Kayıp Kula ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kralsiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kralsiz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa circir
Meslek
Mütahit
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar kagıthane ortabayır civarinda akşam karanlıgına kalıp uçan dişi kula'mı kaybettim vicdanlı arkadaşların emektar bir besleyiciye iade edicegine gönülden inanıyorum.. 2 gün önce 2 yavrusu cıktı onlara üzülüyorum :(

bilenler görenler 0536 851 63 46 telden ulaşabilirler veya mesaj atabilirler gelir alırım.

kralsiz' Alıntı:
arkadaşlar kagıthane ortabayır civarinda akşam karanlıgına kalıp uçan dişi kula'mı kaybettim vicdanlı arkadaşların emektar bir besleyiciye iade edicegine gönülden inanıyorum.. 2 gün önce 2 yavrusu cıktı onlara üzülüyorum :(

bilenler görenler 0536 851 63 46 telden ulaşabilirler veya mesaj atabilirler gelir alırım.

Öncelikle yavrusu yeni çıkan bir kuşun dişi yada erkeği ilk hatfa kesinlikle uçurulmamalı çünkü güvercin kursağında yeni doğmuş olan yavrusu için süt üretir ve ilk 10 gün bu sütü yavrusuna kusar kuş uçurulursa fazla enerji tüketeceği için süt az miktarda olur.
inşallah bulursun kuşuda yavruları kurtulur eğerki bulamazsan başka kuşların altına koy inşallah bakarlar

yavruları başka kuşlara yatır.

zaten aslında kendi yavruları degil bu kaçan kuşu ile eşinden devamlı 2 3 kuşak hep sakat yavru cıktı yıne ucurdugumda ciflesmisler yumurtladı 2tane aldım baska damızlıgın yumurtasını çektim altına yavrular 3üncü gününe girdi cıkali kula akşam karanlıgı çökmek üzereyken martı ürküttü uçmaya başladıklarında yanında miskimde vardi dişi o geldi kula kayboldu etrafıma sordum lakin kimsede yok..!

burada kagıthane ortabayır semtinde oturanlar varmı böyle kuş yakalayan veya kümesine inen varsa lütfen haber verirmisiniz..

Geri