Kavga Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erdem12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 867

Erdem12

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erdem Taşkın
Meslek
iNŞAAT
İlgi Alanı
Diğer
1 çift güvercinim var eş ler bunlar.Yanlarına arapla mardin aldım.Eş yapıyorum.Bunları Aynı yere koyunca kavga ediyor erkekler aşırı hemde bende korkuyorum.Birbirlerine zarar vercekler die Yerlerini Kümesi ikiye bölüyorum.Sizce ne yapmalıyım???

eş yapmak istediklerini ayrı bir yere koy 5 gün kadar.onlar eş olursa anlarsın zaten.eş olduktan sonra bırak diğerlerinin yanına.kavga devam ederse de zamanla biri diğerinin üstünlüğünü kabul edecektir.eğer yine sorun çözülmezse yer için kavga ediyorlarsa,kavga ettikleri yere bir çifti koy bikaç gün kalsınlar yem su ver arada yine kapa.diğeri vazgeçer zaten.orada kalanlar da yerlerini benimsemiş olurlar kavgayı keserler.

bu sorunu bende yasadım yerim cok buyuk degil eskiden 10 cift kus beslenen bir kumesti (balkonun altı ) ben su anda 2 takım koyabiliyorum cunku erkekler surekli kavga ettigi için bölmek zorunda kaldım 2 ye . hiç bir sekilde erkekler birbirine uzak durmuyor . güvercin dögüsü filan olsa atacam bende hint horozu gibi birbirine giriyor. goz ve cevresi bir kac kere yaralandı baktım olacak gibi degil böldum 2 ye yeni kuslar geliyor ama nasıl bölecegim bilmiyorum yavruları da cıktı isallah yeme dusene kadar duzelir ekelerin kavga sorunu . kumesin kapısında kavgadan iceri giremiyorlar ama dısarıda birsey yok o kadar ufak tefek ama kapıdan içeriye girmeye kalkınca dalıyorlar birbirine

AYnen bendede o şeqil abiciM.Horoz qibi yiyorlar Birbirlerini

Geri