Kayseri, Sivas, Ankara taklasi perfomanz kuslari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismail alcam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ismail Alcam
Meslek
Tornaci
İlgi Alanı
Kediler
Bu kuslarin damarlari kayserinin mesur kusculardan birinin Keskin Ahmetin, Muamer, asarcikdan Zeynel ve Sivasin yildizelili citanin Ramazanin damarlarina dayaniyor.

Ekli dosyalar

• 17012009116.webp
    17012009116.webp
    49.1 KB · Görüntüleme: 2,604
  • 17012009114.webp
    17012009114.webp
    75.7 KB · Görüntüleme: 2,560
  • 17012009113.webp
    17012009113.webp
    58.4 KB · Görüntüleme: 2,613
Bu kuslarin damarlari kayserinin mesur kusculardan birinin Keskin Ahmetin, Muamer, asarcikdan Zeynel ve Sivasin yildizelili citanin Ramazanin damarlarina dayaniyor.

Ekli dosyalar

• 17012009112.webp
    17012009112.webp
    63.9 KB · Görüntüleme: 2,586
  • 17012009109.webp
    17012009109.webp
    57 KB · Görüntüleme: 2,631
  • 17012009095.webp
    17012009095.webp
    212.7 KB · Görüntüleme: 2,575

Ekli dosyalar

• 17012009101.webp
    17012009101.webp
    249.6 KB · Görüntüleme: 2,614
  • 17012009092.webp
    17012009092.webp
    162.7 KB · Görüntüleme: 2,565
  • 27092008226.webp
    27092008226.webp
    69.7 KB · Görüntüleme: 2,595

Ekli dosyalar

• Sarayli tozbagisirti.webp
    Sarayli tozbagisirti.webp
    42.2 KB · Görüntüleme: 2,539
  • 1379403_s.webp
    1379403_s.webp
    2.7 KB · Görüntüleme: 3,129
  • 1379404_s.webp
    1379404_s.webp
    2.4 KB · Görüntüleme: 3,056
Kardeş kuşlarını çok beğendim. Güle güle uçur.

Tosbagisirtli kalpakli tepeli erkeki satarsan alabilirim.

Maşallah kuşlarınız çok güzeller.Zaten ben oynarım diyor hepsi :) Sağlıklı,bol yavrulu kümesler dileğiyle.Saygılar...

Sağlıklı ve güzel kuşlar, bol seyirli uçumlar dilerim selamlar.ŞEREF

slm kardeş kayseri sivas ankara kuşları perfomanz ları oyunları ve biraz özelliklerinden bahseterseniz sevinirim saygılar

kuşçu55' Alıntı:
slm kardeş kayseri sivas ankara kuşları perfomanz ları oyunları ve biraz özelliklerinden bahseterseniz sevinirim saygılar

Hayirli günler kardes,

Benim besledigim kuslar dam üstü, kimi uzun kaciyor kimide az. Resimde bulundugu sarayli tosbagisirtliyi gecen sene atmacaya kaptirdim. Bir kac sene ucurdum ama cok'da yatirdim. O kus dam üstü ucardi ve yukardan alirdi. 5-6 taklaynan cikiyordu. Pek süper kus degildi ama kendisini seretiyordu. Bu LINK'de onun videosu göre bilirsin http://www.youtube.com/watch?v=DHk3b3tsfo0. Onun anadan kardas olan Sarayli kakili benekli (resimde rengini yanlis yazmisim) gecen senenin yavrusu bana amcam verdi o kusu. Oda yukardan aliyor ama fazla üstüne düssem indiririm 8-9 taklaynan cikiyor. Kus rahatsiz oldu bidahada ucurmadim. Tosbagisirtli kalpakliyi bana geldiginde, oda amcamdan geldi ilk 5 ay ucuramadim, nedense kanadinda bas tügüleri uzamadi ve biras rahatsizdi. Anca iki ay ucura bildim kus cok geziyor alip basini gidiyor. Dama geliside cok güzel fakat uzun zam rahatsiz oldundan dolayi kendisini cekemiyor ama bos'da birakmiyor. kus su an atmaca yüzünden dinlendiriyorum. Ilk baharda yine kovalacagam.
Kuslarimin cogunu özelikle uzun kacan lari damizliga cekdim ve bir kac tanesini atmacaya kapdirdim. Dogru dürüst kus ucuramiyorum atmacalarnan basim büyük belada. En güzel kuslarimi ve umutlu oldugum yavrulari atmacaya yem eddim. Gecen sene aralikda 12 kusumu kabdi. Yuvada sagilam kus birakmadi.
Saraylida sivaslarin kusu. Bana sivasli bir arkadas verdi cok güzel kuslari var onun icin Sivas yildiz elline gittim ve ordanda kus getirdim. Belki forumda sivasli arkadaslar tanir yildiz elliden citanin Ramazan derler. Cok uzun kaciyorlar
fakat tek bir hatalari var beli bir zamanda kus inemiyor ve teziyor. Ben öyle cok kus kayip eddim. Aldim yavrulari ucuruyorum oyuna giriyorlar on dan sonra kolay kolay indiremiyorum. En sonunda kendim kuslarima vurdum anca öyle sakinlesdirdim.

Su an Tosbagisirtli kakili ucuruyorum amcam o kusu cok met ediyor. Bende cok merak ediyorum bakalim neyapacak. Dam üstü ucuyor cok geziyor ama sefere daha tam hazir degil. O kusu atmacaya kapdirmaya göze aldim. Nasil olsa o kusun arkasi bende cok. Eger istedigim gibi cikarsa kameraya cekip sizinle paylasmak isterim.

Saygilarim Ismail

bykadiroz' Alıntı:
Kardeş kuşlarını çok beğendim. Güle güle uçur.

Tosbagisirtli kalpakli tepeli erkeki satarsan alabilirim.

Su an o kusu satmiyorum o kusun bende soyu yok ve bu senede ucurmak istiyorum. Ama ilgilendigin icin tessekkür ederim.

Saygilarimla Ismail

Kuşlar çok güzel duruyor.Bu arada bende de var bunlardan ve harikalar yaratıyolar valla.

NOT:Kuşlar Kayseri kuşudur :heyo:

polllat' Alıntı:
Kuşlar çok güzel duruyor.Bu arada bende de var bunlardan ve harikalar yaratıyolar valla.

Tessekkür ederim, siz ne kusu besliyorsunuz. Evet kusun damari salam oldumu izlemeside güzel olur bide su atmacalar olmasa.Cok degerli kus kayip eddim, almanyada atmaca cok biseyde yapamiyorum ellim kolum bagili.

ismail alcam' Alıntı:
polllat' Alıntı:

Tessekkür ederim, siz ne kusu besliyorsunuz. Evet kusun damari salam oldumu izlemeside güzel olur bide su atmacalar olmasa.Cok degerli kus kayip eddim, almanyada atmaca cok biseyde yapamiyorum ellim kolum bagili.

ben karışık kuş beslyorum baska,bango,taklacı,kelebek,dönek.Hepsinden var.Atmaca konusunda herkes sıkıntılı ama bizim gibi Ankara,KAyseri,Sivas kuşu besliyenler ayrıca sıkıntılı.Çünkü kuşlar gerçekten harikalar yaratıyo ve atmacadan kolay kolay kaçamıyo.Bende taklacılarımı asla tek uçurmuyorum diğerlerinide kaldırıyorum o zaman atmaca pek saldıramıyo...

Geri