KAYSERİDEN TABANCA SESLİ BEYAZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mermi38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

mermi38

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet mermi
Meslek
elektronik
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6FMPOxgEbhc[/youtube]

vay maşallah...bu kuş çok hoşuma gitti...ben de sahip olmak isterim ..

S A MASALLAH TEBRİK EDERİM HEM TAKLA PERDAH HEMDE SES İYİ KUŞDA ARANILAN 3 ÖZELİGEDE SAHİP ÇOK GÜZEL TABANLI DA
DAHA DA GÜZELİ BEYAZ OLUSU BEYAZIN OYNAYANI DAHA DA MAKBUL YAVRUMU EKEMİ BİLEMİYORUM BİRAZ DAHA DÜZENLİ UÇUMLA ÇOK DAHA GÜZEL OLUR YETİŞTİRENİ EMEK VERENİ KUTLUYORUM KUŞÇU OLACAK KARDESLERİMİZİN BU ŞEKİL KUŞLARI GÖRÜP İZLEYEBİLMELERİ BÜYÜK KAZANÇ VEDE TECRÜBEDİR BU ŞEKİL KUŞLARI İZLEYİP BUNUN ALTINDA PERFORMANSA SAHİP OLDUKLARI KUŞLARI MUKAYESE ETMELERİ DAHA DA İYİSİNİ BULABİLMELERİ AÇISINDAN ÖNEMLİ ÖRNEKLERDİR BURALARDA YETİŞTİRİCİ VE TECRÜBELİ KİŞİLERİN BU SEKİL ANLATIMLARI KUŞCU OLACAKLARIN ARADIGINI BULABİLMESİ AÇISINDAN YANLIŞ ANLAŞILMAMALI KAALE ALINMALI MENFAATLERİNEDİR DİYOR
SAYGILAR SUNUYORUM

güle güle besleyin. Beyazın iyisini bulmak zor tabiki.

Maşallah Maşallah gerçekten çok güzel ve sesli oynuyor, Allah esirgesin .. Emeğinize sağlık .. selamlarŞEREF

GÜZEL KUŞ YETİŞTİRMİŞİNİZ EMEĞİNİZE SAĞLIK EMRE DEMİRKIRAN NİĞDE

maşallah Allah nazarlardan saklasın güzel kuş... bende de var bir beyaz damar kuşum ona benzettim bendeki yavru kalkış ses aynı yalnız takla sayısı şu an az... umarım seninki gibi oyunlu olur.paylaşım için tşkler

mükemmel herkes elinde böyle kuşların olmasını ister allah herkese nasip eder inşallah saygılar

çok güzel, tebrik ederim emeğinize sağlık.

güzel...

Maşallah Allah nazardan sakındısın kuş daha tam oturmamış ama tabanlı,hırslı,taklalı ve çok sesli güzel bir kuş emeğine sağlık güle güle besleyin.Selamlar

Maşşallah tüyü kadar ömrü olsun,emeğinize sağlık.

MASALLAH DEFALARCA İZLEDİM EMEKLERİNİZE SAGLIK

Merhaba Ahmet bey emeginize saglık heycanlı ve istekli bir kuş.CC sahibine bagışlasın,selamlar...

Maşallah çok güzel, güle güle besleyiniz ve uçurunuz tüyü kadar yaşasınlar,

Paylaşımınız için tesekkürler.

saygılarımla,

Ramazan ABA

emegınıze saglık gule gule besleyın
saygılar
oguz

kuscu_marik' Alıntı:
MASALLAH DEFALARCA İZLEDİM EMEKLERİNİZE SAGLIK

Geri