KAYSERİDEN BİR KUŞ DAHA-4

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mermi38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

mermi38

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet mermi
Meslek
elektronik
İlgi Alanı
Kediler
[dailymotion]xjt1da[/dailymotion]
KUŞUMUZ OYUNU BIRAKMIŞTI TEKRAR BAŞLADI.ALTINDA ÜÇÜNCÜ YAVRULARI VAR.ÇOK DAHA İYİ OYUNLARINI GÖRDÜM AMA VİDEOYA ALAMADIM.DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLER,İYİ SEYİRLER DİLERİM.
SAYGILAR.

her zamanki gibi güzel kuşlarınızdan bir tanesi altında
3üncü agız yavruları oldugunu söylüyorsunuz biraz nefessiz tam nefeslenmemiş gibi mayalı da olabilir ama güzel hayvan çok daha güzel olur emeklerinize saglık paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

yanlış gormedıysem doneksız ındı ayrıca bıraz yukarıdan alıyor saygılarımla

kuscu_marik' Alıntı:
her zamanki gibi güzel kuşlarınızdan bir tanesi altında
3üncü agız yavruları oldugunu söylüyorsunuz biraz nefessiz tam nefeslenmemiş gibi mayalı da olabilir ama güzel hayvan çok daha güzel olur emeklerinize saglık paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

sağolun muharrem bey.evet 3. yavruları var altında.daha iyi olur diye bekliyoruz.
SAYGILAR

slm fatıh bey gorunuzde haklısınız gecen davet ettı gıttık seyretmeye aynı kusu saraylı beneklı erkegı ucurdular cayımızı ıcmeden geldı ındı tekrar ucurdular yıne geldı ındı kadıfecı osmana sordum bu ınme nerden gelıyor dıye o da dedıkı ahmetten aldıgım krem erkekten gelıyor onun altından cıkan butun yavruların hepsıde geldı geldı ındı dedi yanı kadıfecıyı ahmetetın krem erkek batırmıs anladıgım kadarıyla saygılar

MERHABA SİMDİ ARKADASLAR GELDİ İNDİ DEYİŞİNİZ VİDEODAKİ SU GÖRÜNEN İNİS İSE HATA DEGİL KUŞUN ANTREMANSIZ OLUSUNDAN NEFESSİZLİGİ İLE ALAKALI OLABİLİR EVET TAKLASIZ PERDAHLAYARAK VEDE HARMANLAYARAK İNİYOR NORMALDİR AMA BAZI ARKADASLARIMIZ YANLIS ANLAYABİLİYOR YAPISTI SANABİLİYORLAR BU İNİŞ YAPISMA DEGİL TAKLASIZ PERDAHLI İNİS HATA DEGİL AMA BU DURUMU YAPISMA İLE KARISTIRIP AYNI SANANLAR OLUYOR AYIRT EDİLMELİ YAPISMA KUŞ GELİR GUT GİBİ HIZLI BİR SEKİLDE KONAR YADA SİZ KUSU KALDIRIRSINIZ DAHA ARKANIZI DÖNMEDEN KONAR YAPISMA BÖYLE OLUR LAKİN SU GÖRÜNEN İNİSLE YAPISMA AYNI SEY DEGİLDİR YAPISAN KUS ZATEN İŞİNİ YAPAMAZ GÖZÜ KONMADADIR BUNU AYIRT EDİP ANLATABİLİRSEK KENDİLERİNİ GELİŞTİRMEK İSTEYENLERİN KAFALARI KARIŞMAMIS OLUR

SAYGILAR

muharem bey kus gelıyor gut dıye ınıyor arkadsım bızde onu demeye calısıyoruz kayserı tabırı ıle yapısıyor bu kuslar 10sfer havaya kalksın 5seferınde gelıp yapısıyorlar bazende serbest ınıyorlar acıkcaman altı bos kuslar vıdeoda oynadıgı 10cekımde bırkeresınde vurarak ındıyse onu koymuslar zaten gelıpde gut dıye ındıgını kımse gostermek ıstemez yanı vıdeoda gosterılen kusların cogu aslında altı bos kuslar en saglamı canlı olarak izlemek aynı kus vıdeoda ıyı oynuyor canlısı izledıgın zaman sankı o kus degılde baskası sanıyorsun vıdeoda ayrı canlısı ayrı anlatabıldımmı

EVET CENGİZ ABİNİNDE BELİRTTİĞİ GİBİ EN GÜZELİ CANLI SEYRETMEKTİR.BU KUŞUN AYNI ANADAN-BABADAN OLMA ÖZMÜ ÖZ KARDEŞİNİ SAYIN CENGİZ ABİ KADİFECİ OSMAN ABİDEN SEYREDİP SATIN ALMIŞTIR.GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN.
SAYGILAR.

ahmet kardesım benım aldıgım gok dişi bu kandan degıl sen yanlış bılıyorsun benım aldıgım gok hamdının gokden gelıyor yanı senın krem erkege dayanmıyor kadıfecenın bana dedıgı boyle istersen sende bır sor arastır aynı kardes degıller kadıfecı gerı ıstıyor benden en saglamını sen goturdun elımde yok dıyor elınde olmus olsaydı benden nıye gerı ıstesın saygılar

marketci cengiz bey ben bi dişi aldım osman amcadan aklımı aldı dişi,sizin kusunuz hiç idda kaybetmemiş ya şimdi yeni yer yaptırıyorum eski yerime sansar dadandı yeni yerim yapılsın(ramazan ayı içinde)beni arayın 0532 795 89 14 nolu telden bi iddayada benimle giirn,nevsehirden saygılar

[No message]

Ekli dosyalar

• 180882_141728049220661_100001503991422_240218_3854590_s[1].webp
    180882_141728049220661_100001503991422_240218_3854590_s[1].webp
    6.2 KB · Görüntüleme: 1,224
SERTAC BEY ASIL VARKEN VEKILE GEREK VARMI ASLIN ARASIN BENI SEN ARAYA GIRME ARKADSIM EVINI YAPTIRDIGINDA KUSUN HAZIR OLDUGUNDA BENIM TELEFONUM 05353876834 BU BURDAN BENI ARAYABILIRSIN NE ZAMAN HAZIR OLURSAN O ZAMAN ARA KAYSERIDEN SLMLAR

srt24' Alıntı:
marketci cengiz bey ben bi dişi aldım osman amcadan aklımı aldı dişi,sizin kusunuz hiç idda kaybetmemiş ya şimdi yeni yer yaptırıyorum eski yerime sansar dadandı yeni yerim yapılsın(ramazan ayı içinde)beni arayın 0532 795 89 14 nolu telden bi iddayada benimle giirn,nevsehirden saygılar
İNSALLAH SERTAN KARDESİM HER SEY İSTEDİGİNİZ GİBİ OLUR LAKİN İDDİA DEGİL DE REKABET PAYLASIM DEMEK GEREK İDDİALASMALARIN SONU İSTENİLMEYEN KIRICILIKLARA VARABİLİYOR KİŞİ İSTEMEDEN DE OLSA SONUNDA PİŞMANLIKLAR DUYACAGI KESKELERE MARUZ KALABİLİYOR İDDİALARDAN KAZANDIM MUTLU OLDUM DİYEBİLMEK SADECE İSTİSNA BASARILAR SAYGILAR

ARKADASLAR HER KESİN İYİ KALİTELİ KUŞLARA SAHİP OLMASINI İSTERİZ HERKES TEDE OLSUN İSTERİZ PEK ÇOK KİŞİDE KALİTELİ KUŞLARDA VARDIR

AMA BUNLARI ANLATIM İZAH SEKİLLERİMİZ FARKLI BU UGRASTA İYİ HER KİMDE OLURSA OLSUN TAKDİR EDEBİLDİGİMİZ SÜRECE İYİLER DAHA DA ÇOGALIR ARKADASLIK SAMİMİYET PAYLASIM BİR O KADAR DA ARTAR

KIYMETLİ MALI OLANLAR BAGIRMAZ ÇAGIRMAZ DOMATESCİ PATATESCİ BİBERCİ SEYYAR SATICI BAGIRIR ÇAGIRIR

AMA BİR KUYUMCU BAGIRMAZ ÇAGIRMAZ

ESKİCİ HURDACI BAGIRIR ÇAGIRIR

AMA ANTİKACI BAGIRMAZ ÇAGIRMAZ

İNSAN BAGIRIP ÇAGIRIRKEN BAZEN DÜŞÜNEMEZ İSTENİLMEYEN SÖZLER SARFEDEBİLİR YERSİZ GEREKSİZ HOS OLMAYAN TATSIZLIKLARA SEBEBİYET VEREBİLİR

POPCULAR TÜRKÜCÜLER SARKICILAR BAGIRIR AMA BİR SANAT MÜZİGİ OKUYAN YADA BİR DEDE EFENDİ DEN SÖYLEYEN BAGIRIP ÇAGIRMAZ

ALÇAK GÖNÜLLÜLER SAKİNLER
BAGIRIP ÇAGIRINCA DEGİL DAVET EDİLİNCE GELİR İYİYE EN İYİYE SAHİP OLMAK HER KES İSTER LAKİN BU TARTISMAYA UYUMLU PAYLASIMCI ANLASILIR OLMAK VEDE KARSIDAKİLERİ ANLAYARAK ULASMAK DAHA DA GÜZEL VEDE MÜMKÜN KİŞİ KIRMAK ÜZMEK İSTENİLMEDEN DE OLSA KİMSELERE BİR SEY KATMAZ ÜZEN ÜZDÜGÜ ÜZÜLEN ÜZÜLDÜGÜ İLE KALIR ARKADASLIK DOSLUK PAYLASMAK SEVGİ GİBİSİ YOKTUR TARTIŞMALARIMIZI PAYLASIMLARIMIZI BİRBİRİMİZİ KIRMADAN YAPABİLMEK İLKEMİZ OLMALI HER SEY VAKTİNDE YERİNE GELEBİLİR KIRILAN KALPLER BOZULAN ARKADAŞLIK VE DOSTLUKLAR ZOR TAMİR EDİLİR KENDİM OLARAK BURADAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZA DAHA DUYARLI KIRCILIKLAR YASANMAMASINA İTİNA GÖSTERİLMESİNİ SAYGILARIMLA ARZ EDİYORUM

mrblar muharrem beye katılıyorum yapışma işini iyi izah etmiş.kılavyesine saglık.emek vermiş kuş sardırmış osman bey emekerine saglık bunuda bizimle paylaşmış.kuş iyi yada kötü demek etik olmaz.kuş ortada ahmet beyin videosunu ben seyredemiyorum.bilgisayarım vidosunu acmıyor.bütün kayseri kuş meraklılarını selamlıyor Mevlam kimsenin emegini boşa cıkarmasın.

kayserililer kusu kus gibi, ucurun kus dedigin burnu cakilana kadar donerek iner yapisan kuslari atmayin sivas usulu sifir hata ile ucurun bu kus sivasta olsun adami rezil ederler yapisan kusun videosu atilirmi diye

SAYIN İLKER BEY;BELLİKİ YAPIŞMAYLA SERBEST İNMENİN ARASINDAKİ FARKI BİLMİYORSUNUZ.SAYIN SİTE YÖNETİCİLERİNDEN MUHARREM BEYİN KONUYLA İLGİLİ YAZDIKLARINI DA OKUMAMIŞINIZ.YENİ ÜYELİĞİNİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN,SİVAS KULARININ AYRI BİR YERİ VARDIR BENİM İÇİN,BURNU ÇAKILANA KADAR OYUNU BIRAKMAYAN KUŞLARINIZIN VİDEOSUNU BU GÜZEL SİTEDE PAYLAŞMANIZI BEKLİYORUZ.
SAYGILAR

ARKADAŞLAR VİSEOYU YENİ İZLEDİM,YALNIZ DİKKAT EDİLECEK OLURSA YORUMLARDA EĞİTİCİ YADA BİLİNÇLENDİRİCİ TARTIŞMALAR YERİNE HEP DALAŞMA OLUYOR.HERKES KENDİNE GÖRE YORUM YAPAR KATILIRSINIZ YADA KATILMAZSINIZ.BU SİZİN BİLGİ DENEYİM VE TECRÜBENİZİ YANSITIR.HERKESE SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ.

KUŞUN EKSİKLERİ VAR BELLİ.ZATEN VİDEONUN ALTINA ARKADAŞLAR YAZMIŞ OYUN BIRAKTI TEKRAR BAŞLADI DİYE.KUŞUN İNİŞİ YAPIŞMA DEĞİL,ZATEN GÖRÜNTÜDEKİ İNİŞE KİMSENİN YAPIŞMA DİYECEĞİNİ ZANNETMİYORUM.AMA KENDİ TECRÜBELERİME DAYANARAK ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM TABİ BUDA YORUMA AÇIKTIR.KUŞ İNİŞE GELDİĞİNDE SON SEFERDE ESNEME YAPTI.BU KUŞUN YAPIŞMA YAPABİLECEĞİNİN EN BELİRGİN ÖZELLİĞİDİR.

SAYGILAR SUNUYORUM HERKESE...

mrb lar arkadaslar ben kayseride bu hafta 10 adet yerde kus izleidm en iyi kus osman amcanın orda ucuyor,nevsehirden saygılar

Geri