...!!!...KATILIN-KAZANIN...!!!...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sskukavvw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HANGİSİNİ BESLİYORSUNUZ???

• 1-KÜRENK

Oy: 1 3.6%
  • 2-MİSKİ

• 3-DOLAPÇI

• 4-DÖNEK

Oy: 8 28.6%
  • 5-MİRO

Oy: 2 7.1%
  • 6-MARDİN

Oy: 5 17.9%
  • 7-ÇORUM

Oy: 0 0.0%
  • 8-ŞEBAB

• 9-POSTA

• 10-ROSTOV

• 11-KELEBEK

Oy: 6 21.4%
  • 12-BURSA

• 13-BANGO

• 14-MALATYA

• 15-TAKLAMBAÇ

• 16-ADANA

• 17-ÇAKAL

• 18-NEVERDİ

• 19-BİLİNMEYEN IRKLAR

• 20-DİĞERİ(BU SEÇENEĞİ İŞARETLEYEN KULLANICILAR ÖZEL MESAJLA ADINI BELİRTMELİDİRLER)

• Kullanılan toplam oy
    28
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sskukavvw

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
burak özen
Meslek
fabrika işçisi
İlgi Alanı
Kediler
ARKADAŞLAR BU OYLAMA SONUCU EN FAVORİ SEÇENEĞİ İŞARETLEYEN KULLANICILARDAN BİR TANESİ KURA SONUCU BEDAVA BESLEDİKLERİ IRKIN İSTEKLERİNE GÖRE KIZ VE YA ERKEK CİNSİNİ KAZANACAKLARDIR(KURANIN NE ZAMAN VE NERDE ÇEKİLECEĞİ TARAFIMCA DUYURULACAKTIR-OYLAMAYA KATILAN ARKADAŞLARIN OYLADIKLARI IRKI CEVAP OLARAK YAZMASI GEREKİR AKSİ TAKDİRDE ÖDÜL KAZANSA BİLE YARARLANAMAYACAKTIR

HERKESE ŞİMDİDEN BAŞARILAR

SAYGILAR

SORU-PROBLEM-ÖNERİLERİNİZ İÇİN:::[email protected]

İlginç ve bir o kadar güzel bir paylaşım olmuş teşekkürederim bir kaç sorum olacak şimdi diyelim ben çakal besliyorum ve kura bana çıktı siz şimdi bana bir tane çakal mı göndereceksiniz?Doğrumu anlamışım?

evet doğru anlamışsınız önce sizin istediğiniz ırkın hangi cinsinden istiyosunuz(kız-erkek) onu bize ileticeksiniz.
sonrada bir ödül teslimi yapılacak.
ödül teslimi,kura vs. gibi işlemler fotoğraflarla kanıtlanacak.Bu gibi işlemler tamamen objektif olacak ve çekilişe isteyen katılımcılarda katılabilecek.

HİÇBİRİ SEÇENEĞİNİ KOYMAMIŞSINIZ...

çok güzel bir paylaşım :))

kazım bey hiçbiri seçeneği yok çünkü bu oylamanın sonucunda kazanana hediye güvercin verilecek eğer hiç güvercin beslemeyen birine güvercin verirsek güvercine yazık olur

saygılar...

Katılıyorum abi!!

Takıldım öylesine arkadaşlar ben hastasıyım fakat besleyemiyoruz iç nedenlerden dolayı

Benim anlamadığım şu var oy verenin kim oluğunu nerden bulacaksınızki? Yani kuşu kime vereceğinizi nerden bulacaksınız.

bu nasıl bir olay anlamadım.yani bu gibi bir uygulamaya başlamanız ilginç.
bu sitede bir yönetim ekibi var ve bu gibi olaylardan bizler sorumluyuz.
siz kendi kafanıza göre böyle bir yarışma ve ödül veremezsiniz.
bizlere danışmanız gerekir.
siz bu şekilde insanları kandırdınız ve kuşu vermediniz diyelim nolucak.?
kusclar.org sitesinde insanları kandırıyorlar.şöyle şöyle yapcaz dediler yapılmadı güvenilmez bir site olucak.
bunu yapmanızdaki amacıda anlayamadım?

hem zaten adam bakar sonuçlar bölümünden hangisi favoriyse oraya oy verir bunun için bence çok anlamsız olmuş

öncelikle bunu yapmamaın amacı değil siteyi karalamak bu siteyi elaleme"bedava kuş veren site"olarak göstermek
diğer bir sorunun cevabı da şudur oy kullanan arkadaşlar buraya şunu ve ya bunu işaretledim diye cevap yazmalıdırlar

kimin gerçekten onu,kimin gerçekten bunu beslediğini ise kullanıcı panelinde olan yetiştirdiği ırka göre

yönetim kurulu eğer bu forumu güvenilir bulmadıysa kaldırabilir benim kaybedecek bir şeyim yok hatta üstüne üstlük benden kuş gidişi

bunu neden yapıyorum?ben her kuşların her yaşam döneminin ilk ayında(tüy dönemi vs.)kuşların bu dönemleri verimli geçsin diye^^hediye^^olarak kuş hediye ederim bu sene bunu bu site üzerinden yapıyorum.ben site yöneticilerinden bana destek bekliyordum ama köstek oldular.kendi bileceğiniz iş... :?

YAZI ''HİLAL HÜSEYİN AYDOĞMUŞ TARAFINDAN'' 02.10.2008 tarihinde değiştirilmiştir.

sskukavvw' Alıntı:
öncelikle bunu yapmamaın amacı değil siteyi karalamak bu siteyi elaleme"bedava kuş veren site"olarak göstermek
diğer bir sorunun cevabı da şudur oy kullanan arkadaşlar buraya şunu ve ya bunu işaretledim diye cevap yazmalıdırlar

kimin gerçekten onu,kimin gerçekten bunu beslediğini ise kullanıcı panelinde olan yetiştirdiği ırka göre

yönetim kurulu eğer bu forumu güvenilir bulmadıysa kaldırabilir benim kaybedecek bir şeyim yok hatta üstüne üstlük benden kuş gidişi

bunu neden yapıyorum?ben her kuşların her yaşam döneminin ilk ayında(tüy dönemi vs.)kuşların bu dönemleri verimli geçsin diye sadaka olarak kuş hediye ederim bu sene bunu bu site üzerinden yapıyorum.ben site yöneticilerinden bana destek bekliyordum ama köstek oldular.kendi bileceğiniz iş... :?

Site yöneticilerinden size köstek olan yok aksine bu gibi uygulamalara her zaman destek veririz. Ama şuda varki bir güvençsilik doğarsa arada ve bu güvençsizlikte gerçekten karşı tarafı veya tarafları kıracaksa biz buna karşıyız. Yani o zaman şöyle birşey yapalım kuşları site yöneticilerinden birine yollayın oy sonucunda site yöneticisi kuşu kazanana versin diyecektim fakat oda olmaz çünkü hangi ırkın kazanacağını da bilmiyoruz.
Neyse diğer arkadaşların da yorumlarını bekliyoruz. Bu arada bir kez daha belirteyim her zaman bu gibi oluşumlara destek sonuna kadar veririz.
İlgi alanıza ve bu güzel çalışmanızdan dolayı bir kez daha teşekkürler.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

türkiyede bir sürü güvercin sitesi var ben bunu diğer sitelerede yapabilirdim ama benim bu işi bu siteye yapma sebebim bu sitenin türkiyede "number 1"oluşu

Burak Özen bey merhabalar yapmakta olduğunuz paylaşım bence çok güzel uygun görürseniz bir kaç soru sormak istiyorum 19 ırk ve bunların dışında 20.si olan diğer ırklar diğe belirttiğiniz ırkların hepsini besliyormusunuz?Elinizde bu ırklar var mı 19 ırk?

diğere oy kullanan arkadaşlar hangisi olduğunu belirtmek zorunda burda elimde olmayan kuşlarda var olmayanları kuşçu dostlarımdan temin edicem eğer 1 hafta içinde bulamazsam ücret takdim edilecek...

!!!OY KULLANAN KULLANICILARIN DİKKATİNE!!!
Lütfen kullandığınız oyu iletiye cevap olarak gönderiniz.Aksi takdirde çekilişe katılamayacaksınız

sskukavvw' Alıntı:

bunu neden yapıyorum?ben her kuşların her yaşam döneminin ilk ayında(tüy dönemi vs.)kuşların bu dönemleri verimli geçsin diye sadaka olarak kuş hediye ederim bu sene bunu bu site üzerinden yapıyorum.ben site yöneticilerinden bana destek bekliyordum ama köstek oldular.kendi bileceğiniz iş... :?

Merhabar burak bey paylaşımınız için tekrar teşekkürler bizler elimizden geleni size destek oalrak vermeye çalışacağız.Sitemizde kimse dilenci olmadığı için sadakayada ihtiyacı yoktur bu yüzden yazınızdaki ''SADAKA''kelimesini değiştiriyorum bu kelimenizi ön yargıyla algılamadım fakat site için ve site üyeleri yararına bir şey yapacaksanız ki çok güzel bir adım atmışsınız ''sadaka'' gibi kelimeleri kullanmayınız umarım anlayışla karşılarsınız.
Bazı kurnazlar hissettirmeden sanırım laf sokmaya çalışıyor ben bunlardan biri olmadığınızı düşünüyorum ve paylaşımınızın devamını diliyorum ve bu paylaşımı çok yakından takipederek size destek vereceğim tekrar teşekkürler.

'' sadaka ''diye adlandırdırdığınız senelik çalışmanız da güzel oluşumlar dilerken sadaka kelimesi tarafımdan ''HEDİYE OLARAK DEĞİŞTİRELECEKTİR''Eğer sadaka kelimenizin tarafımdan değiştirilmesinden rahatsızlık duyduysanız başka bir sitede ''sadaka'' verebilirsiniz.

hayır rahatsızlık değil mutluluk duyarım bu benim asıl amacım"sadaka" aracım"hediye"

sskukavvw yazdı:

bunu neden yapıyorum?ben her kuşların her yaşam döneminin ilk ayında(tüy dönemi vs.)kuşların bu dönemleri verimli geçsin diye sadaka olarak kuş hediye ederim bu sene bunu bu site üzerinden yapıyorum.ben site yöneticilerinden bana destek bekliyordum ama köstek oldular.kendi bileceğiniz iş...

DEMİŞSİNİZ...
selam değerli dostum..şimdi yazdıklarınız ve yaptıklarınıza çok dikkatli olarak bakıyorum iki gündür..bakın kuşlarınızın verimli olması yada bazı dönemleri bir şekilde kolay ve hasarsız atlatmaları için yaptığınız ve adına ''sadaka'' dediğiniz olay ihtiyacı oalana ve haber duyurmadan sağda solda anlat madan yapılır..siz bunu da bırakın yine biz ihtiyacı oalna verdiğinizi düşünelim onları bir şekilde yarıştırmak sureti ile yapıyorsunuz..ben ce ihtiyacı oalna ihtiyacı olduğu şey yarıştırıp verilmemeli..hiç mi etrafınızda ihtiyacı oaln yok ki siz burada duyura duyura vermek istiyorsunuz kuşlarınızı..ben ce bu tip olaylar önce en yakından başlamalı ki bu böyle olur bizim toplumumuzda..
şimdi siz bu verecğiniz sadakayı bu sefer bu site üzerinden yapmak istedim diyorsunuz ..olabilir ama bakın sitemizde yine ücretsiz kuş sahibi olmak isteyen arkadaşlarımız var..bununla ilgili açılmış konu var..bunuda yapmadınız..
hadi yine diyelim ki siz bu site üzerin den vermek istediniz değerli dostum sitenin yönetimi var açsanız yönetime benim böyle bir düşüncem var destek olurmusunuz deseniz burada nasıl bir koşuşturma olur inan tasavvur edemezsiniz..yine sizin adınız zikredilerek verilirdi bu kuşlar ihtiyaç sahibine ve sitemizde bu örnek davranışınız önemli bir konu olarak yönetimce duyurulur güvercin yetiştiricileride bu yönde bilinçlendirilirdi..
amacınızı güzelce belirtmişsiniz sadaka vermek sitemizide nemalandırmışsınız bedava kuş veren site diye..ama bakın şimdi bedava kuş veren sitenin yönetimi sonrasın da neler yaşayacaklar bunu da düşünmeniz gerekirdi..
amacım başta düşünmediklerimizi size açık yürekli,lik ile anlatmaktır ve ben bu açıklamaları yönetim olarak değil sadece ali hakan adına yaptım yazdıklarım siteyi değil beni bağlar...saygılar

ben miski dedim

ben bu olaya cok sevindim
yönetim ekibide bu olayi söyle cözebilirler bu olayi kuran arkadasimiz ilk mesajinin en altina kırmızı yaziyla "Bu cekiliş sahsi olarak kendi tarafindam olup siteyle alakasi bulunmamaktadir" gibi birsey yazarsa anlasilir

sevgili ali bey ben bu olayı 9 yıldır yapıyorum 9*4=36 bir mahallede 36 kuşçu ve kuşa ihtiyacı olan bulmak zor o yüzden bu sene bu yola başvurdum ama yine tekrarlıyorum eğer rahatsızlık duyduysanız bu forumdan yöneticilere bildirin gerekeni yapsınlar

diğer seçeneğini işaretleyen saygıdeğer kullanıcı lütfen diğer derken tam olarak ne olduğunu belirtiniz

selam değerli dostum..sevgili emre bakın sizler farklı bakıyorsunuz gibi geldi bana ..şimdi bir çekiliş gibi bakılan bu olay aslın da farklı bir oluşum dur..kuş sahibi olan dostumuz istediği kişiyi bu şekilde değil site üzerinden kendisi de belirleyabilir..yani ihtiyacı olana gider vereceği kuş..çekiliş gibi bir işe ne gerek var..bizlerde kendisine destek verebiliriz..amacımız onu kötülemek yada tüh bizim aklımıza neden gelmedi bu adam daha akıllı onu al aşağı edelim falan değil bu yanlış anlaşılmasın..ama sadaka olayı dillenmemesi gereken bişeydir reklamı olmaz..bunu atlamayın lütfen ..kuşu alan arkadaş kuş elinde olduğu sürece bu bana o arkadaştan sadaka dır diyemi düşünsün..lütfen bu yönden yaklaşın ..saygılar..

slm arkadaslar
ben kelebek kusu besliyorum dabi bunun yaninda baska sebap ve renk taklacilari ve hunkari
oyum kelebegin
SAYGILAR
SEVGILER
M.GUCLU

selamlar. benim oyum "dönek"tir.

burada biz yöneticilerkimseye köstek olmak için burada değiller.
ama yanlışolan sizin burada bize haber vermeden böyle birşeye kalkışmanızdır.
buradaki güzel bir sonuçtan siz prim yapabilirsinizbelki ama kötü sonuçtanda bizler sorumlu görüleceğiz.
sitemiz hakkındaki güzel yorumlarınız için çok sağolun ama kendinizde söylediniz "number 1" olan bir sitenin bedava kuş dağıtan site diye reklma yapmasına hiçama hiç gerek yoktur.
belki kötü bir niyetiniz yok beni sakın yanlış anlamayın benimde sitemi düşünmem gerekiyor.

Ben kelebeke oy verdim mesele abi adam o kuş türünden beslemiyor favori diye ona verdi o zaman ne olacak!Sorabilirmiyim?Yani ben malatya,şekeri,kelebek ve bango besliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri