KAYIP KUŞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasan_22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasan_22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
HASAN SOYAK
Meslek
serbest meslek
İlgi Alanı
Kuşlar
09.11.2008 Tarihinde Kocasinandan Kara Arka Dişi Bir Kelebek Kaçırdım Kuş Arkadaşımın Hediyesiydi Ve Yavruları Vardı Gören Bulan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim gereken neyse yapabilirim yeterki kuşum bulunsun yavrular ölüyor selamlar

Selamlar

Yavru olan dişi kuşun kacması hele kelebek cinsi bana ilginç geldi bence kacmamıştır, yırtıcı bir kuşun saldırısına ugramış olabilir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

bağcılarda oturuyorum ve tarif ettiğin kelebek 2 gündür kümesimin etrafında dolanıyor çok haraketli ve bir o kadarda ürkek çatıma geldiği halde kümese girmiyor

çatıma gelmesinin sebebi beyaz kelebeğim. onu görmesiyle kendini çatıda buluyor eşine benzetiyor olmalı

peki yakaladınız mı kuşu numaranız varsa arayıyım sizi görüşelim

dediğim gibi kuş çok ürkek kanat sesinde hemen kalkıyor sadece 2 kez kümesime indirme şansım oldu ozaman da çok susamıştı ..

bugün tekrar geldi sadece beyaz kelebeğimi gösterdim ama yinede kümesin yakınına yanaşmıyor kuşların arasına girmek gibi bir ihtimal bile olmuyor sadece kelebeğimin yanında duruyor .

siz merak etmeyin o kuşu buralarda birisi yakaladığı zaman benim haberim olur her şekilde ve istediğimde kuşu vermemek gibi bir şansları olmaz :)

saygılar ..

inanın çok teşekkur ederım ılgınız alakanız ıcın yakalayan arkadaşa ne gerekırse yaparım yeterkı kusu gerı alıym selamlar

acaba aynı kuştan mı bahsedıyoruz sıze ınen kuş nasıl dişimi erkek mi tarıf edermısınız

dişiydi çünkü erkek kuşların hepsi ötmeye başladı hehe:)

sizin yapmanız gereken birşey yok ben gerekeni yapıcam ve en kısa zamanda inş size ulaştırıcam :)

burda benim kuşumun yada bir arkadaşımın kuşu birisine kaçtığında direk bana gelip söylerler çünkü benim çevrem biraz geniş olduğu için birazda sözüm geçtiği için öyle bir ihtimal olmaz :)

saygılar

valla inanın çok sevinirim bu ıyılıgınızı unutmam asla en kısa zamanda ıyı haberlerınız beklıyorum selamlar

ÜZÜLDÜM KARDAŞİN AMA CANIN SOĞALSUN KAFANA TAKMA
:banane: :hmm:

rica ederim hasan abi elimden geleni yapıcam inş buralarda birisi yakalar ve başına bir iş gelmez bu aralar atmaalar çok :( allah korusun

inşallah bana telefon numaranı verırmısın hayal gemisi gorusmek ıstıyorum senınle selamlar

tabiki hasan abi :)

özelden yolluyorum numaramı ..

sevgiyle kalın

AAaa ben dun aksam saat 4:30 gibi azdaha tarif ettiğin gibi bir kelebek indiriyodum ama yabaniler sağolsun kuş inmedi ve bakırkoy tarafına doğru uzaklastı ben istanbul zeytinburnundayım tarif ettiğin kus olabilir.İndirseydim hemen verirdim ama sanırım bu güne kadar birisi çekmiştir :(

arkadaşım kuşun kaçsa olcak sanki bulcaklar çevrende kuş besleyen yokmuki çekmiştir biri satmıştır o sonra o adam öbürüne o adam öbürüne kuş gitmiştir güme ama kötü konuştuysam özür dilerim...

Ben güvercinlerin ayağına künye takıyorum tel numarası var, büyük kuşada girecek buyuklükte künyem var hepsine takılı,tutan kişi beslemeyecek satacak ise muhakkak beni arıyo tabi parasıyla almak şartıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri