KAYIP

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

alger

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hakan YEŞİLLİ
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
İlgi Alanı
Kediler
Beyaz yavrularımı ilk kez uçurdum, onların gazına yaşlı bir kürenk şebab da kalktı, saatler sonra yavrunun biri döndü, diğerleri dönmedi. Diğerlerinin de döneceğini düşünüyorum fakat her ihtimale karşı Ankara Eryaman çevresi gören duyan olursa diye yazayım dedim.

Geçmiş olsun abi inşallah gelirler yavru yine gelir belki de sebab da bulunur .

İnşallah bakalım kardeşi de bir güzel uçuyor 2. uçuşu olmasına rağmen ani dönüşler falan yapıyor beklentilerim var kendisinden.

usta geçmiş olsun, ankara bursa 5-6 saat, olmaz ama, olur da bizim mıntıka alanımıza girerse tutar bagaja atar kapına kadar getiririm.

(kalbimden geçen akşam üstü 4-5 e kadar o kuşlar geri gelirler sana)

FeLix_' Alıntı:
usta geçmiş olsun, ankara bursa 5-6 saat, olmaz ama, olur da bizim mıntıka alanımıza girerse tutar bagaja atar kapına kadar getiririm.

(kalbimden geçen akşam üstü 4-5 e kadar o kuşlar geri gelirler sana)

Sağol iyi dileklerin için inşallah gönlümüzce olur, çok da takmıyorum sıkıntı ve takıntı yapıyor bende. Gelirse ekim e gelmezse ....me deyip geçmek de lazım bazen :D

aynı benim kafadansın, koy .... rahvan gitsin :))))

Hakan nasipse gelir. Gelmezsede kendi kaybeder seni

eğer dünden bahsediyorsan bizim çatılarda bir beyaz gördüm . bugün görmedm yanlız

bu arada benim de cumartesi günü bozdumanlı kirli kızıl göz dişim geceye kaldı halen yok aklında bulunsun

İYİ KUS EVİNİ BİLEN KUS SİZİ İSTEMEYENİ SİZDE İSTEMEYİN ÖZELLİKLE HAKANIN KUSU İNSALLAH GELMEZDE KURTULUR :haha: :haha: :haha:

Hakan abi giden gitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir.
böyle bir yazı yaz as kümese bak bakalım bi daha gidiyorlar mı
Bu arada geçen rüzgarda yavrumun birini kaybettim ilk havası olmasına rağmen 1 saat sonra o rüzgarda geri geldi hani dönekler saf ya hemen tutulur ya anladın sen onu :hmm: :hmm: :hmm: :p :p

Sinan : OK Aklımda
Muharrem Abi : Gelirse ekime abi ne diyeyim :D
Uğur : Anladım ben onu :D

arka da bir yerlere konmuştur, uyuzluk olsun diye gelmiyordur hala :)))

en olmadı flash tv den Yalçın ÇAKIR abiyi arar söyleriz, o kesin bulur :)))

valla bende kaçırdım 2 gün önce 1 baba 2 yavru bango severdim aileyi ama gittiler anne gariban altında yavru gariban kaldılar bir başına :)) kısmet abi inş kuşlarımız geri gelir

Mesut DİNÇER : Eheheehe yok yaw bu saatten sonra o da bulamaz. Yavrudan ziyade Kürenk Şebab Baba gitti 500 gaymesi vardı yaw...

kaan ozkoyuncu : Gelirse ekime gelmezse ... kasıma diyeyim sen öyle anla bence sende öyle de boşver gitsin.

öyle abi asıl damar kuşlardan gitmedi bunlar uçsun renk getirsin diye koymuştum yuvaya valla kendileri bilir sıcak yuvayı bırakıp yağmurda ıslanmak daha cazip geliyo herhal:)

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
öyle abi asıl damar kuşlardan gitmedi bunlar uçsun renk getirsin diye koymuştum yuvaya valla kendileri bilir sıcak yuvayı bırakıp yağmurda ıslanmak daha cazip geliyo herhal:)

Valla benim gidenlerden biri yavru idi bilmiyorum ne kadar güzel oldu olmadı ama Şebab bana kötü kaçtı :D

hakan kardesim senin sebab disimi erkekmiydi? benı bılgılendırırsen sevınırım elımde su an bı sebab var yakaladım bugun.

albasansefa' Alıntı:
hakan kardesim senin sebab disimi erkekmiydi? benı bılgılendırırsen sevınırım elımde su an bı sebab var yakaladım bugun.

Şebab kürenk erkek di umarım bulmuşsundur gerçekten acayip sıkıntı var dişisi yalnız kaldı.

kırkkonaklarda bugün bi tane beyaz dolaşıyodu ama yavruya benzemiyodu valla uğraştım ama kuşlar tok olduğu için başarısız

Geri