snn çankaya
Üye
- Ad Soyad
- sinan çankaya
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuscu_marik' Alıntı:masallah sinan güle güle besle güzel kuslar
saygılar
teşekkur hakan kardes.evet yavrum geri donus yaptı yuvaya Allah a sukurhakanfiliz' Alıntı:Maşallah.Güzel kuşlar.Yavruyu bulabildinizmi?
Resimde gri renkte olan yuvalıkmı?
Saygılar.
evet abi dedıgın oldu geldı Allah a sukur sımdı işim daha zor bakalım nasıl cıkacak seisligim nasıl? emek harcıcaz millet 30 -40 metreyı bulduruyoo )şenol tunç' Alıntı:Sinan kardeşim gözün aydın,yavrun gelmiş.
Ben sana gelir dedim onun gözü zaten havadaydı))))
Hayırlı uçurmalar,selamlar sağlıcakla kal.
GÖZÜN AYDIN SİNAN ÇOK SEVİNDİMsnn çankaya' Alıntı:evet abi dedıgın oldu geldı Allah a sukur sımdı işim daha zor bakalım nasıl cıkacak seisligim nasıl? emek harcıcaz millet 30 -40 metreyı bulduruyoo )şenol tunç' Alıntı:Sinan kardeşim gözün aydın,yavrun gelmiş.
bilgin ve ilgi alakan için cok teşekkurler.geldıkten hemen sonra sapanbaglarında aşı yaptırdım abi şuanda bir sıkıntı yok Allah a şukur.bırde bır sorum olcak bu mevsımde en az uc telek atması lazımmıs yenı yavru kusun dısarda ucurmak ıcın dorumudur?bilgilendırısenız memlun olurumkuscu_marik' Alıntı:GÖZÜN AYDIN SİNAN ÇOK SEVİNDİMsnn çankaya' Alıntı:evet abi dedıgın oldu geldı Allah a sukur sımdı işim daha zor bakalım nasıl cıkacak seisligim nasıl? emek harcıcaz millet 30 -40 metreyı bulduruyoo )şenol tunç' Alıntı:Sinan kardeşim gözün aydın,yavrun gelmiş.
İYİ KUS EVİNİ BİLEN KUS GÜLE GÜLE BESLE DAHA GİT MEZ BİR YERE AMA KARANTİNAYA AL GÖZLEMLE BİR MÜDDET KUSLARINA KATMA HEMEN DİKKAT ET
SAYGILAR
a.s fatih abi saolasın ınsallah emeklerımız boşa cıkmaz.sen de ucurmuyosun artık kus seyredemıyoruz.havalarda kotu hayırlısı ınsallahfatih36' Alıntı:s.a sinan kardeşim kuşların güzel seninde kalbin temiz inşallah kuşlar seni memnun edecek kadar oynar bizde seyrederiz sana başarılar dilerim
yeni yavru kus etrafını ögrenmesi çin kendi haline bırakılmalı 1 2 fek atıp gözleri dönmeye basladıkdan sonra yavas yavas evi bilen aklı basında az uçan kuslarla uçurulmalıdır sinan kardesimsnn çankaya' Alıntı:bilgin ve ilgi alakan için cok teşekkurler.geldıkten hemen sonra sapanbaglarında aşı yaptırdım abi şuanda bir sıkıntı yok Allah a şukur.bırde bır sorum olcak bu mevsımde en az uc telek atması lazımmıs yenı yavru kusun dısarda ucurmak ıcın dorumudur?bilgilendırısenız memlun olurumkuscu_marik' Alıntı:GÖZÜN AYDIN SİNAN ÇOK SEVİNDİMsnn çankaya' Alıntı:evet abi dedıgın oldu geldı Allah a sukur sımdı işim daha zor bakalım nasıl cıkacak seisligim nasıl? emek harcıcaz millet 30 -40 metreyı bulduruyoo )şenol tunç' Alıntı:Sinan kardeşim gözün aydın,yavrun gelmiş.
İYİ KUS EVİNİ BİLEN KUS GÜLE GÜLE BESLE DAHA GİT MEZ BİR YERE AMA KARANTİNAYA AL GÖZLEMLE BİR MÜDDET KUSLARINA KATMA HEMEN DİKKAT ET
SAYGILAR
SAYGILAR
yeni yavru kus etrafını ögrenmesi çin kendi haline bırakılmalı 1 2 fek atıp gözleri dönmeye basladıkdan sonra yavas yavas evi bilen aklı basında az uçan kuslarla uçurulmalıdır sinan kardesim[/quotekuscu_marik' Alıntı:snn çankaya' Alıntı:bilgin ve ilgi alakan için cok teşekkurler.geldıkten hemen sonra sapanbaglarında aşı yaptırdım abi şuanda bir sıkıntı yok Allah a şukur.bırde bır sorum olcak bu mevsımde en az uc telek atması lazımmıs yenı yavru kusun dısarda ucurmak ıcın dorumudur?bilgilendırısenız memlun olurumkuscu_marik' Alıntı:GÖZÜN AYDIN SİNAN ÇOK SEVİNDİMsnn çankaya' Alıntı:evet abi dedıgın oldu geldı Allah a sukur sımdı işim daha zor bakalım nasıl cıkacak seisligim nasıl? emek harcıcaz millet 30 -40 metreyı bulduruyoo )şenol tunç' Alıntı:Sinan kardeşim gözün aydın,yavrun gelmiş.
SAYGILAR
SAYGILAR
amin insallah cumlemızın!!cok tesekkur ederımşeref' Alıntı:Maşallah gayet güzeller, kümeste güzel Allah bozmasın . selamlarŞEREF
iyi dileklerin icin cok saol tesekkurlerkuscu_marik' Alıntı:masallah çok güzeller her sey gönlünce diledigin gibi olsun sinan kardesim
SAYGILAR
cok tesekkur ederım o senın guzellıgınRaKunN' Alıntı:Kümesde Güzel Kuşlarda güzel kardeşim