KAVACIK GÜVERCİN SEVENLER DERNEGİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
KAVACIK GÜVERCİN SEVENLER DERNEGİ
Kürşat caddesi Nazlı sokak no:2 Yıldırım Beyazıt Camii yanı Kavacık-Beykoz/İstanbul
Dernek Kuruluş: 2005
Yetkili: Adem Yılmaz 0555 545 81 58 - 0216 465 12 82
Mahmut Aslan 0555 509 15 32 && 0532 407 32 29
Mezat Günleri: Perşembe - Cumartesi 21:00

arkadaşlar şeb günlerini kaldırdık bilginize(mahmut arslan kavacık güvercin sevenler derneği başkanı) saygılar

arkadaşlar derneğimizden görüntüler ilave ettim umarım beğenirsiniz.saygılar

[/URL[URL=http://imageshack.us][/UR[URL=http://imageshack.us]L]]tp://image[/URL[URL=http://imageshack.us]
]shack.us]
sv100100he8.jpg
[/URL]

Selamlar. Bu güzel kareler için çok teşekkürler.

öncelikle herkeze selam hüseyin arkadaşım senden ricam en üstteki her ayın ilk pazartesi şebab günü cümlesin kaldırırsan memnun olurum böylelikle arkadaşları yanlış yönlendirmemiş oluruz saygılar.

miskici57' Alıntı:
öncelikle herkeze selam hüseyin arkadaşım senden ricam en üstteki her ayın ilk pazartesi şebab günü cümlesin kaldırırsan memnun olurum böylelikle arkadaşları yanlış yönlendirmemiş oluruz saygılar.

Kaldırdım Abi. Teşekkürler.

saol teşekkürler ayrıca tüm site sakinlerini mezatımıza bekliyorum buyursunlar

selamun aleyküm bir düzeltme bildirmek istiyorum:osmanlı kuş evi el değiştirdi.incirköy dernek el ve yer değiştirdi.ıhlamur kuyu dernek el değiştirdi.yenidoğan dernek kapandı şu anda aynı arkadaş yeniden açtı yer değişti.bilginize hüseyin arkadaşım saygılar

s.a dernek adresinin olduğu yerde mahmut aslan(benim)telefon numaramın yanına türkcell numaramı 0532 407 32 29 u ve kuruluş 2005 ibaresini eklersen çok memnun olurum hüseyin arkadaşım.hakkını helal et çok yoruyorum seni allaha emanet.

miskici57' Alıntı:
selamun aleyküm bir düzeltme bildirmek istiyorum:osmanlı kuş evi el değiştirdi.incirköy dernek el ve yer değiştirdi.ıhlamur kuyu dernek el değiştirdi.yenidoğan dernek kapandı şu anda aynı arkadaş yeniden açtı yer değişti.bilginize hüseyin arkadaşım saygılar
El değiştiren derneklerin adreslerini açık bir şekilde tek tek yeni konu açarak yazarmısınız Mahmut Bey.

açık adres olarak bilmiyorum temin edince yazarım. saygılar

tüm site sakinlerinin yeni yılını kutlar tüm islam alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim.saygılarla

derneğimize cani gönülden destek veren abilerimize ve arkadaşlarımıza bu site vasıtasıyla teşekkür eder saygılar sunarız.KAVACIK GÜVERCİN SEVENLER DERNEĞİ.

s.a beykoz dan kaplama miski üreticisi özgür mahmut abi başarılar derneğimizi burda görmek güzel miski yarışması var oyunu bekliyorum numarayı vermiyim haksızlık olmasın sen beğendiğine ver en yakın zamanda gelcez görüşmek üzere

Ekli dosyalar

• Horses.webp
    Horses.webp
    1.3 KB · Görüntüleme: 1,328
s.a özgür kardeşim sana teşekkür ederim siteye uzun zamandır giremedim işlerim dolayısıyla bundan sonra devamlı takipteyim siteyi görüşürüz.tüm site sakinleri allaha emanet olun hoşçakalın saygılarımla

bende bir şey ekleyeyim istanbulda bir cok mezata gittim ( bu gebzeden sefaköye kadar geçerli bir alan)içinde bu mezatın sunumunu yapan arkadaş kadar dürüst ve disiplinli iş yapan yok desem yalan olmaz sıra kesinlikle bozulmaz istisnalar dışında ve sunumda kimseye ayrıcalık tanınmaz gelen kuşlarda sunum kalitesi kadar genelde kalitelidir.

SIRA BİR YANA ARKADAŞLAR MAHMUT ABİNİN DERNEĞİNDE KOLTUKLAR BİLE BİR İZADADIR BENDE BAŞKA HİÇ BİR MEZATTA GÖRMEDİM AYRICA MAHMUT ABİMİZE TEŞEKKÜRLER :heyo:

arapmardin' Alıntı:
SIRA BİR YANA ARKADAŞLAR MAHMUT ABİNİN DERNEĞİNDE KOLTUKLAR BİLE BİR İZADADIR BENDE BAŞKA HİÇ BİR MEZATTA GÖRMEDİM AYRICA MAHMUT ABİMİZE TEŞEKKÜRLER :heyo:

selamlar özgür kardeş kuşların resimleri kadar güzelmiş :=) görmek nasip oldu ama benden bir nasihat olacak sana özelden yazıyorum. boyları posları maşallah güzel.

tengelli' Alıntı:
bende bir şey ekleyeyim istanbulda bir cok mezata gittim ( bu gebzeden sefaköye kadar geçerli bir alan)içinde bu mezatın sunumunu yapan arkadaş kadar dürüst ve disiplinli iş yapan yok desem yalan olmaz sıra kesinlikle bozulmaz istisnalar dışında ve sunumda kimseye ayrıcalık tanınmaz gelen kuşlarda sunum kalitesi kadar genelde kalitelidir.
Katılıyorum özellikle Sefaköy'deki dernekte adam kaydırmaca ve kişisine göre kuş gösterme çok oluyor.

arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim övgülerinize sizi çıkartamadım ama size o izlenimi verdiysem ne mutlu bana kavacık güvercin sevenler derneği başkanı ve mezat sunucusu mahmut arslan.saygılar sunar mezatımıza bekleriz.

miskici' Alıntı:
arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim övgülerinize sizi çıkartamadım ama size o izlenimi verdiysem ne mutlu bana kavacık güvercin sevenler derneği başkanı ve mezat sunucusu mahmut arslan.saygılar sunar mezatımıza bekleriz.

benimi ?

kusuruma bakma kardeş saygısızlık olarakta algılama nerden olduğunu söylersen sanırım anımsarım bu arada derneğe gelen 9 tane kenan var saygılarımla

samndıradan ben nadir gerlirim 3 kez geldim zaten toplam anımsamazsan şaşırmam
allah nasip ederse bi daha ki ayda bi kez gelirim.

şimdi tamam hatırladım saol allaha emanet ol

saol sende allaha emanet ol :=)

slmlar bn sefaköyde oturuyorum ve kuş almayı düşünüyorum çatalcada beslemeyi düşünüyorum eğer bir gün zamanınız olursa ben lütfen ekleyin miskici [email protected] beni eklerseniz sevinirim adres hep açıktır

evet arkadaşlar uzun zaman sonra yuvaya döndüm bütün site sakinlerine selamlar saygılar.kavacık güvercin sevenler derneği.mezat günlerimiz salı perşembe olarak değişmiştir bilginize

hüseyin kardeşim bizahmet ilgileniver şimdiden teşekkürler saygılar

Geri