KAYSERİDEN BİR KUŞ DAHA-2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mermi38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

mermi38

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet mermi
Meslek
elektronik
İlgi Alanı
Kediler
HAVA ŞARTLARINA BAĞLI OLAN KISITLI ANTRENMANA DEVAM EDİYORUZ. 05344774320
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YDK_Eysr42Q[/youtube]

ahmet abi kuşlarını hayranlıkla izliyorum.(Ali dağına karşı kuş uçurmakta ayrı bir keyif olsa gerek ) videodaki bu kuş kaba tüylü olmalı (yanılıyorsam düzelt) hayrını gör... kazasız belasız keyif dolu antrenman günleri geçirmen dileğiyle :)

erc38' Alıntı:
ahmet abi kuşlarını hayranlıkla izliyorum.(Ali dağına karşı kuş uçurmakta ayrı bir keyif olsa gerek ) videodaki bu kuş kaba tüylü olmalı (yanılıyorsam düzelt) hayrını gör... kazasız belasız keyif dolu antrenman günleri geçirmen dileğiyle :)

teşekkür ederim Ahmet kardeş.Canlısınıda beraber izleriz,yeni beyazlarımız başladı ümitiliyiz.

Maşallah güle güle besleyin ,tüyü kadar hayrını görün
Ahmet bey.

güzel kus ahmet kardesim güle güle besleyiniz
SAYGILAR

ahmet bey merhaba beyaz erkegi almanyayami sattiniz.dortmunda sezgin ve murat aldi galiba

s.a kuşlarınız insemmi çıksammı kararsız böyle kuşlar sonradan uçmak istemedimi saatini dolduran kuşlardan değilde kafasına göre takılan kuşlardan olur ki böyle olduğuna eminim çıkışları güzel ama yüksek ve kararsız kuşlar. güle güle besleyin.

bahadir pacaro' Alıntı:
ahmet bey merhaba beyaz erkegi almanyayami sattiniz.dortmunda sezgin ve murat aldi galiba

BAHADIR BEY MERHABA

BİZ ALMANYAYA KUŞ VERMEDİK VEDE VİDEODAKİ BEYAZ KUŞUMUZ DİŞİ ERKEK DEĞİL.
SAYGILAR.

mermi38' Alıntı:
bahadir pacaro' Alıntı:

BAHADIR BEY MERHABA

BİZ ALMANYAYA KUŞ VERMEDİK VEDE VİDEODAKİ BEYAZ KUŞUMUZ DİŞİ ERKEK DEĞİL.
SAYGILAR.

(BEYAZ KUŞLARDAN ALLAH KISMET EEDERSE ALMANYADA BULUNAN SEVGİLİ SEMİH ABİME BİR ÇİFT HEDİYE GİDECEK)

cenker45' Alıntı:
s.a kuşlarınız insemmi çıksammı kararsız böyle kuşlar sonradan uçmak istemedimi saatini dolduran kuşlardan değilde kafasına göre takılan kuşlardan olur ki böyle olduğuna eminim çıkışları güzel ama yüksek ve kararsız kuşlar. güle güle besleyin.

FERHAT BEY ALEYKÜMSELAM.
50 SEFER MAŞALLAH DEDİĞİNİZ KUŞUNUZUN VİDEOSUNU SEYRETTİM.BOL SEFERLİ VE MECBURİYETLİ OLUP GÖREVİNİ TAMAMLAYARAK YUVASINA İNİŞİNDEN DOLAYI BENDE MAŞALLAH DİYORUM.LAKİN KANAT SESİ OLMAMASI (SERÇELERİN BİLE ÖTMESİ DUYULURKEN KANAT SESİNİN DUYULMAMASI ÇEKİMLE İLGİLİ TEKNİK BİR HATA OLMADIĞINI GÖSTERİR) İSTENMEYEN BİR DURUMDUR.İYİ BİR YETİŞTİRİCİ OLDUĞUNUZ BELLİ,DAHA NİCE VİDEOLARINIZI GÖRMEMİZ DİLEĞİYLE HOŞCAKALIN.TÜYÜNCE HAYRINI GÖRÜN
SAYGILAR.

ahmet bey inşallah hayalimizdeki istediğimiz kuşu bu sonbahara doğru videosunu izleteceğim. Şu an dede torun damar kırdım ve daha iyi olacaklarından eminim dede torun yavruları şu an uçuyor döndermeye başladılar. ve ayrıca 2 ayrı damarda var onlarda küçük yavrular siyahlar beyazlar var tabiki bu işler sabır işi sizde takdir edersinizki video ile gerçek izleme arasında çok fark var istanbuldan bursadan sivastan gelenler oldu bu kuş için hepsi izledi ama istanbuldaki arkadaş daha izlemedi 15 güne kadar gelecek kuşu almak için gelecek tabiki sivasdan ziya dinçer abimiz dişi tekinden bir tane sattım. bu adamlar tabiki kuşcu hepimiz öyleyiz beğenmesek alırmıyız. istanbuldan'da mehnet sağlam abimize ise 2 yavru verdim. Kuşu beğendiren kesinlikle kuşçu değildir kuşun kendisidir. kib.

Kayseri ye bize bu güzel kuşları izlettirdiği için tekrar tekrar teşekkur

Kuşu beğendiren kesinlikle kuşçu değildir kuşun kendisidir. Bu söz çok ama çok doğru bu arada

Ahmet bey merhaba gecen gün akadaslarla sohbet ederken lafi gecti beyaz disiymis bize erkek dediler.bilmiyorum sizden 1000€ almislar diye duyduk bizde arkadaslarla merak ettik dogrumu diye gercekden güzel bir kus güle,güle ucurun emeginize saglik.tesekürler cevap yazdiginiz icin :

Geri