kavuşturana şükür....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscuozi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 976
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuscuozi

Üye
www.amasyaguvercin.eniyiforum.net
Ad Soyad
Özay TORUN
Meslek
SEYEHAT ACENTASI İŞLETMECİSİ
İlgi Alanı
Kuşlar
kavuşturana şükür.... bir süredir sunucu değişikliği sebebiyle uzak kaldımız sitemizin tekrar yayına başlaması sevindirici emeği geçen herkese teşekkürler iyi yayınlar ve başarılı bir yayın hayatı diliyorum

ÖZAY TORUN
AMASYA GÜVERCİN KÜLTÜRÜ DERNEĞİ

Selamlar Site Sakinleri,

Özay beyin iyi dileklerine ve temennilerine canı gönülden katılıyorum. Sitemizi tekrardan yaşama kazandıran ve bu konuda emeği geçen tüm şahışlara şahsım adına teşekkürü bir borç bilirim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

herkese bu siteyi tekrar yayına başlattığı için teşekkür ederim.gözlerim yollarda kaldı... :oley:

Selamlar
Sayın Site Yönetimi Bizler İçin Hazırlamış Olduğunuz Bu Güzel Sitenin Ne Şartlarda Ayakta Durduğunu Bilen Arkadaşlarda Var Bilmeyenlerde Site Kurmak Yönetmek Dışardan Gözüktüğü Kadar Kolay Değil Sitenin Ayakta Durması İçin Verdiğiniz Tüm Emeklerinize Sonsuz Teşekkür Ederim...

İnanın 10 gündür gece gündüz kafa patlatıyoruz hüseyin ve ben.tabi daha önce de patlatıyorduk ama bu aralar çok kötüydü.en güzeli,en iyisi olsun diye seçici davrandığımız için zor oldu.gece gündüz internetten araştırdık.tek tek adreslere gidip birsürü firmayla görüştük.ama en iyisi,en büyüğü,sitemize yakışanı oldu sonunda.
Etrafdan gelen baskıları görüceksiniz."manyakmısınız,delirdinizmi siz? işiniz yokmu?ne geliri var ki size bu sitenin,ne getirisi var niye bu kadar uğraşıyosunuz,niye bu kadar para harcıyosunuz? "
Ama onlar bilmiyor bu bi sevgi,bir aşk,bir tutku,bir emek.bunca emekten sonra yarıda bırakıp kaçıp gitmek bize yakışmazdı.dahada önemlisi siz değerli dostlarımıza bunu yapamazdık.
Ve yine burdayız ,dimdik ayakta dostlarımızla yanyana,mutlu olduğumuz yerde.biz birbirimizin yanında olduğumuz sürece sizler olduğu sürece bu siteyi kimse yıkamaz.
Daha kaliteli hizmet,daha renkli aktiviteler çok yakında sizleri bekliyor.
Sürprizlere hazırlıklı olun.

gökhan kardeşimizin emeklerini de belirtmeyi unutmuşum.tabiki hepimiz yaptık bu işi gökhan da elinden geldiğince uğraştı sadece işlerinden dolayı ankara da yanımızda değildi.
ama devamlı bağlantı halinde fikir alışverişindeydik.yani gökhan kardeşimin emekleri de atlanamaz.o da en az bizim kadar uğraştı.ona buradan bir kez daha teşekkür ediyorum yardımlarından ve bizimle olduğundan dolayı.

Evet ,ömer kardeşiminde belirttiği gibi,taki '' http://www.kuscularmyforumportal.us'' başlangıç forum sitemizden tutun,''www.kuscular.org'' adlı son hizmet sitemize kadar,gerek yönetim arakadaşlarım hüseyin , ömer ve ben olayım, gerek sitemizin değerli üyeleri olsun,çokça emekler harcadık. Ve bugün Türkiyemizin en çok ziyaret edilen güvercin sitesi olduk.Ancak bu duruma gelene dek çokça zorluklarla karşılaştık ve hala zorluklarla mücadele etmekteyiz.
Ömer kardeşiminde belirttiği gibi hiçbir maddi beklentimiz olmadan,bu büyük sevdamızı,aşkımızı sanal ortamda sizlerle buluşturarak,bilgi alış verişinde bulunmayı zevk ve görev edindik.Allah sağlık ve ömür verdikçe inşallah burada hizmetimize,manevi zwnginliğimizin doruk noktalarına ulaşmasına kadar devam edeceğiz.
Sitemizin yeniden faaliyette bulunmasına katkıda bulunan herkez için teşekkürlerimi sunarım.

şükür kavuşturana... selam arkadaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli inşeallah birdaha zorun çıkmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri