KATLİAM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Bu nasıl bir spor anlamadım...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PVYwdQDr1_w&feature=related[/youtube]

İnsanlık dışı bir olay!

Video'nun sonunda konuşan adam, pigeonshoots.com adresine tepkilerinizi gösterin diyor. Bence hepimiz bu tepkiyi göstermeliyiz.

Allah Belalarını Versiin....İnsan Hiç Bir Canlıyı Bu şekilde Zevk Olsun Diye Öldürür Mü? :asla:

Güvercin şöyle demiş der herkes ; Etimi yiyen doymasın diye heralde bunlara söylüyor.Bunlarda varillerde biriktirip yiyorlar heralde gavurlar...

SnN16' Alıntı:
Güvercin şöyle demiş der herkes ; Etimi yiyen doymasın diye heralde bunlara söylüyor.Bunlarda varillerde biriktirip yiyorlar heralde gavurlar...
sinan videoda yemek için değil sadece öldürmeyi sevdikleri için öldürdüklerini soyluyor.ayıca kuşlara yem ve su vermiyorlarmış onun da sebebi yemin para demek olmasıymış.nasıl vicdansızlar bunlar

Adamlar Pensilvanya'da bu iş için bir klüp kurmuşlar. Tamamen para kazanmak amaçlı yapılan bir iş. ABD'de sadece Pensilvanya eyaletinde izin verilen bir olaymış. 2008 yılında başlamışlar. Doğadan yakaladıkları güvercinleri bu şekilde atıcılık sporu adı altında katlediyorlarmış.

Ateş edenlerden ziyade , can çekişen kuşları ezip , tekmeleyip kafalarını kopartarak öldüren henüz çocuk sayılacakların yaptıkları çok korkutucu ve tehlikeli.Boğazı kesilerek vahşice öldürüldü denen olayların failleri işte böyle bir çocukluk geçiriyor bence.Öldürmek zevk veriyor çünkü , ama hayvanı ama insanı.Herşeyin bir adabı vardır , öldürmenin de.Yazık , çok yazık

Tam bir cani yetiştiriyorlar ilerisi profesyonel katilliktir bu çocuğun.

Av yapacaksan doğaya cık, bu kuşlar evcil muhtemelen elden cıkartılmışlar, can cekişen kuşlara yapılan katliyamdır.İnsanlarda hiç hayvan sevgisi kalmamış.

O kişilere yaptıklarının aynısını yapıcaksın.O zaman akıllanırlar.

iNSANIN KANINI DONDURAN OLAYLARDAN BİRİ SÖYLENECEK NTEK SÖZ KALIYOR O KUŞLARDA AHİRETTE SİZLERE AYNISINI YAPSINLAR İNŞALLAH.

Ahirette nasıl yatmayı düşünüyorlar, hallerine şimdiden acıyorum vallaha :(

allah belalarını versin alayı ateist bun ların
sonrada neymiş efendim amerikayı sel vurdu
amerikayı fırtına vurdu
ameridaki hortum günlerce devam ediyor
dua edin kafanıza taş yağmıyor
allahsızlar

gfbilker58' Alıntı:

BUNLARA KIRK SATIR MI? YOKSA KIRK KATIR MI? DİYE SORACAKSIN. HANGİSİNİ DERSE ONU YAPACAKSIN.

EŞEĞİ SUYA YOLLAYACAKSIN, GELİNCEYE KADAR KURU VURACAKSIN, GELİNCE ISLATIP VURACAKSIN SOPAYI !!!

tuvarek' Alıntı:
gfbilker58' Alıntı:

BUNLARA KIRK SATIR MI? YOKSA KIRK KATIR MI? DİYE SORACAKSIN. HANGİSİNİ DERSE ONU YAPACAKSIN.

EŞEĞİ SUYA YOLLAYACAKSIN, GELİNCEYE KADAR KURU VURACAKSIN, GELİNCE ISLATIP VURACAKSIN SOPAYI !!!

Budur işte :)

tuvarek' Alıntı:
gfbilker58' Alıntı:

Helal...

Anadoluda -'' GAVUR'' diye bir tabir vardır , Bunların hayvanada insanada merhamerti olmaz .. Bu videoda belki binlerce acımasızca öldürdükleri güvercinler , onlar için bir sıçrama taşı , Aynı vahşeti aynı'' Gavurlar'' , Dünyanın çeşitli Coğrafyalarında da göstermiyorlarmı !! Ortadoğuda bunlar demokrasi deye katliyam yapmıyormu .. Zamanında atom bombasını yine aynı mentalite ile kullandılar bunlar .. '' Bizden olmayan Yaratılmış bizim için yaratılmıştır '' ZİHNİYERTİ.. KENDİNDEN OLMAYANA HER TÜRLÜ VAHŞETİ REVA GÖRÜR BUNLAR .. Modern Dünyanın MODEN ve DEMOKRATİK BATI KÜLTÜRÜNÜN , YÜKSLEN DEĞERLERİ BUNLAR İŞTE .... selamlarŞEREF

mazidenbiri' Alıntı:
allah belalarını versin alayı ateist bun ların
sonrada neymiş efendim amerikayı sel vurdu
amerikayı fırtına vurdu
ameridaki hortum günlerce devam ediyor
dua edin kafanıza taş yağmıyor
allahsızlar
ben buna katılmıyorum.günümüzde en büyük doğa felaketleri endonezya da orta asyada oluyor.bunu sizler de takip ediyorsunuzdr.Allah doğa felaketleriyle cezalandırma yoluna gitmiyor bence

İşte bela bunlara okunur. ALLAH BUNLARA EN ŞİDDETLİ BELASINI VERSİN . bizleride affetsin. Bu arada mecburiyet (Açlıktan ölmek) dışında yapılan ''Avcılık Sporu'' denen olaya tümüyle karşıyım, hatta öyleki ben bunu yapanları karşıma alıpta insan diye konuşmam . Daha, denilecek söz çok; zamanı gelince onlarıda bir güzel sıralarım.

Çocukların hatta kız çocuklarınında bu işe alet edilmesi çok üzücü...

PİSİKOPAT YETİŞTİRME DERNEĞİ.
O YAŞTA ÇOCUKLAR OKULLARA GİRİP ONLARCA ÇOCUĞU ÖĞRETMENİ KATLETTİLER DEFALARCA DUYDUK İZLEDİK BU HABERLERİ İŞTE BÖYLE YETİŞİYOR PSİKOPATLAR.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uLu4PxCC6qw&feature=player_embedded[/youtube]

Ne diyeceğimi bilemedim :(

Kimisi yetiştireyim diye uğraşır,Kimiside işte böyle.....

inşallah birgünde birbirinizi vurursunuz orda adi köpekler..

tuvarek' Alıntı:
gfbilker58' Alıntı:

esek sudan ya gelmezse

Geri