kayseriden kimse yok mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hacı memmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
muhammed şeker
Meslek
polis
İlgi Alanı
Kediler
öncelikle merhaba;ben kayserinin yahyalı ilçesinde oturuyorum kuş işine başlamak istiyorum her çeşit kuş alabilirim yardımcı olursanız sevinirim?

hacı memmed' Alıntı:
öncelikle merhaba;ben kayserinin yahyalı ilçesinde oturuyorum kuş işine başlamak istiyorum her çeşit kuş alabilirim yardımcı olursanız sevinirim?
MERHABA MEHMET KARDESİM HER ÇESİT KUŞ DERKEN ALIM SATIM İÇİN Mİ BESLEMEK İÇİNMİ ONUDA AÇIKLARSANIZ DAHADA AYDINLATILMIS OLURSUNUZ AYRICA BİLHASSA KAYSERİDE HELEDE SU GÜNLERDE ÇOK ÇOK GÜZEL KALİTELİ KUSLAR UCURULUYOR BİLİNÇLİ TECRÜBELİ USTALAR YETİŞTİRİCİLERDE EPEY VAR ANLATMAK İSTEDİGİNİZİ DETAYLI ANLATIRSANIZ MUTLAKA CEVAPLAR BULABİLİRSİNİZ ARADIGINIZA ULASABİLMENİZ DİLEGİ İLE

SAYGILAR

Kayseri burda var, hemde enistemiz Kayseri/yahyalidan. Taklaci kus almak istiyorsan kayseriye git kades, Muharrem abininde dedigi gibi orda aradigini bulursun fakat kus pazarindan kus alma. Selamlar Kenan

cevaplar için teşekkürler;kuş almak istiyorum kendi çatımda besleyeceğim kayseride olanlar varsa mesaj yazsın(sepet kuyruklu güvercin olursa fazlasıyla parasını veririm)teşekkürler

Geri