KAYSERİ HÜSEYİN CANDAŞ IN BEYAZ ERKEĞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kayeriliali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali Olgun
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OXbOltlGy7I&feature=player_embedded[/youtube]

Videoda izlemiş olduğunuz hayvan 2010-2011 festivaline ilk uçan kuştur.festivali hala birinci götürmektedir.Bütün olumsuzluklara rağmen 715 puan almıştır.

nasıl puanlama kardeş anlamadım..birde videoda ben bir şey görmedim..hay maaşallah ta neye maşallah...

GÜLE GÜLE BESLEYİN

mrb ali bey festifali kimler düzenliyor.festival resmimi kayıt şartları ve hakemler kimler hakemlerin kuşu festivaldemi puanlama sistemi nasıl.meraklılar festivalden nasıl haberdar ediliyor.saygılarımla...

VİDEODAN HIC BIR SEY ANLAMADIM 1 TANE SEFERI VAR ODA UZAKDAN NE OLDUGU BELLI DEGIL BIRDE KONARKEN ÇEKILMIS BUNA NE YORUM YAPALIM SIMDI ANLAMADIM ....

Belki kuş iyi oynamıştır video berbat şekilde çekilmiş kuşun ne mesafeden fişeğe başladığı bile belli değil görüntü kalitesine bu çekim hiç yakışmamış tekrar çekip gönderirseniz daha yararlı olur kanaatindeyim iyi uçurmalar.

s.a ters takladan sonra kuş ne yaptıysa kendini düzeltemedi düzelten kuş çok azdır zaten onlarda iyikuşlardır. güle güle besleyin.

abi sizin orada puanlamayı nasıl yapıyorlar anlamadım ben her oyuna gırmesıne 100 puanmı verıyorlar

kayeriliali' Alıntı:
Videoda izlemiş olduğunuz hayvan 2010-2011 festivaline ilk uçan kuştur.festivali hala birinci götürmektedir.Bütün olumsuzluklara rağmen 715 puan almıştır.

Geri