katil israilin mallarını boykot edelim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eflan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eflan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
.........
Meslek
...........
İlgi Alanı
.

EVET ARKADASLAR BU MALLARA ISTEYEREK VEYA ISTEMEYEREK VERDIGIMIZ HER KURUS MUSLUMANA BIR KURSUN DEMEKTIR...

Sevgili Arkadaşlar kamuoyundaki hassasiyetleri buraya taşıyan arkadaşları kutluyorum burası bir güvercin platformudur ama biz her şeyden önce insanız ve ulusumuzun tepkisine yol açan herhangi bir durumu burada paylaşmak ve bir tepkide buradan göster mek gerekir . GAZZEDE BİR SOYKIRIM YAPAN İSRAİL VE YANDAŞLARINA LANET OLSUN.

Ya gerçekten çok üzücü bir durum inanın insanların insanları acımasızzca katletmesi gerçekten çok içler acısı bir durum bu herkim olursa olsun ama şunuda unutmayalım bu olaydan ortalama 1 ay öncesinde Hindistan'da bir olay oldu oradada bizim kardeşimiz dediğimiz müslümanlar ne kadar yahudi ve hristiyan varsa onları katletti! ve o olayda içler acısı bir durumdu ve hiç bir yahudi ve hristiyan bizim gibi ayaklanıp sağda solda ağlayıp sızlanmadılar??? Filistin veya İsrail taraftarı değilim ben bir insanım ve insanların yok olmasına üzülüyorum... ama hayatımda kendi gözerimle gördüğüm filistinli arap militanlar İran'da bir çok çocuğun ve kadının kanını dökmüşlerdi...ve bilindiği üzere Filistin sütten çıkmış ak kaşık değil bunları bildiğim için buraya bilgisizce bir galyana gelen arkadaşlarımı bilgilendirmek için yazdım...böyle bir konu açılmaması daha doğru olabilirdi çünkü burası bir güvercin forumu ve burada güvercinlerle ilgili sorunları paylaşıyoruz lütfen kalkıp dünya siyasetini buraya taşımayalım yada güvercinler dışındaki acı ve sevinçlerimizi...

Ayrıca boykot listesine baktım yani buradaki şeyleri kullanmayıp boykot etmek yerine gidip Filistinde öl daha iyi yani... Arkadaşlar inanın kimseye sözüm yok yanlış anlaşılmak istemem ama benim botlarım bile Timberland :)

boyle guzel ve anlamlı bı konu actıgın ıcn tskrler kardesım...
Lutfen arkdaslar boyle seylere dıkkat edelım bu soykırıma destek vermıs oluyoruz onların mallarnı kullanark...
Elbet bırgun bunun sonu gelecek

.

eflan' Alıntı:
haltbar' Alıntı:
Ya gerçekten çok üzücü bir durum inanın insanların insanları acımasızzca katletmesi gerçekten çok içler acısı bir durum bu herkim olursa olsun ama şunuda unutmayalım bu olaydan ortalama 1 ay öncesinde Hindistan'da bir olay oldu oradada bizim kardeşimiz dediğimiz müslümanlar ne kadar yahudi ve hristiyan varsa onları katletti! ve o olayda içler acısı bir durumdu ve hiç bir yahudi ve hristiyan bizim gibi ayaklanıp sağda solda ağlayıp sızlanmadılar??? Filistin veya İsrail taraftarı değilim ben bir insanım ve insanların yok olmasına üzülüyorum... ama hayatımda kendi gözerimle gördüğüm filistinli arap militanlar İran'da bir çok çocuğun ve kadının kanını dökmüşlerdi...ve bilindiği üzere Filistin sütten çıkmış ak kaşık değil bunları bildiğim için buraya bilgisizce bir galyana gelen arkadaşlarımı bilgilendirmek için yazdım...böyle bir konu açılmaması daha doğru olabilirdi çünkü burası bir güvercin forumu ve burada güvercinlerle ilgili sorunları paylaşıyoruz lütfen kalkıp dünya siyasetini buraya taşımayalım yada güvercinler dışındaki acı ve sevinçlerimizi...

senin vicdanın kör olduysa orda kardeşlerimiz katledilirken sen rahat rahat uyuyorsan ben ne yapayım.

Mesajlarımda insanlık adına çok üzücü bir durum olduğunu tekrar tekrar belirttiğim halde böyle bir çıkış bence biraz saçma oldu...sen bunu anlayamıyacak kapasitedeysen ben ne yapayım peki...?

Madem vicdanımız rahat değil ozaman silah kuşanıp İsraile saldıralım ne dersiniz?? Buralarda televizyonlarda laf yapıp ağlamayla sızlanmayla olmaz bu işler...

Konu başta belirttiğim gibi burada hiç olmadı çünkü burası güvercin sitesi ve siyasetle hiç alakası olmayan bizler buralarda böyle saçma muhabbetlerle gaza gelip polemik yaratmak tan başka birşey yapamayız...

Az önce haberlere baktım Filistin'de İsraile bomba atmış onlardanda bir çok kişi ölmüş buna sevindinmi?

Ama ne yazıkki beyin yıkama makinesi basın Filistin'in İslami Cihat'ın attığı bombaları anlatırken çok normal bişey anlatıyormuş gibi anlatıyor ve İsrail halkından ölen insanların yakınlarını gösterirken kareler hızlıca hiçbirşey olmamış gibi geçiyor bu hiç hoş değil... Sonuçta onlarda insan ben insanların savunucusuyum kendi vicdanımın veya başkalarının vicdanının savunucusu değilim... Madem bir soykırım söz konusu ozaman bizde yıllardır ülke olarak dünyada en büyük soykırımcılardanız sanırım? hemde yıllardır bitmek tükenmek bilmeyen bir savaşımız var.... ya arkadaşlar saygılar sunuyorum gerçekten başta yazdığım gibi yanlış anlaşılmak istemiyorum, ülke olarak bir sürü derdimiz varken basının gazına gelmeyelim unutmayın bütün insanlar kardeşdir hepimiz aynı ana ve babadan geldik kimse uzaydan gelmedi bunu unutmayın....

Osman bey:
Bizde güvercinden girelim konuya, israil postalarını kümese almayalım :)
Çeşke herşey bu espirideki gibi olsa, savaşa hayır, insan hayatı herşeyden önemli.

selam onlar için bir insan olduğumuzdan üzülüyoruz sonra müslüman oldugumuzdan onlar için üzülüyoruz ama eğer biri gelip yanımızda karımızı yada çoçuğumuzu öldürse ve elimizden hiç bir şeygelmeden bunu seyrediyor olsak ancak onların acısını anlarız lanet olsun ki bu savaş sadece bu gün değil ta insan tarihinin başından beri var aç gözlülük hırs cıkar kavgası bazen adı din oluyor bazen adı milliyetcilik oluyor bazen cihad bazen gerilla savaşı ne alakası var savaş iki tarafın birbiriyle çarpışmasıyla olur yıllardır katliyamlar tüm dünyada sürüyor rusya ora olmasya başka yerde seytanın evlatlerı hep işini yapıyor.hiç kimse düşünmüyor bunu israil neden yaptı sorusunu düşünenlerde yanlış fikirlere kapılıyor. sadece rant için silah sanayide göz dağı verdi silahlarını serğiye cıkardı ve silah piyasına yeni silahlarını sundu. şimdi bunu düşmanları için kullanacaklar ondan silah alacak ondan korkanlarda amerika ve rusyadan daha iyi silahlar alacak rant trilyon dolar bir millet kan ağlamış hiç önemli değil onlar için.işallah onların başlatdığı bu zülmü büyüklerimizin yaptığı hatalar yüzünden biz yaşamayız. büyük atillanın sözü eğer sınırlarında tehdit varsa bu tehditi ortadan kaldırmak için sınırlarını genişletmelisin ve o hep öyle yapmış tehtidi hisseden türk milletleri işallah savunmada kalmaz ve yapması gerekeni yapar onların cektikleri açıları cekmeyiz allah vatanı milleti dini için ölen müslüman kardeşlerimiz mekanını cennet eyler işallah. herkesin bence yapması gereken en önemli şey geçmişini iyi öğrenip kendinden sonraki nesillere evlatlarına ve torunları öğretmesi öğrenmeliki hangi ırktan hangi dinden geldiğini bilsin. hangi miletin yanında olduğunu hangisini karşısında oldugunu hangisini sırtından vurduğunu bilsin. ne üzücüki gazze vurulmadan önce el fetih ve hamas uzun süre bir birleri katlettiler. düşmana gerek kalmadan. allah orda ölen bütün masum insanların mekanı cennet nasip eder işallah hepinize saygılar selamlar.

burasi Bir Siyaset Portalı Degildir, Burası Güvercin Hobistlerinin Bulustugu Bir Forumdur, Boyle konulara Girip Gereksiz Polimik Yaratmayalım.

Konu Kapanmistir, Lutfen Daha yazi Yazmayalim..

Ilk Gelen Genel Yetkili Konuyu Kilitlerse Memnun Olurum.

işinize gelmeyen her şeyi kilitleyin. bu foruma son yazışım zaten bütün yazdıklarımıda sildim alın forumunuzu başınıza çalın.

oldu olacak siyaset meydanı yapalım burasın, güncel konuları burda takip edelim, nasıl olusn eflan bey, pardon adınız soyadınız ............. ................. kusura bakmayın, sitenin amaç ve ilkeleri dışında uzun uzadıya süren bide polemik oluşmuş bir tartışma ortamına hiç gerek yok, bunları yapabileceğiniz bir site var, gidin orda dökün içinizi,
elbette bazı olayları paylaşacaz ama gereksiz polemiklerede yervermemek gerek. her kesin anlayacağını umarım,,, kalın sağlıcakla....

NE OLURSA OLSUN BU BIR INSANLIK DRAMIDIR VAHSETTIR CANILIKTIR IKINCISI EVET BURASI BIR HOBIST SITESI OLABILIR EGER BU ORDA OLEN INSANLARDAN DAHA DEGERLIYSE O ZAMAN HAKLISINIZ TUTUMUNUZU DAHA ACIK BELLI EDERSENIZ BIZDE KIMLERLE MUHATAP OLDUGUMUZU ANLARIZ ONA GORE POLEMIKTE CIKMAZ ALIR BASIMIZI GIDERIZ ONUN ICIN BIR ACIKLAMA BEKLIYORUM NASIL YANI BURDA KONUSULMAZMIS BU KONU BANA VICDANINIZI ONUNUZE KOYUNDA CEVAP VERIN

tolgahan' Alıntı:
NE OLURSA OLSUN BU BIR INSANLIK DRAMIDIR VAHSETTIR CANILIKTIR IKINCISI EVET BURASI BIR HOBIST SITESI OLABILIR EGER BU ORDA OLEN INSANLARDAN DAHA DEGERLIYSE O ZAMAN HAKLISINIZ TUTUMUNUZU DAHA ACIK BELLI EDERSENIZ BIZDE KIMLERLE MUHATAP OLDUGUMUZU ANLARIZ ONA GORE POLEMIKTE CIKMAZ ALIR BASIMIZI GIDERIZ ONUN ICIN BIR ACIKLAMA BEKLIYORUM NASIL YANI BURDA KONUSULMAZMIS BU KONU BANA VICDANINIZI ONUNUZE KOYUNDA CEVAP VERIN

dostum ya sen üstte yazan yorumları iyi okumadın son yorumlara bakarakbunu yazdın, yada sorunun benimle, bak bir arkadaşımız tüm MÜSLÜMAN ların ortak vicdan rahatsızlığını dile getirmiş, bir çok arkadaşımız içini dökmüş bazılarıda konuya insanlık açısından bakarak niye yahudiler,hıristiyanlar öldürülürken birileri çığırtaknlık yapmadı da sizler yapıyorsun diye yorum getiriyor,
sence bu tartışma ortamı nereye gider tahmin et,
tumumuzdan şüphen varsa, şüpelerinle yoluna devam et, bir MÜSLÜMAN nasıl olurda bu konuda tutum tartışması yapar şaşarım.
Yahudi kavmi ki LANETLENMİŞ bir kavimdir. İslam tarihini açıp bakın, bunlar ezelden böyledir,hiç bir zaman insanlık lehine bir şeyler yapmamışlar aksine sürekli huzursuzluk çıkarmışlardır. bunlar kıyamet alemetlidir. LÜTFEN tolga bey yorumlarınızı kişi belirterek yapın,kimseyi zan altında bırakmayın,

OLABILIR EVET GORMEDIM AMA HIC BIR ACIKLAMA OLMADAN GAYET KISACADA OZETLEYIPTE KITLENMESINI ISTEMEK GUCUME GITTI ACIKCASI HEMDE BIR YONETICI TARAFINDAN HEMDE BOYLE BIR HASSAS KONUDA... BU ARADA HEKIM BEY BENIM SIZLE HIC BIR SORUNUM YOK RAHAT OLUN

selam değerli dostlarım ..konu hassasiyeti siyasi malzeme edilmemeli ayrıca maksadı aşan konuşmaların burada yapılması hoş değildir..konu kilitlenmiştir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri