KAYSERİ MEZAT KONUSUNDA RAHAT BİR NEFES ALDI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MUSTAFA ATAY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
MUSTAFA ATAY
Meslek
GIDA
İlgi Alanı
Kediler
DEĞERLİ ABİLERİM VE SEVGİLİ ARKADAŞLAR;BUGÜNLERDE KAYSERİ'DE UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ MEZAT ETKİNLİĞİ BAŞLADI.HACI AHMET ÖZŞİMŞEK VE OSMAN ABİMİZİN YÖNETİMİNDEKİ''KAYSERİ GÜVERCİN VE KANATLI HAYVANLARI SEVENLER VE YETİŞTİRİCİLER DERNEĞİ''KAYSERİ GEVERCİN SEVENLERİN HİZMETİNE AÇILDI.HERKESE HAYIRLI UĞURLU OLSUN.İLERLEYEN GÜNLERDE RESİM VE VİDEOLARINI SİZLERLE PAYLAŞAĞIM İNŞALLAH

Bizim buraya gelen akrabalar mezatları çok beğenmişti: sonunda orda da oldu.. Hemde orda şimdi ne oyun kuşları çıkar: salmada 4-5 tane takla atan.. Hayırlısı olsun, Allah utandırmasın abim..

...........SİNAN ÖZTEKİN............

KAYSERİ DE MEZAT ETKİNLİĞİ BAŞLATAN ÇALIŞMALARDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARI KUTLUYORUM. KENDİLERİNE AYRI AYRI TEŞEKÜR EDİYORUM. AYRICA MEZATIN YAPILACAĞI ADRESİ,MEZATIN YAPILACAĞI GÜNLERİ VE SAATİNİ NOT DÜŞERSENİZ................. TŞKRLER.

Hayırlı uğurlu olsun ..; Umarım amacına hizmet eden , Kayserili kuşçu dostlarımız için faydalı işler yapan , bir müessese olur ..
Böylelikle bir eksikliği doldurmasının yanında herkesin ortak paydalarda buluştuğu bir , birlik beraberlik vesilesi olur .
Hepimizin de bildiğ gibi biraysel çabalarımızın yanında artık bir organizasyonla birleşmek, bir şekilde kurumsallaşmakta şart ..
Belirli bir bilinçle organize olma çabası, çok daha iyi noktalara getirir .
Ve tabi benciliğe hiç bulaşmadan, dürüstçe yapılan işlerle , bazılarının ön ayak olması ile , zahmetlide olsa yol alabilir .. ..
Umarımki uzun ömürlü olur . Tekrar hayırlı uğurlu olsun .. selamlarŞEREF

polllat' Alıntı:
Bizim buraya gelen akrabalar mezatları çok beğenmişti: sonunda orda da oldu.. Hemde orda şimdi ne oyun kuşları çıkar: salmada 4-5 tane takla atan.. Hayırlısı olsun, Allah utandırmasın abim..

...........SİNAN ÖZTEKİN............
allah razı olsun sinan,evet sonunda oldu ve mükemmel bir başlangıç oldu içeri tıklım tıklım ve çoğunluğu oyun kuşlarıydı gerçekten süper kuşlar vardı inşallah yolun düşerde seni burda görmek isterim kardeşim

kaya38kaya' Alıntı:
KAYSERİ DE MEZAT ETKİNLİĞİ BAŞLATAN ÇALIŞMALARDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARI KUTLUYORUM. KENDİLERİNE AYRI AYRI TEŞEKÜR EDİYORUM. AYRICA MEZATIN YAPILACAĞI ADRESİ,MEZATIN YAPILACAĞI GÜNLERİ VE SAATİNİ NOT DÜŞERSENİZ................. TŞKRLER.
teşekkürler ERTAN ABİ. adres:hunat mah.gavremoğlu cad.kılavuzlar apt.no:23 KAYSERİ çarşamba saat:19:00 pazar saat:18:00 SAYGILAR.

şeref' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun ..; Umarım amacına hizmet eden , Kayserili kuşçu dostlarımız için faydalı işler yapan , bir müessese olur ..
Böylelikle bir eksikliği doldurmasının yanında herkesin ortak paydalarda buluştuğu bir , birlik beraberlik vesilesi olur .
Hepimizin de bildiğ gibi biraysel çabalarımızın yanında artık bir organizasyonla birleşmek, bir şekilde kurumsallaşmakta şart ..
Belirli bir bilinçle organize olma çabası, çok daha iyi noktalara getirir .
Ve tabi benciliğe hiç bulaşmadan, dürüstçe yapılan işlerle , bazılarının ön ayak olması ile , zahmetlide olsa yol alabilir .. ..
Umarımki uzun ömürlü olur . Tekrar hayırlı uğurlu olsun .. selamlarŞEREF
ABİ SANADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YORUMLARIN İÇİN İNŞALLAH ÇOK İYİ YERLERE GELİRİZ.HAYIRLISI

birazda öz eleştiri yapalım şayet ben beğenmedim.ya gardaşlar iyi kuş pazarda allah aşkına ne gezer çoluk çocuk çatılardan damlardan akılsız salak kuşları tutacak pazara düşecek adı tutma iyi kuş olacak.bu ve bu benzeri yerler tamamiyle birey kişilerin kar amaçlı kurdukları bi nevi pazar yerleri biri desinki şöyle yada böyle etkinliklerimiz var .kuş sadece vesiledir arkadaşlar kuşculuk muhabbetle hoşgörü ile hatırla olur emek ister özveri ister zaman ister para ile pulla olan hazırcılık emeksizlik olur.kuşbazlık değil sadece marakcılık olur yanlışmıyım.bizlerin beklentileri külüp veya ekol benzeri yerler düşünsenize buraya üyesiniz her ay belli miktarda ufak aidatlar ödüyoruz çay kahve önümüzde kaynaşma var diyalog var temiz ortamlar oluşmussa değerli misafirlerimiz var .çoğumuzun salmanında hastalık var bir üstadımız var anlayan ilaç ve tedavi bedava çünki aidat var .arkadaşlar ben kusu kıskanmam yenide tanıdığımda olsa kutuya kuş koymadan yollamıyorum bu vesileden olsa bu gibi yerlerde kuş alış verişi olacak kimse kimseden ücret talep etmeyecek kalite artacak diyalog artacak.işin birde sosyal yönü var arkadaşlar her konuda bir birine yardımcı olacak.şimdi söyleyin bana benim mezat yerlerinde gördügüm insanlar hep aynı kişiler her zaman arayış içindeler ufak tefek ufak tefek bi çok paraları gidiyor ve her zaman kumar hane sahibi kazanıyor yalan dolan hat safhada.farzedin burada samimi arkadaşınız dostunuz oldu ona yalan olurmu üç kagıt olurmu gönlünüzden kopanı içinizden geleni yaparsınız hatır olur gönül olur .benim yuvamda ondan olsa gerek türkiyenin dört tarafından secmece kuşlar var bir kurus dahi vermedim sadece arabamız ve yakıtı tanışlarımıza hadiye kuşlarımız.bizler bunum meraklısıyız iyisinin maksat muhabbet kuş bahane.farzedin mükemel dönen kuşunuz var kimle paylaşacaksınız birtane arkadaşınız olmazsa bencilliğinizlemi yoksa paragözlülüğünüzlemi.kısacası arkadaşlar organizasyon olacaksa sadace alımla satımla olmaz olmamalı bakın bu siteye ne arasan var işte böyle olmalı.saygılar osman

MERHABA ARKADAŞLAR BEN DERNEK BAŞKANI AHMET ÖZŞİMŞEK KAYSERİDE HUNAT MAH GAVREMOĞLU CAD KLAVUZLAR APARTMANI ALTI NO:23 KAYSERİ
TEL:03522220933
FACEBOOK SAYFAMIZ :http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Kayseri-guvercin-ve-kanatli-hayvanlarisevenler-ve-yetistiriciler-dernegi/149482808434632?v=wall
SAYFAMIZA BEKLERİZ

merhabalar dernegimiz hayırlı olsun.bu tür etkinlikler kayseri kuşcularına renk katacaktır.ama dernek daha aktif olarak tanıtılsa daha iyi olmazmı kuşcu arkadaşların bir cogunun haberinin olmadıgı kanısındayım.dernek başkanı ahmet beyin bu konuyla alakadar olması gerkir.zira bu sitede kayserili kuşcu arkadaşlar var bu arkadaşları kazansak en azından corbanın tuzu biberi olur.sayın ahmet özşimşek bey kayserili kuşculara msj la davetye gönderebilirsiniz.dernek kayseri geneline hitap etmiyor yani resmi degilse sözüm yok.saygılar

Geri