Kedi Muhabbet Kuşumu Isırdı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MetinYenidede
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Metin Yenidede
Meslek
Elektronik
İlgi Alanı
Selam arkadaşlar az önce kuşumu kedi ısırdı koşarak kurtardım fakat göğsünde ve kanadında hafif bi kanama mevcut
bu durum beni endişelendiriyor eğer bilgisi olan arkadaşlar varsa, yapmam gerekenleri bana söyleyebilirler mi acaba
acil Lütfen...

Saygıdeğer üyemiz gökay beyden alıntıdır....

Öncelikle geçmiş olsun, yara yerini oksijenli vb. şeyle temizle, yara yeri derin ve ayrıksa, pamuklu ip ile dikmeni öneririm.Amac yaranın kapanması ve ileşmesi.

Kedilerin dişlerinde çok fazla mikrop olduğunu duymuştum,bence yarayı kesinlikle çok iyi temizlemelisin.tedaviden önce.

bence derhal veterinere gitmelisin

kuşu ispirto ile yık güzelce mikrobunu öldürsün ispirto kuruduktan 30 dk 1 saat snra falan oksijenli su vb birşeyle temizle bunu gün aşırı yapmalısın böyle ve yara cok derin ve ayrıksa dikmeni öneririm

Eğer kuşunuzu iyileştiremedeiyseniz bencede bi veterinere götürün yazık olmasın kuşa can çekmesin fazlaa...

benım bıldıqım bır bılqı var kedı ısırdıqı zaman quvercın oluyor yırtıcı kus saldırdıqı zaman yara qecıyor ama kedı saldırınca deıl bılmem muhabbet kuslarınada oyle olurmu hanı ıyılesmes dıye bır dusunce mevcut bende

Geri