KAYIP ARAP VE MAVİ KOCAELİ ÇAYIROVA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan IsprLee41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

IsprLee41

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre YILDIRIM
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
MERHABA ARKADAŞLAR YENİ ALDIGIM KUŞLARDAN BAZILARI KAÇTI YAKALAYAN OLURSA HABER VERİRSENİZ SEVİNİRİM :hungur: :hungur: :hungur: :hungur:

http://g1303.hizliresim.com/17/p/l99qw.jpg

http://d1303.hizliresim.com/17/p/l99m0.jpg

NOT :SAGDAKİ MAVİ KAÇTI 2 SİNİNDE EŞİ VAR LÜTFEN YAKALAYAN OLURSA HABER VERSİN

S.a,
Uçurmak için acele etmemeni , hüsran yaşamanı istemediğimi söylemiştim,kuşlarının resimlerini paylaştığın konunda.

İnşallah yakalayan arkadaş buradan bir dostumuzdur da haberi gelir , geçmiş olsun. :slm:

Kuşları paylaştığında haftaya salarım diyordun, hiç görmemiş orda bi tur uçmamış kuş birde çok uçuyorsa işin zor gibi, işin rast gelsin arkadaş

Arap döndü geri ama mavi gelmedi normalde alıştırdım bugun hepsini maviyi rüzgar götürdü ben uçururken güneş açmıştı kaldırdım sonra rüzgar götürdü erkegi döndü dişisi rüzgar götürdü

güneş açınca insan dayanamıyor ztn kuşlar bursadan gelme eski yuvasını bulamaz kolay alışırdedim rüzgarı hesaplamayı unuttum .d

IsprLee41' Alıntı:
Arap döndü geri ama mavi gelmedi normalde alıştırdım bugun hepsini maviyi rüzgar götürdü ben uçururken güneş açmıştı kaldırdım sonra rüzgar götürdü erkegi döndü dişisi rüzgar götürdü

güneş açınca insan dayanamıyor ztn kuşlar bursadan gelme eski yuvasını bulamaz kolay alışırdedim rüzgarı hesaplamayı unuttum .d
GELİR GELİR MERAK ETME İYİ KUSSA GELİR ÇÜNKÜ

İYİ KUS EVİNİ BİLEN KUSDUR BİRAZDA :tamam:

İnşallah İyi Kuşturr.

ama gitti akşama yeni mavi aldım eşine .d

not: yeni eş aldımda maviyi tutan kardeşim yeni eş almış vermeye gerek yok demessen sevinirim (:

bana kalırsa etrafa birkaç gün iyi bak genelde kaçankuş ilk başta kaçtıgı bölgelerde biraz dolanır etrafa iyi bak

öle banada çok olduda ümidi kestim o kuşdan

gelirse benimdir gelmesse hiç olmamıştır (:

Geri