KAYSERİ'DEN BİR GÖK

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mermi38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Maşallah Sesi soluğu güzel kuş, sağlıkla uçurun . selamlarŞEREF

Malallah.Gayet seri ve sesli bir kuş.Gayette iyi gidiyor.İnişinide çok güzel bir şekilde yaptı.Allah sağlıklı bir şekilde uçurmak nasip etsin.

s a masallah ahmet kardesim sesli soluklu güzel hayvan düzenli uçumla vede nefeslendikce çok çok daha güzel olur emeklerine saglık daha ne olsun çok begendim güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler

saygılar

kuscu_marik' Alıntı:
s a masallah ahmet kardesim sesli soluklu güzel hayvan düzenli uçumla vede nefeslendikce çok çok daha güzel olur emeklerine saglık daha ne olsun çok begendim güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler

MUHARREM ABİ TEŞEKKÜR EDERİM,OLDUKÇA PAYLAŞACAĞIM BURDAN İNŞALLAH.

HERKESE YORUMLARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.

maşallah abi izlediğim en iyi kuşlardan biri diyebilirim
biraz yüksekten başlıyo sefere bence ağaçlardan dolayı olabilir
sesi hızı takla aralarını açması olsun seferleri mükemmel
allah nazardan korusun
saygılar

kuş yeni başlıyorsa yüksekten alması hem doğal hemde olması gereken sıfırdan başlayan kuşların sonu malum. ben beğendim maşallah güle güle besleyin . bir de bu kuş bol paça mı merak ettim . bol paça oynamaz diyenlere izletmek lazım . kolay gelsin

masallah güzel bir kuş.hayrını görün

Gayet güzel bir kuş,emeğinize sağlık.Güle güle besleyin.

maşallah çok güzell. oyunuda güzel tipi de güzel...

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim

mermi38' Alıntı:
güzel yorumlarınız için teşekkür ederim

kuscu_marik' Alıntı:

saygılar
:tamam:

Geri