Kayıp Aranıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ekran20009
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ekran20009

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre kadir
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Ankara kızılayda bir arkadaşımız 04.09.2012 tarihinde arap yavru ve beyaz yavru kaybetti.. Kuşlar ilk uçmalarında kayboldu... bulan olursa mesaj bekliyoruz... Saygılarımla,

Sitede Ankaralı çok.
Umarım gören duyan olur. Bu mana ile güvercin size ulaşır .

Kızılay da kuş besleyen bir İsmail usta yı biliyorum ona özelden bir ulaş sor. Ben Eryamanda yım benim oralara gelme olasılığı yok.

2 günden beri düz uçan bir beyaz dolanıyor buralarda ama Arap ı görmedim.Tam neresinde besliyor o arkadaş kızılay ' ın

kardeş meşrutiyet caddesininin sonuna doğru çağ hastanesinin sol çaprazında o besliyor. sağ çaprazda da ben varım...

Valla görürsem pırıltı veririm, veya kuş atarım havaya.Pek önemsememiştim yakalarsam haber veririm

eyvallah kardeş. iyi bir arkadaş sahibi...

Gerçi ben kendi kuşuma sahip çıkamıyorum :) Bende 1 beyaz dişi , 1 yanardöner erkek kaybettim.Beyaz dişi çok kıymetliydi ama bulamadım malesef

nasipten ötesi yok..giden gider kalan kalır diyoruz ama en azından form sayesinde bu bölgede irtibat içinde olursak belki birbirimize faydamız dokunur..bugün bizimki gider yarın seninki..benim bildiğim kızılayda 10 kişi yoktur kuş besleyip uçuran ama genelde kaçanlar kimseye uğramıyor. hayvan sıhhıye cebeci tarafına kayıp gidiyo.. 2-3 ay önce dişi boz indi balkona, hayvanı yakaladım site de ilan koydum kaçıran varsa vereyim diye sahibi çıkmadı en son saldık gitti belki bulur diye...

Emre bey Kızılay'da Maliye ek binası terasında besleyen arkadaşıma sordum maalesef bilgisi yok. Kendiside 03.09.2012 tarihinde sersemde bir bozkirli yavru kaybetmiş. İnşallah bulunur.

çok sağolun kenan bey. inşallah arkadaşınızınkide bunlarde bulunur..

Geri