KAYSERİDEN GİRİŞ KUŞU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mermi38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

mermi38

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet mermi
Meslek
elektronik
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=y-Q38TSs0Kw[/youtube]

Tek kelimeyle süper hemserim, zaten Kayseridende böyle kus cikar, bunun biraz kötüsü hemen pilavlik oluyor bizim memlekette :-). Ahmet usta karsida görünen yilanli dagi degilmi? Güle güle besle kardesim. Selamlar Kenan

S A AHMET KARDESİM MASALLAH YERİNDE KUŞ DA GÜZEL GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ

SAYGILAR

Kenan.P' Alıntı:
Tek kelimeyle süper hemserim, zaten Kayseridende böyle kus cikar, bunun biraz kötüsü hemen pilavlik oluyor bizim memlekette :-). Ahmet usta karsida görünen yilanli dagi degilmi? Güle güle besle kardesim. Selamlar Kenan

TEŞEKKÜR EDERİM KENAN BEY.ALİ DAĞI ORASI.

Maşallah kuşlarınız gerçekten sesli oynuyor Alah esirgesin .. Emeğinize sağlık ..
Kayseride güzel kuşlar olduğunu duyuyorduk, örnekleme sizler gibi paylaşan birkaç arkadaşımız sayesinde gerçekten ikna olduk .. SelamlarŞEREF

Cok iyi alcaldi ve daldi, gidisi de bir o kadar iyiydi, kanat ve takla sesleri de dolgun, baska ne isteyebiliriz ki? Size kuslarinizi canli gozle iyi seyirler bizede bilgisayar karsisindan. Saglikli iyi ucurmalar dilerim. Paylasim icin ayrica tesekkurler.

Kayseri burası 4 sene görev yaptım orada valla çoluk çocuğun elinde gezen kuşun bile oyunu belki şuradaki videolardaki kuşların yarısına rahat basar helal Kayseri elindeki ırkı kanı bozmadan devam

güzel bi kuş her yönü ile muntazam tüyü kadar yavrular dileği ile Emre Demirkıran niğde

kayseri kuşu böyle olur...hayrını görünüz.

Emre beye aynen katiliyorum, kaserililere kus begendirmek cok zordur, kus baska dama konar hemen keserler, taklasiz iner hemen kelleyi ucururlar, kus yavru degilse bi hata yapmaya görsün sonu ölüm olur. Kayserililer biraz gaddar olurlar fakat bu davranisin iyi yanida var, böyle yaptiklari icin kötü kuslar elenir ve kayseride kötü kus bulmak imkansizlasir. Uzun lafin kisasi kayseriden gözü kapali kus alabilirsiniz sayet kus gercekten kayserili kuscudansa. Baska memleketlerden ticaret amaciyla giren kötü kuslarda olabilir tabiki, bu sebepten dolayidirki, kus almak isteyen kus pazarindan degil kayserili kuscudan almasini öneririm. Selamlar Kenan

tebrikler kuş çok güzel maaşallah diyelim. ideal oyun oynuyor gerçekten.

evet ben canlı izledim kusu giitm maşallahı var erkek kardesinideizleyip aldım

kuş iyi oturuyor maaşallah allah ağız tadıyla ucurmayı nasip etsin

arkadaslar bu kuş bana gecmiştir.nevsehir civarında canlı izlemek isteyen olursa 0532 795 89 14 arasınlar izletirim

Hayırlı uğurlu olsun maşallah sizden de bu canavarın ve nasıp olursa yavrularının videolarını bekliyoruz inşallah

tşk ederim inşllaah ekliyccez videoarı

Hayırlı olsun kardeşim. Güle güle besle. Maaşallah güzel kuş. Bol yavru alırsın inşallah.

tşk ederim inşllah alırız yavrularınıda burda ucurcam bu canavarı,canlı gördüm gercekten mermi38

s.a keşke bir kuşun 10 seferi de böyle olsa insan daha ne ister öyleyse videosunu koyarsanız sevinirim özellikle iniş videosunu çok merak ediyorum güle güle besleyin.

17 seferi var kusun,ama damızlıga cektim bu kuşu şu anda çünkü yerde oynuyodu bu kuş benim yuvamda catıda bi kaybettim bidaha cesaretim yok ucurmaya,ama bende su anda oynayan kus var onu videoya alcam inisişini cıkısını,atısını

masallah güle güle besleyin ahmet kardesim paylasım içn tesekkürler

SAYGILAR

Geri