir tane kurt var diğerleri kurt değil.

Öncelikle video için teşekkürler. Kartalın evcileşip evcilleşmeyeceğine dair girmiş olduğum bir iddiayı kazandım bu sayede...

anlamadıgım bir nokta var bu kartal tama büyük ve yırtıcı bir hayvan ama sonuçta bu tilki veya kurt sonuçta bu hayvanlar kartalı çok rahat bir şekilde yiyebilirler nasıl oluyorda bu kartal bunları avlayabiliyor ben bunu anlamadım

Bence yırtıcı kuşların arasında en tehlikelisi , en akıllısı ve en cesuru kartaldır.Kartalın en bilinen özelliği direk olarak yüze saldırması ve ilk olarak gözleri hedef almasıdır. Zaten o acıyı yaşayan kurtta olsa tilkide olsa herhangi birşey yapacağını sanmıyorum. Video süper bu arada özellikle dağ keçisine vurup düşürmesi ve takip edip avını alması çok ama çok akıllıca idi bence. Tek kelimeyle süper bi hayvan!!!! :tamam: :tamam: :tamam:

Arkadaşlar böyle avlanma şekli Özbekistan-Tacikistan taraflarında yapılıyor. O hayvanlardan bir tanesi tilki diğerleri kurt. Bu belgesel TRT'de gösteridi orda daha netti.

arkadaşlar kurt da var tilkide ikisinide avlıyo ben daha evvel izledin national geographic tv de

Hocam ben neyapıcam benim bahçemde 3 aylık bitane var büyüyünce bizi de yemesin bu adam

Geri