Kedi saldırısı yardımm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DÖNEKCI35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DÖNEKCI35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
UĞUR GENÇ
Meslek
ŞUBE SORUMLUSU
İlgi Alanı
Köpekler
Bu sabah kümesi kedi girmiş içeride bi tane kuşumu yemiş heralde geceden beri kümesde kalmış kapıyı açar açmaz tüm kuşlar uçtu çok korkmuşlar. içlerinde uçurmadığım damızlıklar dahil gitti.Çok şanslıyım ki 1 2 saat sonra geri geldiler fakat kuşlar kümese girmiyor karşı çatıda bekliyorlar çok korkmuşlar aksam karanlık çökünce soktum kuşları ama 2 tanesi karşı çatıda kaldı üşüme donma ihtimalı varmı acaba, kuşları nasıl yapmalıyım artık kümese sokamıyorum sopayı gösterdiğim an karşı çatıya konuyorlar.Yardımcı olursanız çook sevinirim.

donekci35' Alıntı:
Bu sabah kümesi kedi girmiş içeride bi tane kuşumu yemiş heralde geceden beri kümesde kalmış kapıyı açar açmaz tüm kuşlar uçtu çok korkmuşlar. içlerinde uçurmadığım damızlıklar dahil gitti.Çok şanslıyım ki 1 2 saat sonra geri geldiler fakat kuşlar kümese girmiyor karşı çatıda bekliyorlar çok korkmuşlar aksam karanlık çökünce soktum kuşları ama 2 tanesi karşı çatıda kaldı üşüme donma ihtimalı varmı acaba, kuşları nasıl yapmalıyım artık kümese sokamıyorum sopayı gösterdiğim an karşı çatıya konuyorlar.Yardımcı olursanız çook sevinirim.
BİR SÜRE SALMAMALI , SAKİNLEŞMELİLER KORKULARI GEÇMELİ,GÜVEN DUYMALILAR , KÜMESİ DE SAĞLAMLAMALI ...

*ZAMAN İLAÇ,TECRÜBE DE YAŞAMAKTIR* GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMLE. :hungur:

Sağolun dediklerinizi yapıcam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri