KAYSERİ'DEN BİR BEYAZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mermi38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

mermi38

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet mermi
Meslek
elektronik
İlgi Alanı
Kediler
[izlesene]5344847[/izlesene]

masallah ahmet kardesim emeklerinize saglık çok güzel beyazın oynayanın zo rbulundugunu da dikkate alırsak dahada güzel güle güle besleyiniz biraz antreman eksigi var gibi görünüyor çok daha güzel olur emekler vererek karsılıgının da alınmıs olması besleyenin sevkinide artırır normal karsılıyoruz artık alıstık güzel ve kaliteli kuslarınızı izlemeye her seyin gönlünüzce olması dilegiyle

SAYGILAR

sağolun muharrem bey,evet antreman uçuşlarından biri çok eksiği var,zaten inişinide çekememiştim başka yere indi.sitede sessiz kalmayalım diye şimdilik bu videoyu attım.
SAYGILAR.

Henüz tam bitmemiş sanırım.. Yinede güzel Maşallah..

Maşşallah,hazır olmasada bende cevher var diyen bir kuş.Sesi şamatasıda güzel.

Güle güle kazasız belasız uçur kardeşim.

Selamlar sağlıcakla kal

Maasallah,güle güle besleyin.Mesela bu kuslari 1 ay ucurmadiginiz zaman geriliyormu yoksa ayni sekilde devammi ediyorlar.

Maşallah sesli şamatalı bir kuş hedefine tam oturduğu zaman inşaallah daha güzel olur emeğine sağlık.Selamlar

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
Maasallah,güle güle besleyin.Mesela bu kuslari 1 ay ucurmadiginiz zaman geriliyormu yoksa ayni sekilde devammi ediyorlar.

SAĞOLUN TAHİR BEY.
EVET TABİKİ 1 AY UÇURMAZ İSEK DOĞAL OLARAK GERİLİYORLAR.
SAYGILAR

M.TURAN' Alıntı:
Maşallah sesli şamatalı bir kuş hedefine tam oturduğu zaman inşaallah daha güzel olur emeğine sağlık.Selamlar

SAĞOLUN M.TURAN BEY.
SAYGILAR..

kuşcu ahmet' Alıntı:
maşallah hemşerim makinalı emegine saglık güle güle besle...

SAĞOLUN HEMŞERİM/ADAŞIM AHMET BEY.
CANLISINI SEYREDEBİLİRİZ MÜSAİT HAVA ŞARTLARINDA.
SAYGILAR.

MASALLAH AHMET KARDESİMİZDEN DEVAMINIDA BEKLİYORUZ EN SON KONUSTUGUMUZDA VAKİTSİZLİKDEN YÜKLEYEMEDİGİNİ SÖYLEMİŞTİ EMEKLERİNE SAGLIK TESEKKÜRLER

maşallah kardeş cok güzel beyazınız var

MRB AHMET BEY BENİM CEP 05322565867 HAZIR KUŞUNUZ OLDUGUNDA ALO DERSENİZ İZLERİZ HEMDE TANIŞMIŞ OLURUZ SELAMLAR.

maşaallah kanat sesine kurban olsunlar, güle güle besleyin, nazar değmesin

o hayvan daha kendini yapar.Şu hali ile dahi zevk verir.

Saygılarımla allah nazardan korusun.

Kalite kuş.Hayırlı uçurmalar.

Hey maşallah Ahmet abi ... Hayırlı beslemeler Tüyü Kadar Ömrü olsun.

Abi çok güzel maşşallah oyunlu güzel bir beyaz taban taklada vuruyor ama sanki biraz az fişekliyor gibime geldi.

MAŞALLAH :heyo:

:slm: MAŞALLAH BENİM BEYAZ I İZLEMİŞ KADAR OLDUM BENİMKİNDE KANAT SESİ BU KADAR ÇOK YOK AMA HERŞEYLERİ BİRBİRİNE ÇOK BENZİYOR (:

emeginize sağlık güle güle besleyin saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
masallah ahmet kardesim emeklerinize saglık çok güzel beyazın oynayanın zo rbulundugunu da dikkate alırsak dahada güzel güle güle besleyiniz biraz antreman eksigi var gibi görünüyor çok daha güzel olur emekler vererek karsılıgının da alınmıs olması besleyenin sevkinide artırır normal karsılıyoruz artık alıstık güzel ve kaliteli kuslarınızı izlemeye her seyin gönlünüzce olması dilegiyle

SAYGILAR

Geri