gkykrm
Üye
- Ad Soyad
- adem gökay tosun
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Seçiniz
Merhabalar, biliyorum siteniz bir güvercin sitesi fakat yardım edebileceğinizi umuyorum. Boncuk adında bir sultan papağanım var, 4 yıldır ben ve ailem ile birlikte yaşıyor. Dün gece ne yazık ki başımıza kötü bir olay geldi. Her zaman kontrol ederdim kapı baca açık mı diye fakat bir anlık dalgınlığıma geldi. Annem balkon kapısını açmış ama boncuğu çıkartırken de bana bir şey söylemedi. Kendisi de unutmuş balkonun kapısını açtığını boncuk biraz salonda durdu sonra kafesinin yanına geldi orda bekliyordu. Balkondan bir kedi girmiş ve ne olduğunu kaptı bizimkini. Bağırta bağırta çıkarttı balkondan boncuğu bende arkasından atladım koştum. Kedi kaçarken ağzından düşürdü boncuğu sonra yakalamak için pençe salladı bir tane de fakat beni görünce bıraktı gitti. Boncukta korkudan uçtu bir ağaca kondu ordan aldık onu. Eve geldik baktık yarası var mı diye fakat yarası yok, kedi kuyruğundan yakalayabilmiş olacak ki kuyruğunda bir tanecik tüyü kalmış hayvancağızın. Fakat kanadı incinmiş sanırsam, kırık gibi tutuyor kanadını ama uçabildiğini gördüğüm için kırık olmadığı kanısına vardım. Bugün vitamin vs. alacaktım ama kafesinden çıkarıp masanın üstüne koyunca birden hızlı hızlı koştu ve mutfağa gitmek istiyordu. Masanın üstünden uçmak için atladı ama hiç kanat çırpmadı direk pat diye yere düştü. Durumun daha kötüye gittiğini görünce veterinere götürmeye karar verdim. Sizin önerebileceğiniz birşey var mı acaba ?