Kayıp beyaz takkalı ve kirli alası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kenalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kenalp

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kenan alpaslan
Meslek
Makina mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
27.07. 2012 cuma akşamı beyaz takkalı yavru ekesi kaçtı en son Ankara Çiğdemtepe güzergahı tarafına gitmişti.
29.07.2012 pazar sabahı kirli ala oyun serseminde Kurtini güzergahında kayboldu.

Öndeki yavru hali

Ekli dosyalar

• ala.webp
    ala.webp
    112 KB · Görüntüleme: 1,568
İnşallah kuşlarınızı yakalayan arkadaşlar bu mesajınızı görür ve kuşlarınızı size teslim ederek doğru olanı yapmış olurlar.

Takkalı beyazın resmi elimde yok. Bir yuva büyüğü kardeşinin resmini ekliyorum. Resimdeki koyu olan ala kaybolmuştur.

Ekli dosyalar

• DSC04612.webp
    DSC04612.webp
    177.9 KB · Görüntüleme: 1,515
  • DSC04614.webp
    DSC04614.webp
    276.7 KB · Görüntüleme: 1,495
  • SAM_0142.JPG
    SAM_0142.JPG
    573.7 KB · Görüntüleme: 1,454
Oğuz bey teşekkürler. Alalar kümesimin maskotlarıydı amaç takım bozulmasın.

KISMET KENAN GELİR BULUNUR İNSALLAH SANA BİR SEY OLMASIN

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
KISMET KENAN GELİR BULUNUR İNSALLAH SANA BİR SEY OLMASIN

SAYGILAR
Allah razı olsun Muharrem abi. Arkadaşa vermiştim uçursun diye Kızılay'da Yusuf'la beraber uçurmuşlar. Arkadaşım izne ayrılınca geri getirtim Yusuf'ta sitem etmiş biraz renklerinden dolayı keşke geri vermeseydin diye. Aldım kuşları 4 gün sonra kaçırdım. Kısmet değilmiş....

ne kadar zor da olsa ümidini kesme inşallah bulunur. Benim de çok sevdiğim bir kuş gitti ama giden gidiyor dedim beklemek ve çevredekilere haber vermekten başka yapacak birşey yok. Ben çevredeki kuşçu arkadaşların hepsine haber verdim bence sende öyle yap.

alger' Alıntı:
ne kadar zor da olsa ümidini kesme inşallah bulunur. Benim de çok sevdiğim bir kuş gitti ama giden gidiyor dedim beklemek ve çevredekilere haber vermekten başka yapacak birşey yok. Ben çevredeki kuşçu arkadaşların hepsine haber verdim bence sende öyle yap.
Teşekkürler Hakan bey. Kısmetse gelir.

yakalayan kisinin vicdanina bakar olay bende 1 ay once selanik kusu buldum bir arkadasim yakalamis ..kus izmirli selanik kuslari besleyen emrrullah ustaya aitmis .....telefonlastik ... kusu istanbulda birine gondermis sonra o benimle iletisime gecti ve gorustuk

saygilar umarim kusunuzu bulursunuz ...

ozgur ...

Geri