Kayseri'ye gönderdiğimiz damızlıklarımız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadaşlar kuşlarımı satmaya kıyamadığım için Kayseriye gönderiyoruz. Benim kendi kuşlarımı gördünüz birkaç tanede yeni kuş aldık... Kayseride hem oyun açarlar hemde yavru alırız.. 3-5 tl ye satmaktan iyidir heralde :slm:

..........SİNAN ÖZTEKİN............

Ekli dosyalar

• IMG_1023.webp
    IMG_1023.webp
    946.1 KB · Görüntüleme: 1,596
  • IMG_1024.webp
    IMG_1024.webp
    490.5 KB · Görüntüleme: 1,599
  • IMG_1025.webp
    IMG_1025.webp
    789.3 KB · Görüntüleme: 1,602
KUŞLAR ODADA OYNAYAN KUŞLARDIR...

..........SİNAN ÖZTEKİN.............

Ekli dosyalar

• IMG_1027.webp
    IMG_1027.webp
    899.1 KB · Görüntüleme: 1,541
  • IMG_1028.webp
    IMG_1028.webp
    930 KB · Görüntüleme: 1,583
  • IMG_1029.webp
    IMG_1029.webp
    896.5 KB · Görüntüleme: 1,571
En iyisini yapmışsın kardeşim zaten insan bağlandı mı kolay kolay kimseye satamıyor...Kuşlarında maşallahı var...Şuan kümeste kaç tane kuş kaldı ve hangi türler var..?

........SİNAN ÖZTEKİN..........

Ekli dosyalar

• IMG_1031.webp
    IMG_1031.webp
    814.5 KB · Görüntüleme: 1,575
  • IMG_1032.webp
    IMG_1032.webp
    842.3 KB · Görüntüleme: 1,574
  • IMG_1035.webp
    IMG_1035.webp
    804.2 KB · Görüntüleme: 1,596
........sinan öztekin............

Ekli dosyalar

• IMG_1038.webp
    IMG_1038.webp
    990.8 KB · Görüntüleme: 1,573
  • IMG_1040.webp
    IMG_1040.webp
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,498
BU DA BENİM KENDİ KUŞLARIM.. BURADAKİ TAKLACI KUŞLARIN ÇOĞU ARTIK KAYSERİDE...

geyikyap/kuslarimdan-birkac-kare-t8657.html

triko16' Alıntı:
En iyisini yapmışsın kardeşim zaten insan bağlandı mı kolay kolay kimseye satamıyor...Kuşlarında maşallahı var...Şuan kümeste kaç tane kuş kaldı ve hangi türler var..?

Kardeş napıyım baktım ne zamandır beslediğim kuşlarım 10-15 tl den vermek insanın zoruna gidiyor. Bende iyilerini seçtim dooğru Kayseriye... Şimdi ben baska,bangp, tip besleyeceğim. Yani düz kuşlar...Yinede kıyamadığım 3-4 tane kelebeğim var ama olsun onlarda arada kaynasın.. Şu an 4 kelebek,4 baska, bir çift de posta var...

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

En iyisini yapmışsın kardeş kuşçular 15-20 liraya satıyor geriye 5-10 liraya alıyor bende artık kuşların arkadaşlarımın çocuklarına hediye ediyorum.

Napalım abim hiç değilse yazın köye gidebilirsem orda da canım sıkılmaz kaldırır izleriz... Burda adamlara 30 tl ye verene kadar neler çekiyoruz, mırın kırın ediyolar... Şimdi arasınlarda bulsunlar bakalım böyle güzellikleri çoğu evde 2- tane 3 tane takla atan kuşlar. Tabi sadece evde atıyor diye iyi diyemeyiz ama havada da iyi kuşlar...

.......SİNAN ÖZTEKİN.........

Sinan her şeyde bir hayır vardır, hediye vermen en doğru karar, kuşları satsanda para etmiyor yem paraları hep cebten cıkıyor.Mezata kuş satmaya gidiyoruz satamadan birde ustune kuş alıp geliyoruz :)Kuşları azaltınmı her yönden yine karlısın.

gökay' Alıntı:
Sinan her şeyde bir hayır vardır, hediye vermen en doğru karar, kuşları satsanda para etmiyor yem paraları hep cebten cıkıyor.Mezata kuş satmaya gidiyoruz satamadan birde ustune kuş alıp geliyoruz :)Kuşları azaltınmı her yönden yine karlısın.

Aynen abi bunda da vardır bir hayır... Bakalım artık kısa yüzlü ırk besleyeceğim. Kuşları çok fazla çoğaltmayı düşünmüyorum. 3 çift falan alıp üretip kendi yavrularımı uçurmak istiyorum tabi nasip, kısmet olursa...

.............SİNAN ÖZTEKİN..............

SİNAN KARDEŞİM SEN KAYSERİLİMİSİN YOKSA AKRABALARINMI VAR BURDA KİME GÖNDERDİN KUŞLARI

Kayseriliyim abi orda halamınoğlu var, ona gönderdim o beliyor şu anda...Zaten bende her yaz gidiyorum Kayseriye...

........SİNAN ÖZTEKİN..........

kardeşim yazın geldiğinde haberim olsunda tanışalım inşallah senle müsait olursan tabiiki

Tabi abi kısmet olursa tanışırız...İlgin için çok teşekkür ederim...

........SİNAN ÖZTEKİN.........

Geri