eflan
Üye
- Ad Soyad
- .........
- Meslek
- ...........
- İlgi Alanı
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eflan' Alıntı:haltbar' Alıntı:Ya gerçekten çok üzücü bir durum inanın insanların insanları acımasızzca katletmesi gerçekten çok içler acısı bir durum bu herkim olursa olsun ama şunuda unutmayalım bu olaydan ortalama 1 ay öncesinde Hindistan'da bir olay oldu oradada bizim kardeşimiz dediğimiz müslümanlar ne kadar yahudi ve hristiyan varsa onları katletti! ve o olayda içler acısı bir durumdu ve hiç bir yahudi ve hristiyan bizim gibi ayaklanıp sağda solda ağlayıp sızlanmadılar??? Filistin veya İsrail taraftarı değilim ben bir insanım ve insanların yok olmasına üzülüyorum... ama hayatımda kendi gözerimle gördüğüm filistinli arap militanlar İran'da bir çok çocuğun ve kadının kanını dökmüşlerdi...ve bilindiği üzere Filistin sütten çıkmış ak kaşık değil bunları bildiğim için buraya bilgisizce bir galyana gelen arkadaşlarımı bilgilendirmek için yazdım...böyle bir konu açılmaması daha doğru olabilirdi çünkü burası bir güvercin forumu ve burada güvercinlerle ilgili sorunları paylaşıyoruz lütfen kalkıp dünya siyasetini buraya taşımayalım yada güvercinler dışındaki acı ve sevinçlerimizi...
senin vicdanın kör olduysa orda kardeşlerimiz katledilirken sen rahat rahat uyuyorsan ben ne yapayım.
tolgahan' Alıntı:NE OLURSA OLSUN BU BIR INSANLIK DRAMIDIR VAHSETTIR CANILIKTIR IKINCISI EVET BURASI BIR HOBIST SITESI OLABILIR EGER BU ORDA OLEN INSANLARDAN DAHA DEGERLIYSE O ZAMAN HAKLISINIZ TUTUMUNUZU DAHA ACIK BELLI EDERSENIZ BIZDE KIMLERLE MUHATAP OLDUGUMUZU ANLARIZ ONA GORE POLEMIKTE CIKMAZ ALIR BASIMIZI GIDERIZ ONUN ICIN BIR ACIKLAMA BEKLIYORUM NASIL YANI BURDA KONUSULMAZMIS BU KONU BANA VICDANINIZI ONUNUZE KOYUNDA CEVAP VERIN